• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Tesekkurler canim. O zaman 1 ay ara veririm de daha uzun olmasin ya:( doktordan doktorada farkediyor sanirim. Istanbulda olup isim verebilecek yok mu en azindan muayene olayim:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

selam bayanlar.siteye ne olmuş anlamadım bende .mesajlarım falan silinmiş arkadaşlarım yok.sanırım site resetlenmiş..bende yeni bir isimle yeniden aranızdayım.meme büyütme olmaya çooook uzun araştırmalarımın sonucu olarak karar vermiş bulunuyorum.ben kaş aldırmaya giderken bile tavsiyeyle giden biriyim.daha önce kaşını aldıran tanıdığım yoksa emanet etmem kendimi öyle:)ameliyat kararımda resmen pisişiğe bağladım:)ama kararım kesinleşti çok şükür...iş yerinden bir arkadaşım meme büyüttürdü ve sonucunu an ve an takipteydim.harika oldu göğüsleri ve iz çok önemli benim için şimdi 3 ay felan oldu,izi yok oldu gibi.dr u salih emre üregen ve şimdi benim de doktorum oldu kendisi.ameliyat tarihi için işyerini ayarlayıp yazdan önce yaptırıyorum inşallah salih beye ameliyatımı:))çok heyecanlıyım, sormayın:)))

Arkadaşlar Merhaba,

Ben İstanbul'da yaşıyorum ve meme büyütme operasyonu yaptırmaya kararlıyım. Doktor seçimi konusunda yardımcı olabilir misiniz? Hijyen ve becerisine güvendiğiniz birkaç doktor önerebilir misiniz? Ücretini 7.000 ile 10.000 arasında ödemeye razıyım yeterki iyi ve memnun bırakacak bir sonuç alayım.

Benzer operasyon geçiren kızlar yardımcı olun lütfennnn....

selam kararını verdin mi?ameliyatını oldun mu?olduysan kime oldun canım:)

selam kızlar 2 gün önce gögüs büyütme amaliyatımı oldum. ist.dr tuğrul turan da şu an iş yerindeyim.dün alışveriş merkezindeydim.gayet rahat geçiyor.merak ettikleriniz olursa yardımcı olurum çünkü bende çok araştırdım ve çok tedirgin oldum...:16:

selam bayanlar.siteye ne olmuş anlamadım bende .mesajlarım falan silinmiş arkadaşlarım yok.sanırım site resetlenmiş..bende yeni bir isimle yeniden aranızdayım.meme büyütme olmaya çooook uzun araştırmalarımın sonucu olarak karar vermiş bulunuyorum.ben kaş aldırmaya giderken bile tavsiyeyle giden biriyim.daha önce kaşını aldıran tanıdığım yoksa emanet etmem kendimi öyle:)ameliyat kararımda resmen pisişiğe bağladım:)ama kararım kesinleşti çok şükür...iş yerinden bir arkadaşım meme büyüttürdü ve sonucunu an ve an takipteydim.harika oldu göğüsleri ve iz çok önemli benim için şimdi 3 ay felan oldu,izi yok oldu gibi.dr u salih emre üregen ve şimdi benim de doktorum oldu kendisi.ameliyat tarihi için işyerini ayarlayıp yazdan önce yaptırıyorum inşallah salih beye ameliyatımı:))çok heyecanlıyım, sormayın:)))

Kararın hayırlı olsun canım, bir an önce ol ki, yaza yetişsinler. Bütün yazı sporcu sütyeni ile geçirmek zorunda kalma. Hem ilk aydaki ödemleri tişört daha zor kapatır.Aklında olsun :1:

selam kızlar 2 gün önce gögüs büyütme amaliyatımı oldum. ist.dr tuğrul turan da şu an iş yerindeyim.dün alışveriş merkezindeydim.gayet rahat geçiyor.merak ettikleriniz olursa yardımcı olurum çünkü bende çok araştırdım ve çok tedirgin oldum...:16:

Geçmiş olsun, güle güle kullan canım. Aramıza hoş geldin:nazar:

slm arkadasım peki fiyatı ne ? ne kullancak kas altımı onlarıda paylaşırmısın :))

Canim ameliyatini kim yapti biede genelde 250 cc filan takmislar sana 325 nasil ufak geliyor:))) bende muayene icin doktora gidicem ama ne kadar soylesem bilemedim su an:)

mersinde yaptırdım canım ben Volkan Beden doktorum herkesi bünyesi ve dokusu farklı tabi benm hiç dokum yoktu 325 bana küçük gelio ablam bundan büyüğü ..... yıldızı gibi olurdu vücuduna diyor da.. hiç et yok benm belimden üst kısmım :D ama işte nefsi doymuyor kadın kısmının hep daha büyüğünü istiyor demin yazlık kıyafetlerimi çıkardım hurçdan mersine yaz geldi diye :D hepsi super sexy oldu :52::52::52::32::32::32::32::8::8: şimdi memnunum:D :21:

sana kac cc takildi canim benim vucut olculerim 84 65 97 sanırım kalca ile orantili olmasi gerekiyor 350 cc cok mu bilmiyorm ki mentosh sanirim 325 cc taktirmis gayet guzel duruyor. Fiyat konusu nasil cok mu pahali ve hastane onemli hangi hastende oldun. Ve iyilesme surecin rahat mi gecti. Ben ist. Dayim anadolu yakasi benim icin cok ideal olur.

290 cc takıldı anadolu yakasında memorial ercan karacaoğluna oldum şuan ağrım sızım kalmadı diyebilirim 2 ay oldu yalnız 1 ay ciddi agrı çektim kas altına oldu benim vücudumla orantılı üstelik küçük istedim hiç meme dokum olmamasına ragmen bana gayet büyük geliyor. Ufak meme her zaman daha tercih edilir sexidir.

Tabiki haklisin yaziyim o zaman ay olsam artik ya insan kafasina bisey koyduğunda yapmayinca mutsuz oluyor:) ben bir mail atiyim o zaman tesekkur ederim ilgine birde foto var mi senin arkadas olarak eklesem gorebilirmiyim

Slm busem , ekle canim.foto eklerim bakarsin mütis yapiyo diyorum hm burun hm gögüs yaptirdim. Nezaman yaptirmayi düsünüyosun ve tam olarak istegin ney? Doktora istersen arkadasim gelicek yazabilirim tam olarak ismini yazarsan emin ol daha uyguna yapar cünkü bnden sonra bircok ark gitti hala daha gittmekte yanina doktorun.Düsün.Adamin para umrunda degil okadar eminki kendinden! Ben ilk gittimde biraz bekledim icin esim dediki :Siz hep böyle dakikmisiniz!!!?? (Sinirli).Dok.cevabi : yapmiyorum bu ameliyati. Orda tam emin oldum illa bu doktoru istiyorum diye!! Neyse sora ortalik yumusadi fln.ve en önemlisi bn acaipppp mitluyum busem !!!

Kizlar esteworld etilere karar verim 300cc kas alti yuvarlak konulacak 11 nisanda. Kas alti cok agrili oluyormus dogru mu?? Nasil bi agri gercekten dayanilmazmi korkuyorum bariz bi sekilde :)
Bir de 3 farkli yerde doktorla gorustum ikisi damla protez koyup ayrica diklestirme yapmamiz gerek dedi son gittigim doktor gerek yok yuvarlak protez ihtiyacini gorecek goguslerin zaten anatomik birde damla takarsak cok dusuk olur ondan diklestirme yapmak gerekir dedi bayagi kafam karisti bilgisi olan paylasirsa inanilmaz sevinirim.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bende 5 nisanda oldum ameliyatımı Dr.Alladin Karabacak a normaldede gögüsleşmn arası açıktı silikondan sonra düzelir dedim ama çokda yakınlaşmadı... ama yinede mutluyum 300 cc takıldı masajlarımı yapıyorum.. benimkide kas altı.

kas altı yaptıranlara bir sorum olucak ben böle azıcı zorlanınca sanki yukarı çıkıyo gibi hissediyorum normalmı acaba.

Selam uzerinden bayagi zaman gecmis gerci ama umarim cevap verirsiniz 11 nisanda bende alaaddin beye ameliyat olucam 300cc kas alti esteworld de siz memnun kaldinizmi?

bende 5 nisanda oldum ameliyatımı Dr.Alladin Karabacak a normaldede gögüsleşmn arası açıktı silikondan sonra düzelir dedim ama çokda yakınlaşmadı... ama yinede mutluyum 300 cc takıldı masajlarımı yapıyorum.. benimkide kas altı.

kas altı yaptıranlara bir sorum olucak ben böle azıcı zorlanınca sanki yukarı çıkıyo gibi hissediyorum normalmı acaba.

Selam uzerinden bayagi zaman gecmis gerci ama umarim cevap verirsiniz 11 nisanda bende alaaddin beye ameliyat olucam 300cc kas alti esteworld de siz memnun kaldinizmi?

Sana kac cc takildi canim benim vucut olculerim 84 65 97 sanırım kalca ile orantili olmasi gerekiyor 350 cc cok mu bilmiyorm ki mentosh sanirim 325 cc taktirmis gayet guzel duruyor. Fiyat konusu nasil cok mu pahali ve hastane onemli hangi hastende oldun. Ve iyilesme surecin rahat mi gecti. Ben ist. Dayim anadolu yakasi benim icin cok ideal olur.

Merhaba ben de 31 Martta Atasehir Memorial da Ercan Karacaogluna olacagim. Insallah hersey yolunda gider. Anadolu yakasi dediginiz icin söyledim.

290 cc takıldı anadolu yakasında memorial ercan karacaoğluna oldum şuan ağrım sızım kalmadı diyebilirim 2 ay oldu yalnız 1 ay ciddi agrı çektim kas altına oldu benim vücudumla orantılı üstelik küçük istedim hiç meme dokum olmamasına ragmen bana gayet büyük geliyor. Ufak meme her zaman daha tercih edilir sexidir.

Merhaba ben de 31 Martta Atasehir Memorial da Ercan Karacaogluna olacagim. Insallah hersey yolunda gider. Anadolu yakasi dediginiz icin söyledim.

Canim kac cc uygun gordu doktor birde fiyati nedir bilgilendirebilirmisin. Yada ozelden yaz olmaz mi?

Canim kac cc uygun gordu doktor birde fiyati nedir bilgilendirebilirmisin. Yada ozelden yaz olmaz mi?

Ben yurtdisindayim daha doktorla yüzyüze görüsme sansim olmadi, sadece maillestik ve telefonla görüstük. 27 Martta türkiye ye geliyorum. Cumartesi muayene olacagim ve pazartesi ameliyata girecegim. Sanirim fiyat yapilan isleme göre degisiyor. Benim hem diklestirme hem de büyütme olacak. Ama ortlama 7 ile 9 bin arasi degisiyor.

Ben yurtdisindayim daha doktorla yüzyüze görüsme sansim olmadi, sadece maillestik ve telefonla görüstük. 27 Martta türkiye ye geliyorum. Cumartesi muayene olacagim ve pazartesi ameliyata girecegim. Sanirim fiyat yapilan isleme göre degisiyor. Benim hem diklestirme hem de büyütme olacak. Ama ortlama 7 ile 9 bin arasi degisiyor.

Teşekkürler canim anladim ben bir muayene olayim bakim benim ki sadece buyuyecek ama ben bir hamilelik gecirdim su an tabi bana gore normal goguslerim yani sarkik deil ama doktor ne der bilemiyorum:)

Peki bir sorum olacak hic pendik marmara araştırma hastanesine gogus buyutme ameliyati olan var mi? Arkadaslar yardimci olursaniz cok sevinirim bana cok yakin bir yer. Daha once sitede devlet hastanesine ameliyat olanları gormustum ama pendikteni rastlamadim

Back
X