• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

kesinlikle sana katılıyorum canım ...çok kötü sonuçlar bunlar..sonuçta herkezin dokusuna uygun kaldırabileceği boyut vardır ve bunlar onu abartmışlar...türk doktorları malesef hep doğal görüntü sağlamaktan yana...bende doktorumu zor ikna etmiştim ve hep söyler 350 cc kullandığı ilk hastası benmişim :) ama kendi ile gurur duyduğuda çok belli :KK16: sorunsuz süreçlerimiz olsun inşallah :KK16:

Son düzenleyen: Moderatör:
merhabalar uzun zamandır meme protezi yaptırmak isteyip korkanlardanım en sonunda cesaretimi toplayıp kararımı verdim meme cerrahı op. dr. murat atay ve estetisyen ekibiyle birlikte bi ön görüşme yaptım kafama yattı başkada araştırma yapmadım açıkcası bana güven verdiler ama daha önce murat beye ameliyat oolan olmuş varmıdır aranızda baya bi okudum forumu denk gelmedim veya gözümden de kaçmış olabilir

canım ne kadar fiyat biçtiler?göğüslerin kaç numara,kaç beden yaptırmayı düşünyorsun? aquafilling yöntemini araştıran var mı aranızda?

Yakup Avşar a canim cokk saolll ins.. öyle olur ama zamanla sislik inerse dahada kücük olucak bunlar ayyy bn bunlari hic sevemedim sevileck bi tarafi yok eskisi gibi minnos oldular çektiğim aci yanına kar kaldi valla ... suan annem yatiriyo annem kaaldiriyo yarim insan gibiiyim yataktan kalmıyorum hicc degmedi :(( aman sn bnmm gibi olma iyice arastir icine sinen doktora git bn yakup beye hic meme ameliyati olmak istemiyordum ikisi ayni anda olsun diye yaptırdım sn bi baris Çakır a git fikir al tek tek gez doktorları aklina yatana yaptr sonuçta bir kere oluyo

lovealbina cım büyük geçiş olsun.inşallah zamanla içine sinerler.ne kadara yaptırdın canım hangi hastanede?yaptıracak olanlara bir önerin var mı?

lovealbina cım büyük geçiş olsun.inşallah zamanla içine sinerler.ne kadara yaptırdın canım hangi hastanede?yaptıracak olanlara bir önerin var mı?

Saol cnm evet suan daha iyi görünüyo kabim cok darmis 275 cc girmemis buyuk olmadi dedi yakup Avşar dikişlerin atardi dedi.. 205 cc olmus ..suan 10 gun oldu daha iyiyim kas arkası kolay değilmiş 1 haftada iyi olursun dediler ama öyle olmadı kontrole gittiğimde onu yapma bunu yapma fln filan 1 ay dikkatli olucam.. yanii cabuk iyilesirsin fln diolar ama yok oyle bi dünya hala annem kaldiriyo yataktan.. ama ağrı fln yok hic zorlamiyrm kendimi ondan olsa gerek
13 milyar dedi bana ama baska bi hastasına daha uygun demis bn burunda yaptrdim 30 milyar odedim baska bi kadina iki ameliyat icin 24 milyar istemiş cok uyuz oldum bu arada mesleğine gore fiyat biciyo resmen maslak Acıbademde oldum... sen bi onur Erola ve barış Çakır a git. Bol sans

Saol cnm evet suan daha iyi görünüyo kabim cok darmis 275 cc girmemis buyuk olmadi dedi yakup Avşar dikişlerin atardi dedi.. 205 cc olmus ..suan 10 gun oldu daha iyiyim kas arkası kolay değilmiş 1 haftada iyi olursun dediler ama öyle olmadı kontrole gittiğimde onu yapma bunu yapma fln filan 1 ay dikkatli olucam.. yanii cabuk iyilesirsin fln diolar ama yok oyle bi dünya hala annem kaldiriyo yataktan.. ama ağrı fln yok hic zorlamiyrm kendimi ondan olsa gerek
13 milyar dedi bana ama baska bi hastasına daha uygun demis bn burunda yaptrdim 30 milyar odedim baska bi kadina iki ameliyat icin 24 milyar istemiş cok uyuz oldum bu arada mesleğine gore fiyat biciyo resmen maslak Acıbademde oldum... sen bi onur Erola ve barış Çakır a git. Bol sans

Merhabalar bende dusunuyrm gogus buyutmeyi.24 yasimdayim ewlenmeden yaptirma kotu olur diyorlar.bi sakincasi varmi acaba.yani buyuk oranda bi bozulma meydana geliyormu sarkma falan, cok kararsizim.

Merhabalar bende dusunuyrm gogus buyutmeyi.24 yasimdayim ewlenmeden yaptirma kotu olur diyorlar.bi sakincasi varmi acaba.yani buyuk oranda bi bozulma meydana geliyormu sarkma falan, cok kararsizim.

Evlenmeden önce yaptir tabikidee tabikide yıllar geçtikçe sarkiklik olucak ama dogal memede öyledir zaten şahsen ben damla yaptirdm ve ilerde sarkmasini istiyorum dimdik meme kendini hemn ele veriyo silikon olduğu anlaşılıyor tabikide senin istediğin farkli olabilir iyice araştır doktorlarin hastalari ile görüş ozmn karar vermen daha kolay olur bol sans cnm. ... sana tavsiyem bence evlenmeden once yaptir gelinlik giyince memen içinde donmesim güzel bi dekolten olsn derim ben karar senin

Evlenmeden önce yaptir tabikidee tabikide yıllar geçtikçe sarkiklik olucak ama dogal memede öyledir zaten şahsen ben damla yaptirdm ve ilerde sarkmasini istiyorum dimdik meme kendini hemn ele veriyo silikon olduğu anlaşılıyor tabikide senin istediğin farkli olabilir iyice araştır doktorlarin hastalari ile görüş ozmn karar vermen daha kolay olur bol sans cnm. ... sana tavsiyem bence evlenmeden once yaptir gelinlik giyince memen içinde donmesim güzel bi dekolten olsn derim ben karar senin

Cevabiniz icin tsk ederm bencede damla olan en iyisi daha dogal.siz hangi doktora yaptirdniz peki

Kizlar bu ayin 18de yakup Avşar a meme büyütme ameliyat i oldum kas arkasi damla 205 cc ... 2 gun once dustan çıktıktan sonra sag meme altindan dekolte bolgesine uzanan bir morluk olustu bugün baktim meme ortam yani dekolte bolgemde sağ memenin sis ve yayik durduğunu gördüm sol memede hiç birşey yok normal.. fakat sağ memede şişlik yamukluk var doktoru arayip söyledim ayin 3de gel dedi fakat kafayı yiycem ne oldu niye oldu normal mi protez mi kaydi diye çünkü baslarda normaldi 2 3 gun once oldu ne oldu ise

Geçmiş olsun bekleme hemen git yarın

Canim donme durumu varmiymis?? Bendede damla var cok korkuyorum boyle yazilanlari okuyunca:((

patikkk canımmm eger bu korkuyla yasarsan ınan goguslerın zevkını cıkaramzsın.oyuzden korkma.olacagı varsa zaten olur...cok fazla damla taktıran var.herkesınkı donecek dıye birsey yok ki...sen dua et ve ıcını ferah tut...donse bile cözümü var..ama eger iyi bir cep acıldıysa ve doktoruna guvenıyorsan donmez neden donsun...okadar kolay donen bişe olsa doktorlar tercıh etmezkı dımı..

patikkk canımmm eger bu korkuyla yasarsan ınan goguslerın zevkını cıkaramzsın.oyuzden korkma.olacagı varsa zaten olur...cok fazla damla taktıran var.herkesınkı donecek dıye birsey yok ki...sen dua et ve ıcını ferah tut...donse bile cözümü var..ama eger iyi bir cep acıldıysa ve doktoruna guvenıyorsan donmez neden donsun...okadar kolay donen bişe olsa doktorlar tercıh etmezkı dımı..

Evet canim haklisin bosuna kendimi uzuyorum doktorumda garanti verdi donmez dedi ama iste insanin icinde bi korku oluyo yazilanlari okuyunca ya banada olursa diye:( cok sagol canim benimm takmicam kafama artik

Gördüğüm en kötü sonuclardan biride bu.
Ama doktorun cesaretine hayran kaldim benim doktoru 350 cc ye ikna edinceye kadar ömrümden ömür gitti.
Eki Görüntüle 1002440 Eki Görüntüle 1002439 Eki Görüntüle 1002441
1830 cc mi :53: Hastanın özel istegidir kesin... Hasta mutlu ise diyecek birşey yok.Doktorunda bir kabahati oldugunu sanmıyorum..O gögüse o kadar büyük bir cc yi hiçbir doktor kendi istegi ile koymaz.. Hastanın gözü çok açmış be arkadaş,Allah gözünü doyursun :9: Artık doymuştur herhalde ama mutlumudur bilemem :31:

merhaba kızlar, bende bugün tüm cesaretimi toplayıp ilk muayenemi oldum.bu yaz sonu düğünüm var ve düğünüme kadar doğal forumuna kavuşan göğüslerle gelinliğimi giymek istiyorum:17: doktorum 350 cc kas altı mentor silikon kullanmayı önerdi. boyum 1.76 350 cc tam olarak nasıl bişey olucak bilmiyorum.bu konuda yardımcı olabilicek var mı? esteworld bülent tekerekoğlu ile görüştüm. dr ve hastane hakkındaki görüşlerinizi de öğrenmek isterim:)

$1q.jpg

kızlar durum bu, lütfen bir öneri verin
ne yapabilirim, bütemde nüsait değil fazlasına
ona göre öneri lütfen

merhaba kızlar, bende bugün tüm cesaretimi toplayıp ilk muayenemi oldum.bu yaz sonu düğünüm var ve düğünüme kadar doğal forumuna kavuşan göğüslerle gelinliğimi giymek istiyorum:17: doktorum 350 cc kas altı mentor silikon kullanmayı önerdi. boyum 1.76 350 cc tam olarak nasıl bişey olucak bilmiyorum.bu konuda yardımcı olabilicek var mı? esteworld bülent tekerekoğlu ile görüştüm. dr ve hastane hakkındaki görüşlerinizi de öğrenmek isterim:)

Canım eklersen beni görürsün nasıl oldugunu benım de boyum 1.75 350cc kasaltı ;)

Son düzenleme:
Back