• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

geç olsunda güç olmasın canım hayırlısı ile olursun inşallah ve istediğin görüntüye kavuşursun..bende 13 ocakta kas altı 325 cc olarak uygulanacak..benim göğüs altı 75 üçevresi 82 cm ve göğüste 11 cm 325 cc ye kadar yapabiliriz dedi senin ölçülerin nasıl acaba? cc konusunda pişman olmaktan korkuyorum ...

Frezyamm selam. Ben de 10 gun icinde amelkyat olacagim. Yavas yavas heyecan artior:( sen ameliyatini oldun heralde degil mi? Nereye ve kime oldun? Bana 225 cc dedi dr ama cok kucuk gibi geliyor:(((

Hacettepe universitesinde calismis olan Omer bey isimli bir dr var, burdakilerin bircogu cok ciddi oneriyordu ama simdi baska sehre gitti diyorlar. Neye gittigi hakkinda fikri olan?

Kusura bakmayin msjlari kisa kisa yaziorm, msj hakkimi doldurmak icin:((( hepiniz gecmissinizdir heralde bu gicik surecten:(((



ve dolduuuuuu

merhaba,bende göğüs büyütme ameliyatı olmayı düşünüyorum.gerçi ameliyat günü bile aldım ama çok korkuyorum.ailemden kimsenin haberi yok,birde 2-3 gün için de işe dönmem gerekebilir.dual plan meme altı kesisi olacak ameliyatım.iyileşme dönemi ile ilgili yardımınızı bekliyorum...

merhaba kızlar tanıştığımıza memnun oldum balıkesir ünüversitesinde olanlar varmı yazarmısınız:

Merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım. Antalya araştırma hastanesinde 24 ocakta ameliyat olucam cok heyecanlıyım

Back