Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

. Biri cevaplayaydı iyiydi bir bilen duyan yok mu

round high profile gel olan 350 cc takıldı.yuvarlak ve yüksek
ben çok memnunun kas altından yerleştirdi.A da d cup ölçüsüne yükseldi.
önceleri biraz büyük gibi geldi ama şişkinlikler inince isabetli bir kara olduğunu
düşünüyorum.sarkma olmadı taş gibiler maşallah.hatta çoğu zaman ucu belli
olmayan giysilerimde sütyen bile takmıyorum sallanma olmuyor.hayatımda yaptığım
en iyi şeylerden biriydi.tereddüt etmeyin.

ağrı muhakkak oluyor kişiden kişiye değişiyor.ama zayıflıkla ilgili olduğunu sanmıyorum.
çünkü derinin esnekliğiyle ilgili bi durum.kesiler alttan yapıldı benim belki çocuk doğurursam
ilerde diye.meme ucundan olursa süt kanallarını etkileyebiliyormuş.ben Elazığ'da doğu
görevimi yaparken ameliyat oldum.İngilizce öğretmeniyim ve 23 Nisan için 4 günlük
tatilde yaptırmıştım.tatil dönüşü okula başladım hemen abartılacak kadar bi ağrısı yok.
izler belli belirsiz şu an çok dikkatli incelemesi lazım bakanın :)

ne mutlu size ameliyatı ne zaman oldunuz? hangi doktor?

doktorunuzu öğrenebilir miyim?

doktorum başka bir ilden kısa süreliğine oraya atanmıştı benim gibi .tayini çıktı ve gitti.
şu an hangi ilde bilmiyorum açıkçası.benimde tayinim çıktı ve aradan baya zaman geçti.
doktorumun adını çıkaramıyorum desem sanırım komik olur ama öyle. :) ben biraz rahatımdır
rahat bir psikolojiyle girerseniz inanın çoğu işiniz olumlu sonuçlanır.düşünüldüğü kadar zor
bir operasyon değil.olumlu düşünün.

yaklaşık 4 yıl oldu ameliyat olalı.ben o zaman 3500 tl ye yaptırmıitım.
hem en iyi marka (mentor memory gel) ve bulunduğum ilin durumuna
göre iyi bir özel hastanede(medicalpark) ameliyat oldum.dotorumun
bir kaç örnek hastasını birebir gördüm dokundum.sonuçlar baktım iyi
fiyatta uygun yaptırmaya karar verdim.o dönemde Antalya da 2 katı
ücrete yapıyordu plastik cerrahlar bu ameliyatı.pahalı olan iyi yapar
diye düşünmeyin.yaptığı işlere mutlaka bakın.mümkünse canlı.az çok
anlaşılıyor zaten

Süpersiniz açıklamalarınız içimi rahatlattı ağrı konusunda, çok teşekkür ederim :))

Bende saglij personeliyim ameliyat sonrasi nasil bir yalan uydurcam bilmiyorum egitim birindeyim aslinda albright yokta durusumdan belli edermiyimki bizim kizlar cok uyanik

Mrb canım,
Zayıf olmanın ağrı ile direk bir ilgisi yok. Önemli olan uygun planda disseksiyon (yani protez için yer açma işlemi) yapmak, dokulara en az zararı vermek ve uygun ölçülerde slikon kullanmaktır. Doğal görünüme en yakın olan boyuttaki (yani protez konulduğu belli olmayan) slikonlarda daha az ağrı yaşanır. Üstelik ağrı için o kadar korkmanıza gerek yok. Genellikle ilk gün ağrı oluyor o sürede de hastanede olduğunuz için ağrı kesicilerle ağrınız dindiriliyor. Sonrasında fazla ağrı olmuyor.

Merhaba arkadaslar

Bende meme büyütme operasyonu gecirmek istiyorum. Dr. Hakan Gündogan gelmisti Yurt disina, onunla görüsmeye gitmistim. Bi arkadasim oldu kendisine ve cok güzel duruyo, resmen hayran oldum. Ama yinede biraz arastirmak istiyorum. Burnumu Fatih Dagdelene yaptirdim arastirmadan, sadece taninmis bi Doktor diye, ama memnun kalmadim. Taninmis taninmamis, ucuz , pahali hic fark etmiyo bence, hastalariyla ilgilenmek önemli ve isini ciddiye almak. Her sayfayi tek tek okuyamiyorum malesef, sizin görüsleriniz, önerleriniz nelerdir? Yardiminiza ihtiyacim var...

Yaptığı ameliyatı gördüysen ve beğendiysen o doktora git derim.Ameliyat olma kararına gelince bir kadın sağlığını etkilemediği sürece istediği estetik ameliyatı olabilir bence.Forumu okumak seni yorabilir ama en azından 10 sayfa bile okusan çok faydası olur,tecrübelerini paylaşanlar bir daha yazmayabilir çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…