Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Sırt üstü yatinca öyle gerçek göğüs kadar yayilmiyor ama dik de durmuyor.Sırt üstü yatinca sertlik filan olmuyor, yumusaciklar.Ben cok temkinli ve pimpirikliyimdir. 5 sene araştırma surecim sürdü ve birsey olur diye korktuğum icin 3. ayda yüzüstu yattım, naci bey 1. ayda yüzüstu yatmaya izin vermisti.İlk hafta sonunda hafiften yan yatmaya başlamıştım.Hiç olmayan birisine protez yerleştirince hemen kabulleniyor, yıllardır varmış gibi. İstediğin kıyafeti giyebilmek ayribir keyif ve mutluluk

çok yayılmasın zaten ama bence hafif dik olması daha seksi ama sertlik olmasından korkuyorum .
bende büyük ihtimal bişey olmasın diye doktor evet desede ben biraz daha beklerim.
istenilen kıyafeti giymek ve gerçek bi dişi gibi girinti çıkıntıların olması paha biçilemez
bende bir an önce ameliyatımı olmak istiyorum artık kafamdaki soru işaretlerinin hepsini hallettim sayılır.

İnsallah sen de bir an önce olur ve istediğin göruntuye kavuşursun.Kesinlikle o girinti ve cikintinin varlığı muhteşem

sarkmış meme gibi yanlara yayılmıyor ama dimdik de durmuyor tabi benimki kas altı yatınca hafif yana kayıyor tabi yani istediğin gibi olucak merak etme

Ayy inş cNım doktorda kararsız kalmıştım ama bugün çok düşündüm kararımı verdim.doktorum volkan beden olacak çünkü o kas altı dedi ve diğer doktordan daha ilgiliydi sorulRımdan sıkılmadan cevp verdi,ameliyat sonrasıda öncesi kadar önemli bence? Pazartesi doktorumu arayıp netleştiriyoryumm ve ameliyat için 25 ocağa gün alacam inşç boşturt.eğer boşsa kaldı 13 gün şafak saymaya başlıyorum Artıkkk yuppiiiiii

1 şubatta ameliyatım var ve hala kararsızlık beni mahvediyor. Büyük göğüs istiyorum ama pişman olmaktan korkuyorum. Hamile kaldığımda emzirdikten sonra ya büyük kalırsa.

serenay sarıkayanınkiler silikonmuu ?? bnde cok begeniyorum onun goguslerini

aynn cnm :) olsun bn atlattim sende atlaticaksin insallah bizimkiler daha gzl olucak

insallahhhh en buyuk arzum bu sen atlattın senın adına coook sevındım ben ınsallah benımde olur olucagına ınanıyorummm hayırlısı bu arada sen nasılsın nasıl gıdıor agrı sızı toparlandınmııı baya bır

aynn cnm :) olsun bn atlattim sende atlaticaksin insallah bizimkiler daha gzl olucak

çıkıyorum cnm ben kendıne coook ıyı bak fazlada yorma kendını agır bısıyler kaldırmaaa kollarını zorluycak hareketlerden kacın lutfen dıkkatlısındır zatende daha da dıkkatlı ol temkınlı olmakda hep fayda vardır görüşürüz tatlı ruyalar cnm sana

Kızlar ben de ameliyat olucam bu ay içinde ama çok zayıfım. O yüzden endişelerim var etim gerilir fazla acı çekerim iyileşemem diye. Zayıf olmakla çok alakalı şeyler mi bunlar? Ya da en çok acı çeken maksimum ne kadar çekti nasıl bir his? Cevaplarsanız çok sevinirim

cnm uyuya kalmisim dun gece k.bakma iyiyim cok sukur 4. gunden sonra cok kolay gecti hersey kendim yatip kalkabiliyorum sadece araba kullanmakta biraz zorlaniyorum :) yarin staja basliyorum ben hemsirelik okuyorum insallah hastalari bana kaldirtmazla korkum o simdilik hayirlisi olsun hakkimizda hayirli kandiller bu arada rabbim ettigimiz dualari kabul eder insallah

cnm uyuyamı kaldın :))) iyi olduguna sevındım ınsalah bende kolay bır surec gecırırım kendının yatıp kalkabılmen cok guzel sevındım :))

araba kullanmakda zorluk cekıosun demek dıkkatlı ol yınede senn kendını zorluycak hareketlerden kacın...
hayırlı olsunn stajın ınsallah kolay gecer korkma strese gırme atlatırsın ınsallah stajıda :))) hemsıre (hanım) :)))
sınav nasıl gectı bu arada senın saol cnmmm cumlemızın kandılı mubarek olsun ....
insallahh insallahhhhh rabbım ettıgımız dualrı kabul eder.... cumlemızınkını... amin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…