• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Merhaba canım.. a-aaa neden korkuyorsun, korkacak hiç bir şey yok. Bence doğru bir karar vermişsin. Asla küçük göğüslerle yaşama ben çok daha önceden yaptırmadığıma o kadar pişmanım ki. O kadar mutluyum ki güzel göğüslerimle. İnan bana sende kendini çok mutlu hissedeceksin. Benim üç ay oldu yaptıralı, aynaların karşısından kendimi alamıyorum :52: Ben de senin gibi çok uzun bir doktor araştırması yaptım. Ve sonuçtan inanılmaz mutluyum. O kadar doğal görünüyorlar ki benim için en önemlisiydi doğal görünmeleri (herkes gibi tabii) sadece ameliyat sonrası eğer kas altı olursan biraz ağrı çekeceksin.. ki değer bence. Doktorumu gönül rahatlığıyla tavsiye ederim sana. Ali Mezdeği. Darısı başına diyorum, sevgiler :9:

canım benim çok sağ ol hemen araştırıp gideceğim muayeneye :)

kızlar benımde ameliyat olalı 6 gün oldu.dün bandajlarım çıktı gözlerime inanamadım nasıl güzeller :)
yalnız çok gerginim göğsümde iki adet piknik tüpü yaşıyo gibiyim :) ağrım sızım yok allaha şukur sporcu sütyenı takmaya başladım
yardım edın bu gerginlik ve ödem ne kadar sürüyor :( patlıycammmmm :37:

kızlar benımde ameliyat olalı 6 gün oldu.dün bandajlarım çıktı gözlerime inanamadım nasıl güzeller :)
yalnız çok gerginim göğsümde iki adet piknik tüpü yaşıyo gibiyim :) ağrım sızım yok allaha şukur sporcu sütyenı takmaya başladım
yardım edın bu gerginlik ve ödem ne kadar sürüyor :( patlıycammmmm :37:

bu arada bir arkadaşımın harika göğüsleri sayesinde tanıştım doktorumla.arkadasım 2009da yaptırmış ve harıka görünüyor ben anlamadım sılıkon olduğunu.baska doktorla görüşüyordum osırada.vebana baskı yaptı hayır git ona yaptır ondan iyisi yok diyr sizlere yazmak istiyorum çünkü o süreci yaşadım doktor seçimi tam bir kabus ama bana güvenın. international nuri soysal :nazar:

bu arada bir arkadaşımın harika göğüsleri sayesinde tanıştım doktorumla.arkadasım 2009da yaptırmış ve harıka görünüyor ben anlamadım sılıkon olduğunu.baska doktorla görüşüyordum osırada.vebana baskı yaptı hayır git ona yaptır ondan iyisi yok diyr sizlere yazmak istiyorum çünkü o süreci yaşadım doktor seçimi tam bir kabus ama bana güvenın. international nuri soysal :nazar:

canım ameliyatını öncesi sonrası olarak detaylı anlatır mısın?

canım ameliyatını öncesi sonrası olarak detaylı anlatır mısın?

kafamda mılyonlarca soru ıle nurı beye gıttım.cok tatlı biri esprili sıcakkanlı en onemlısı çok deneyımlı.yanılmıyorsam 20 yıldır acıbademde estetıl bölum baskanı.ve her gun amleıyatı var(bunu amelıyattan sonra farkettım cunku cok sık gormek ıstedı benı amelıyattan sonra her gıttgımde amelıyattan ya cıkmıs oluyodu yada sekreterı arayıp amelıyatı uzayacak 1 saat gec gelebılırsınız dıye soruyordu) her neyse bana dedı sorunun ne anlattım nasıl olur dedımgöğus yapım ve seklım gercekten guzel sadece kucuktu hayalımdekı resmı gosterdım bundan sahane olur dedı.sılıkonlarla ılgılı soru sordum onları yanıtladı 80a takıyordum ama full dolgulu 80c guzel olur sana ıdealı dedı 270cc gıbı hıgh profıl (yuksek sılıkon) dedı bende dedım en az 300cc ıstıyorum oda dedı zaten ben amelıyata dort bes boy sılıkonla gırıyorum be denıyorum anatomıne uyanı secıyorum.o cok hoşuma gıttı ve ben o anda karar verdım.fotograf gormek ıstemedım gereksızdı cunku orjınal yaptıgı gogusu gormustum ve tvde cok cıkıyor nurı bey aynı zamanda hurrıyette yazıyor.bunlar yettı bana ve amelıyatımı oldum bana dedı cıkınca 280 taktım ve gerçekten buyuktu 300 fılan taksa bana uyup derım yırtılmıstı ve kötu durmustu.ben dogalı ıstedım oda bana bunu verdı.çok ılgılı dun gördu benı en yakın bantlarımı cıkardı sonra ve cuma yıne görucek.ama ındıklerı halımuhtesem olacakkı ne bırmorluk ne bır garıp şekil hiçbişi yok emzırdıgımde sut veremedıgımde gogsum boyle anormal şişerdi sadece oyle.umarım boyle gıderkı dikiş yerim bile incecik gördum dun. cok mutluyum allah herkesın gönlune göre versın canım.ama sıddetle tavsıye ederım nuri bey çok guven verıyor

merhabalar
bu konuya ilk kez yazıyorum.bende yıllardır meme büyütme ve dikleştirme ameliyatı olmak istiyorum.3 çocuğum var.1 yıl önce 3. çocuğum oldu.internette serdar erenin bir röportajını okudum.ameliyatlarda değişik teknikleri varmış.iç sütyen diye bir şey yapıyomuş.diğer dotorlarda bu tekniği kullanıyormu?

birde biraz fazla kilolarım var.ameliyattan sonra 6-7 kilo verirsem,sarkma olur mu?fikir veren olursa sevinirim:16:

Arkadaşlar çok önemli bir unsur var

Önerdiğiniz doktorları araştırdım ve gitmeye ayrıca ameliyat olmaya hazırım fakat;

Ben bekarım yanı doğum yapmadım çocuk emzirmedim Ameliyat olup göğüsleri büyüttükten sonra Evlenip çocuk yapmamda bir sakınca var mı Yanı ne zaman evleneceğim belli bile değil :) daha aday bile yok ama ilerde bir gün evlenirsem Bu bana sorun yaratırmı doğumda çocuk emzirmede Süt oluşumunda vs vs cevaplarınızı bekliyorum :)

Önerdiğiniz doktorları araştırdım ve gitmeye ayrıca ameliyat olmaya hazırım fakat;

Ben bekarım yanı doğum yapmadım çocuk emzirmedim Ameliyat olup göğüsleri büyüttükten sonra Evlenip çocuk yapmamda bir sakınca var mı Yanı ne zaman evleneceğim belli bile değil :) daha aday bile yok ama ilerde bir gün evlenirsem Bu bana sorun yaratırmı doğumda çocuk emzirmede Süt oluşumunda vs vs cevaplarınızı bekliyorum :)

canım benımde bir çocuğum var ikincide istiyorum ileride doktorum sorun olmaz dedı.ama önemlı bir husus var ki doktorumun söylediği bu çok önemliydi... emzirmeden önce gelseydin 280 cc koyamıyabilirdim.emzirdiğin için göğüs derin biraz gevşemiş ki hiç emzirmiş gibi değil yinede.ama eskiden derin dahada gergindir o yüzden çocuk sahıbı olduktan sonra yaptırmak daha iyi sonuç veriyor. yanı eğer göğüs derin gergin değilse sorun yok emzirebiliyorsun ama değilse zaten istediğin gibi büyütemeyeceksin bence bekle...

kafamda mılyonlarca soru ıle nurı beye gıttım.cok tatlı biri esprili sıcakkanlı en onemlısı çok deneyımlı.yanılmıyorsam 20 yıldır acıbademde estetıl bölum baskanı.ve her gun amleıyatı var(bunu amelıyattan sonra farkettım cunku cok sık gormek ıstedı benı amelıyattan sonra her gıttgımde amelıyattan ya cıkmıs oluyodu yada sekreterı arayıp amelıyatı uzayacak 1 saat gec gelebılırsınız dıye soruyordu) her neyse bana dedı sorunun ne anlattım nasıl olur dedımgöğus yapım ve seklım gercekten guzel sadece kucuktu hayalımdekı resmı gosterdım bundan sahane olur dedı.sılıkonlarla ılgılı soru sordum onları yanıtladı 80a takıyordum ama full dolgulu 80c guzel olur sana ıdealı dedı 270cc gıbı hıgh profıl (yuksek sılıkon) dedı bende dedım en az 300cc ıstıyorum oda dedı zaten ben amelıyata dort bes boy sılıkonla gırıyorum be denıyorum anatomıne uyanı secıyorum.o cok hoşuma gıttı ve ben o anda karar verdım.fotograf gormek ıstemedım gereksızdı cunku orjınal yaptıgı gogusu gormustum ve tvde cok cıkıyor nurı bey aynı zamanda hurrıyette yazıyor.bunlar yettı bana ve amelıyatımı oldum bana dedı cıkınca 280 taktım ve gerçekten buyuktu 300 fılan taksa bana uyup derım yırtılmıstı ve kötu durmustu.ben dogalı ıstedım oda bana bunu verdı.çok ılgılı dun gördu benı en yakın bantlarımı cıkardı sonra ve cuma yıne görucek.ama ındıklerı halımuhtesem olacakkı ne bırmorluk ne bır garıp şekil hiçbişi yok emzırdıgımde sut veremedıgımde gogsum boyle anormal şişerdi sadece oyle.umarım boyle gıderkı dikiş yerim bile incecik gördum dun. cok mutluyum allah herkesın gönlune göre versın canım.ama sıddetle tavsıye ederım nuri bey çok guven verıyor

canım dr konusunda çok kararsızım aklımda 3 isim var teoman doğan nuri soysal ali mezdeği 3ündednde olumlu sonuçlar okudum hep.senin şansın önceden göğüslerinin olması.ben 75b destekli kullanıyorum göğüs yapım yetersiz gelir küçük olur diye çok korkuyorum yada bir sıkıntı çıkar ne bilim vücudum kabul etmez tam heyecanlamışken eskiye dönerim diye.hep korku var içimde.ama şuan bile öyle mutluyumki en azından eşime söyledim onun bilmesi kabul etmesi beni çok mutlu etti.ben tokattayım ve her an kontrole gidemem.drla görüşme aralığı nasıl olacak bilmiyorum.seninki eriyen dikişiydi canım.ne mutlu sana maşallah diyelim =) doya doya bak :p şimdi hamilelik düşünmüyorum ama benide korkutan o şişler hemen her bayanda oluyo ama emzirmeye bağlı iltihaplar oluşuyorsa silikon geri çıkartılıyomuş bu beni çok korkutuyo sen ameliyattan ne kadar sonra bebişin oldu(Allah bağışlasın bu arada )

arkadaşlarr mentor medium height moderate plus nedirrr??yuvarlakmı damlamı nedir bu..
doktor görüşmem vardı bugün mentor medium height moderate plus 250 cc kas zarı altı dedi doktorum?çok köçük değilmi acabaa,,dün başka bi doktor kas altı 275 yuvarlak demişti bu gerek yok dedi.dokun var kas altı ilerde kemiklere baskı yaptığın ağrın olabilir dokun varken böyle bişeye gerek yok dedi.dren kullanmayada pek yakın bakmıyor cerrahi işlem sırasında karar veririrm ama en fazla 3kişide ihtiyaç duymuşumdur dedi.lütfen bilen yardımcı olsun karar vermem lazım bu hafta.mentor medium height moderate plus bunun ne olduğunu bilen yaptıran arkadaşlar bi bakınn lütfen arzum sende gör artık beni yaaa sen kesin biliyosundur:3::3:

Ben evliyim fakat henüz çocuğum yok,kafana takılan soruları ben de sordum doktoruma,hamilelikte,bebeği emzirmede vs. hiçbir sorun olmuyormuş.Ben ameliyat sürecini hızlandır derim,aday da peşinden gelir belki ;) Doktorlarının arasında bizimkinin de olmasını tavsiye ederim,güven duyabileceğin bir yer,üniversite ortamı sonuçta,fiyatları da uygun bence.

arkadaşlarr mentor medium height moderate plus nedirrr??yuvarlakmı damlamı nedir bu..
doktor görüşmem vardı bugün mentor medium height moderate plus 250 cc kas zarı altı dedi doktorum?çok köçük değilmi acabaa,,dün başka bi doktor kas altı 275 yuvarlak demişti bu gerek yok dedi.dokun var kas altı ilerde kemiklere baskı yaptığın ağrın olabilir dokun varken böyle bişeye gerek yok dedi.dren kullanmayada pek yakın bakmıyor cerrahi işlem sırasında karar veririrm ama en fazla 3kişide ihtiyaç duymuşumdur dedi.lütfen bilen yardımcı olsun karar vermem lazım bu hafta.mentor medium height moderate plus bunun ne olduğunu bilen yaptıran arkadaşlar bi bakınn lütfen arzum sende gör artık beni yaaa sen kesin biliyosundur:3::3:

canım doktorun söylemedi mi ,anlamadım? burada cevaplayabileceğim tek soru dren.benim doktorum da dren kullanmıyor,gereksiz yere hastayı drenle rahatsız etmemek için ameliyatı dikkatli yapıyoruz,böylece dren koymamıza gerek kalmıyor dedi.dren kullanmaması iyi olduğunu gösteriyor doktorunun bu güzel bir şey.

Bende damla var cok memnunum durusu falan cok dogal gerci benimki daha tam oturmadi ama damla olan bikac arkadasimda var sonuc cok guzel donme durumu doktoruna bagli canim ve cok zor bi ihtimal donmesi

ben de kararımı damla silikondan yana vermek istiyorum ama çok korkuyorum,milyonda bir ihtimal beni bulur da silikon dönerse tekrar ameliyat:50:

Ben de kas zari alti ve 255 mentor low height modarete plus kullanıldı, ben 5 senedir sorun yaşamadim, gayet memnunum

canım dr konusunda çok kararsızım aklımda 3 isim var teoman doğan nuri soysal ali mezdeği 3ündednde olumlu sonuçlar okudum hep.senin şansın önceden göğüslerinin olması.ben 75b destekli kullanıyorum göğüs yapım yetersiz gelir küçük olur diye çok korkuyorum yada bir sıkıntı çıkar ne bilim vücudum kabul etmez tam heyecanlamışken eskiye dönerim diye.hep korku var içimde.ama şuan bile öyle mutluyumki en azından eşime söyledim onun bilmesi kabul etmesi beni çok mutlu etti.ben tokattayım ve her an kontrole gidemem.drla görüşme aralığı nasıl olacak bilmiyorum.seninki eriyen dikişiydi canım.ne mutlu sana maşallah diyelim =) doya doya bak :p şimdi hamilelik düşünmüyorum ama benide korkutan o şişler hemen her bayanda oluyo ama emzirmeye bağlı iltihaplar oluşuyorsa silikon geri çıkartılıyomuş bu beni çok korkutuyo sen ameliyattan ne kadar sonra bebişin oldu(Allah bağışlasın bu arada )

benım amelıyattan sonra olmadı tatlım oglum birbucuk yasında sılıkon takılalı tam bır hafta oldu.benımde gogsum 75bydi doldurmuyordu onu bıle ama emzırdıgım ıcın derım biraz yumusadı bu sayede 280 takılabıldı ama doktorum dogumdan once derin çok sıkıymış (gevşemeside az oldu ama iyiki gevsemiş) halıye genişlemede oluyo vucuy yapısında ve 280cc high profil takıldı. ama ben 350 cc fılan çok gordum resımlerde anlamadım benımkıde o kadar duruyor.ölçüyü doktora bırakmak en dogrusu.boyun170 kılom64 280 cc tam oldu yanı ne bı gram eksık ne bı gram fazla

ben de kararımı damla silikondan yana vermek istiyorum ama çok korkuyorum,milyonda bir ihtimal beni bulur da silikon dönerse tekrar ameliyat:50:

Bence bunun kararini doktorunla birlikte verin canim cunku gogsunun suanki seklinede bagli bu. Ama dedigim gibi damlanin donme ihtimali cok cok az

kalem1981 peki senin ameliyattan önceki dokun nasıldıı??şu anki halleri gayet güzel görünüyor tatlım ama ben seninki gibi bi sonuç alırmıyım bilemiyorum:ssz:
birde zar altında benim üstte dokum çok az protezi hissetme ihtimalim olabilir yaşayan arkadaşlarda olmuş sende oldumu peki?işte dokuyla ilgili bunlar hep ama bi doktor kas altına gerek yok derken diğeri neden kas altı dedi onda kafam karıştı benimm:26:

kalem1981 peki senin ameliyattan önceki dokun nasıldıı??şu anki halleri gayet güzel görünüyor tatlım ama ben seninki gibi bi sonuç alırmıyım bilemiyorum:ssz:
birde zar altında benim üstte dokum çok az protezi hissetme ihtimalim olabilir yaşayan arkadaşlarda olmuş sende oldumu peki?işte dokuyla ilgili bunlar hep ama bi doktor kas altına gerek yok derken diğeri neden kas altı dedi onda kafam karıştı benimm:26:
. Sen pippanin ameliyat öncesi halini gördün mu aynen öyleydi.Dumduzdum, sıfır gogus dokusu vardı. Protezi hissetme gibi bir durumum yok.Herkesin vücudu, kullanılan protez tipi ve doktorun becerisine göre değişir bence.Ben protezi hissetme gibi bir problem yaşamadim.Ama ışte herkesin süreci farklı.

şimdi baktım ve gördüm canım benim altta dokum üstte daha azda olsa var bi avuca sığıyor yani memiklerim:17:
normalde doku olmadığında kas altı diyorlar ama bak sende hiç yokmuş ve zar altı çokta güzel doğal olmuş,maşallah sorunda yaşamamışsın:nazar:
sanırım doktora güvenmem gerekiyor benimde,ama çok korkuyorum ve hep korktuğum başıma gelmiştir şanssızım yaa kesin bişey olacak,,ameliayt olmayı çok fazla istiyorum ama nedense çok ciddi bi korku var ve içim sıkılıyor:18:

canım bişey daha soracam üzerinden çok uzun zaman geçtiği için yattığın zaman sırt üstü göğüslerin dikmi duruyor yoksa doğal göğüs gibi yayılıyomu ve sertlik oluyormu?bide ne zaman yüzüstü ve yan yatmaya başladın?
yüzüstü yattığında hissediyomusun protezleri?hiç yüzüstü yatarken altta bi dolgunluk hissetmedim ama sonra nasıl olur diye merak ediyorum:9:hemde protezli bi dolgunluk:17:

Back