• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Benimde fibrokistlerim vardı fakat ameliyattan sonra hiç sıkıntı yaşamadım :nazar: Hatta ameliyattan önce ağrılarım oluyordu şimdi hiç hissetmiyorum ağrı falan,elimede sertlik falan gelmiyor ..Bence ağrılarınız ameliyat sonrası olan normal ağrılar,fibrokistlerden kaynaklı olduğunu düşünmüyorum :34:

ewet sordum canım,oda düzeleceğini söylüyor ama sol meme 7 24 rahatsız:(( belki dikişler alınıp şu sütyenden kurtulunca daha iyi olurum..

ewet sordum canım,oda düzeleceğini söylüyor ama sol meme 7 24 rahatsız:(( belki dikişler alınıp şu sütyenden kurtulunca daha iyi olurum..
Tek gögüs her zaman biraz daha sıkıntılı olur,endişe etmeyin..Eğer aşırı şişlik,kızarıklık ve aşırı ağrı olursa bir problem var demektir..İşte o zaman endişe edebilirsiniz..Zamanla ağrılarınız azalacak,sabırlı olun ;) Kollarınızı fazla zorlamayın,istirahat edin..

acaba emzirme işi nasıl oluyor operasyondan sonra? bilen varsa yardımcı olabilir mi?

Ben yeni evliyim,dolayısıyla ileride çocuk olunca nasıl olur diye sormuştum doktoruma,hiçbir sorun olmaz normal bir kadın gibi emzirebilirsin sadece emzirmeye bağlı meme iltihabı olursan protez de iltihaplanabilir çıkartmak gerekebilir dedi.

acaba emzirme işi nasıl oluyor operasyondan sonra? bilen varsa yardımcı olabilir mi?

Yani emzirirken iyi bakım yapıp temiz tutmalıyız sanırım.Şimdilik bu ay sonunda annem küçültme ameliyatı olacak o memnun olursa aynı doktora ben de protez taktıracağım.Daha zamanım olduğu için hala bilgi ediniyorum,bu forum çok iyi hakikaten.Ama bu kadar bilgiyle doktorları kızdırıyoruzdur herhalde :1:

Kızlar merhaba yeni üye oldum Bu konuyla ilgili iki senedir araştırma yapmaya çalışıyorum Çünkü çok korkuyorum Ama sonunda kesin kararımı verdim Bende göğüslerimi büyütmek istiyorum Çünkü çok küçük :(
Ben Serenay Sarıkaya nın göğüslerini çok beğeniyorum Ve o kadar çok araştırmama rağmen Doktoru kim olduğunu bulamadım Bilgisi olan var mı Ayrıca bana doktor önerecek var mı İstanbul da oturuyorum...

Dr nazmi bayçin memelerimi mahveti bununla kalmadı 2. Ameliyatta kendine güvenemedi aslaaaa tercih etmeyinnnnnnn hukuksal açıdan tüm haklarımı arıyorum şimdi maddi manevi tazminat davası açıyorum

Kızlar merhaba yeni üye oldum Bu konuyla ilgili iki senedir araştırma yapmaya çalışıyorum Çünkü çok korkuyorum Ama sonunda kesin kararımı verdim Bende göğüslerimi büyütmek istiyorum Çünkü çok küçük :(
Ben Serenay Sarıkaya nın göğüslerini çok beğeniyorum Ve o kadar çok araştırmama rağmen Doktoru kim olduğunu bulamadım Bilgisi olan var mı Ayrıca bana doktor önerecek var mı İstanbul da oturuyorum...

Merhaba canım.. a-aaa neden korkuyorsun, korkacak hiç bir şey yok. Bence doğru bir karar vermişsin. Asla küçük göğüslerle yaşama ben çok daha önceden yaptırmadığıma o kadar pişmanım ki. O kadar mutluyum ki güzel göğüslerimle. İnan bana sende kendini çok mutlu hissedeceksin. Benim üç ay oldu yaptıralı, aynaların karşısından kendimi alamıyorum :52: Ben de senin gibi çok uzun bir doktor araştırması yaptım. Ve sonuçtan inanılmaz mutluyum. O kadar doğal görünüyorlar ki benim için en önemlisiydi doğal görünmeleri (herkes gibi tabii) sadece ameliyat sonrası eğer kas altı olursan biraz ağrı çekeceksin.. ki değer bence. Doktorumu gönül rahatlığıyla tavsiye ederim sana. Ali Mezdeği. Darısı başına diyorum, sevgiler :9:

Dr nazmi bayçin memelerimi mahveti bununla kalmadı 2. Ameliyatta kendine güvenemedi aslaaaa tercih etmeyinnnnnnn hukuksal açıdan tüm haklarımı arıyorum şimdi maddi manevi tazminat davası açıyorum

canım çok üzüldüm, geçmiş olsun. neden? ne oldu? yardım edebileceğimiz bir şey var mı?

vallahi bizim doktorumuzla bir görüş istersen,bu ay sonunda anneme meme küçültme yapacak,biz muayenesinden memnun kaldık ama daha ameliyat olmadık.ben de silikon koydurmayı düşünüyorum.Tanıdıklardan yaptıranlar da var,herkes çok memnun.Maltepe üniversitesi'nde Doktor Burak Ersoy,plastik cerrahide.

Ben de çok merak ediyorum damla silikonu,daha pahalı ama sanki daha güzel durcakmış gibi geliyor ama dönüyor falan dediler,yaptıran var mı gerçekten,dönebiliyor mu ?

Bende damla var cok memnunum durusu falan cok dogal gerci benimki daha tam oturmadi ama damla olan bikac arkadasimda var sonuc cok guzel donme durumu doktoruna bagli canim ve cok zor bi ihtimal donmesi

korkacak hiçbirşey yok inan bana.. ayın 12 sinde 3 ay olacak bende yaptıralı doktor araştırmanı iyi yap ve doktoruna güven o sana uygun olan protezi önerecektir.. benim doktorum mete aksu nişantaşında yeri. muayenesi ücretsiz git bi görüş çünkü fotoğrafını çekip uygun protezleri koyup ekranda protezli halini aşşağı yukarı nasıl olacağını önceden görebiliyorsun çok iyi oluyor fikir oluyor insanda. hemde şuanda göğsünün simertimi asimetrikmi onuda görmüş oluyorsun küçükken anlaşılmıyor mesela benim normalde 16 cc lik farkım varmış hiç bilmediğimden farketmemişim bile çok küçüktü ya bakmıyodum bile aynada o ayrı :) biran önce yaptır eşim izin vermediği için bu zamana kadar yaptıramışmıştım ama iyiki ikna etmişim çok mutluyum insan kadın olduğunu anlıyo :16:

merhabalar
bu konuya ilk kez yazıyorum.bende yıllardır meme büyütme ve dikleştirme ameliyatı olmak istiyorum.3 çocuğum var.1 yıl önce 3. çocuğum oldu.internette serdar erenin bir röportajını okudum.ameliyatlarda değişik teknikleri varmış.iç sütyen diye bir şey yapıyomuş.diğer dotorlarda bu tekniği kullanıyormu?

seni o kadar iyi anlıyorum ki anlatamam istersen benim ameliyat sürecimi oku enine boyuna. ben de çok zor hallettim işimi canım. benim de annem istemiyordu sorumluluk kabul etmm falan dedi. hatta git babanla konuş ben karışmam dedi. ve nihayetnde utanarak da olsa tek çare olarak babamla açık açık konuştum ve onu bi şekilde ikna ettim. yani bi şekilde ben bu ameliyatı olcam dedim. evlenmeme 4 ay vardı o zaman süreç zor bi süreç bakım gerektiriyor dedim. el evinde olmayayım kendi evimde atlatayım dedim. beni de ilk başta halamlar kuzenlerim falan hiçbiri desteklemedi. ve nihayetinde babamı ikna ettim ve ameliyatımı oldum. dün de bir ay oldu canım.

Merhaba, 2009 daki yorumlarınızı okuyarak siteye dün üye olmuş bulunmaktayım.. 26 yaşındayım ve evlilik hazırlığı içerisindeyim.. göğüslerim vücuduma göre çok küçük.. hatta çok küçük demek bile yanlış hiçç yokk:((( sizden ricam eğer hala buraya girmekteyseniz bana cevap vermeniz.. hala memnun olup olmadığınızı, ameliyatın olumlu olumsuz taraflarını bana iletebilir misiniz :43: şimdiden çok teşekkür ederim .. umarım okursunuz.. :((

korkacak hiçbirşey yok inan bana.. ayın 12 sinde 3 ay olacak bende yaptıralı doktor araştırmanı iyi yap ve doktoruna güven o sana uygun olan protezi önerecektir.. benim doktorum mete aksu nişantaşında yeri. muayenesi ücretsiz git bi görüş çünkü fotoğrafını çekip uygun protezleri koyup ekranda protezli halini aşşağı yukarı nasıl olacağını önceden görebiliyorsun çok iyi oluyor fikir oluyor insanda. hemde şuanda göğsünün simertimi asimetrikmi onuda görmüş oluyorsun küçükken anlaşılmıyor mesela benim normalde 16 cc lik farkım varmış hiç bilmediğimden farketmemişim bile çok küçüktü ya bakmıyodum bile aynada o ayrı :) biran önce yaptır eşim izin vermediği için bu zamana kadar yaptıramışmıştım ama iyiki ikna etmişim çok mutluyum insan kadın olduğunu anlıyo :16:

canım benim çok teşekkür ederim giidiip hemen muayene olucam

Back