bakim kullanıcısından alıntı
ben ozaman sizden baslasam
bakim kullanıcısından alıntı
bende baksam dr. kimdi
Ekliyorum, bakabilirsin
Ben bi çok kişiden farklı olarak üniversite hastanesinde (yani devlette) ameliyat oldum. Ayrıntıları açtığım konudan okuyabilirsin
http://www.kadinlarkulubu.com/meme-e...hastanesi.html (Gizist - Meme Büyütme (Hacettepe Hastanesi))
Bak bakalım beğenecek misin :)
Öncelikle geçmiş olsun.
Hangi ünv. Hastanesinde ameliyat oldun. Memnun musun? Asistanlar giriyor ameliyatlara tecrübe edinsinler diye duydum . Bende devleti düşünüyorum ama korkularım var, özenle yapılıp yapılmadığı hakkında . Sonuçta geri dönüşü yok ve önemli bir konu. Cevap verirsen sevinirim.
Kızlar bi yakınım oldu bayağı ağrı çekti ne kadar sürüyor ağrılarınız
Arkadaşlar Merhaba,
Ben İstanbul'da yaşıyorum ve meme büyütme operasyonu yaptırmaya kararlıyım. Doktor seçimi konusunda yardımcı olabilir misiniz? Hijyen ve becerisine güvendiğiniz birkaç doktor önerebilir misiniz? Ücretini 7.000 ile 10.000 arasında ödemeye razıyım yeterki iyi ve memnun bırakacak bir sonuç alayım.
Benzer operasyon geçiren kızlar yardımcı olun lütfennnn....
Arkadaşlar Merhaba,
Ben İstanbul'da yaşıyorum ve meme büyütme operasyonu yaptırmaya kararlıyım. Doktor seçimi konusunda yardımcı olabilir misiniz? Hijyen ve becerisine güvendiğiniz birkaç doktor önerebilir misiniz? Ücretini 7.000 ile 10.000 arasında ödemeye razıyım yeterki iyi ve memnun bırakacak bir sonuç alayım.
Benzer operasyon geçiren kızlar yardımcı olun lütfennnn....
Mrb canım, masrafı özelden yazısalım istersen bana mail adresini yazarsan sana birkaç resmimi atarım seve seve. Ama bu operasyonu tek güne sıgdırma tatlım zaten tek günde zor ertesi gün ile dönmemezsin vücudunun iyiliği için 5 gunü en az gözden çıkartmalısın. Mail adresini bekliyorum, whatsapp kullanıyorsan telini yaz Cnm direkt atabilirim resim..
canimmm banada resim yollama imkanın olursa çok sevinirimmmm anilsarisoy@hotmail.com
merhaba istanbul avrupa yakasında tavsiye edeceğiniz bir dr varmı
Ekliyorum, bakabilirsin
Ben bi çok kişiden farklı olarak üniversite hastanesinde (yani devlette) ameliyat oldum. Ayrıntıları açtığım konudan okuyabilirsin
http://www.kadinlarkulubu.com/meme-estetigi/626833-gizist-meme-buyutme-hacettepe-hastanesi.html
Bak bakalım beğenecek misin :)
benide ekleyebilirmisin lütfenn
Arkadaslar sitede yeniyim bi kac yere yazdim ama kimseden cvp alamadim( on gün önce 300cc kas üstü yuvarlak oldum gögüslerim vardı yani öle az flnda degildi fakat sanki su an silikonlarimi hissediyorum dokununca ( kas üstü olan arkadaşlardan yardım bekliyorum ( ve henüz yuvarlak sekli almadilar ne zaman oturuyor acaba? Lütfennn yardımcı olun 😔
Ortalama iki ayini alir canim
Çok tşk ederim peki bu kas üstü hissedilmesi normalmi kasaltı olanlar hiç hissetmiyormu?
Zamanla toparlancaktir benim bugun tam 1haftam doldu hergun farkli gorunuyor tabi ki biraz his ediliyor fakat oturdukca gececektir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?