Selam kızlar. Aranıza yeni katıldım. Meme büyütme konusunda araştırma yaparken buradan birçok yorum okudum ve bilmediğim çok şey hakkında bilgi sahibi oldum, doktora hangi soruları sormamam gerektiğinin notlarını aldım.birçok doktor ismi aldım onlara ameliyat olanların forumlarını okudum. Kafam çok karışık. 1.74 boy ve 55 kilodayım. Sütten ölçüm ise 75 a kupı doldurmuyor.omuzlarım çok geniş. Elbise giydiğimde göğüsüm olmadığı için dekolte kötü duruyor. Yazın oğlumun sünneti var güzel görünmek istiyorum. Kocadan da onayı alınca, e daha ne olsun. Biran önce karar vermek istiyorum. Ama ameliyat sonrası sıkıntılarından korkuyorum. Ve birde Anadolu yakasında oturduğum için , bu tarafta bir doktor istiyorum ki kontrollere rahat gidebileyim. Çünkü 3.5 yaşında bir de kızım var, o yüzden bana yakın bir doktor olsun . Şimdi bana yardım edebilecek bilgi ve tecrübeli arkadaşlara sesleniyorum,Anadolu yakasında hangi Dr., hangi marka protez, damla mı yuvarlak mı, düz mü pürtüklü mü, kasaltı mı kas zarı altı mı,hangi kesi, fda mı ce mi ,amerika mı Avrupa mı , özel klinik mi özel hastane mi devlet araştırma hastanesi mi,fiyatları ne? Tabiiki fiyatlar değişkenlik gösterebilir, uygulanan yöntem,kullanılan protezin markası ve büyüklüğüne göre ama en azından 3 aşağı 5 yukarı bilgi sahibi olmak istiyorum. Deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim. Bol gülücükler herkese...