Burun ve göğüs bir arada zor olmuşturgeçmişler olsun, bu sırt ağrısı ameliyattan 1 ay sonra yatarken değil ayakta iken peydah olan bi agrıydı bendeki, ve sadece göğüste yasadım. Allah hiçkimseye göstermesin bu ağrıları herkesin kolay geçsin...
Sarkma ne kadar oluştu cnm dikleştirme gerkecek kadar mı eger öyleyse yukardan aşagı çizgi şeklinde iz olur zaten izsiz ameliyat yok biliyosun bak dokun da varmış kaszarıaltı yöntemi uygun senin için bence çabuk atlatırsın. Belki dikleştirme gerekecek kadar sarkma yoktur. Bilemedim görmedigim için. Memeler özgüven yititriyor malesef ama sonra çok güzel oluyor
nasılda acabılmişin mevzuyu erkek arkadasına:) ben yapamasdım.. a cup bile deıl dedıgın ne .. kac bedensın yanı . bende dusunuyorum da silikon. bıcak altına yatmaya cesaretım yok. parasıda yuksek gıbı ztn. bıde yenılenmesı gerekıomus. sıkıntıMerhaba arkadaşlar. Bende göğüs büyütme ameliyatı olmayı düşünüyorum annemi ve erkek arkadaşımı ikna ettim mali durumumu ayarlayınca hemen olmak istiyorum. Göğüsüm a cup bile değil bıktım artık istediğim giysileri iç çamaşırlarını giyememekten.
Benim sorum şu silikonun kaç yılda bir yenilenmesi gerekir,ömür boyu kullanılabilir mi? Şimdiden teşekkür ederim.
nasılda acabılmişin mevzuyu erkek arkadasına:) ben yapamasdım.. a cup bile deıl dedıgın ne .. kac bedensın yanı . bende dusunuyorum da silikon. bıcak altına yatmaya cesaretım yok. parasıda yuksek gıbı ztn. bıde yenılenmesı gerekıomus. sıkıntı
merhaba canım yardımların için çok teşekkür ederim. oparasyon için tek güne sıgdırmayacam sadece dr.la ön görüşmeyi günü birlik sıgdırmam gerek.çalıştıgım için sıkıntı ordan kaynaklanıyo malum izin sorun.meil adresimi yazayım ordan bekliyorum resimlerini tatlım arslan.nursen@hotmail.com. eklersin beni. whatsapp kullanıyorum tatlım özelden konuşurken veririm numaramı ordan da görüşürüz. yada sen verirsin fark etmez.
Merhaba Cnm, mail adresine foto attım.
Merhaba Cnm, mail adresine foto attım.
teşekkür ederim bitanem hemen bakıyorum
Ben 8 yıl önce Dr Serdar Beten e meme protezi ameliyatımı yaptırdım. Hamileliğim boyunca emzirebilecekmiyim diye düşünüp durdumKızım şuan 7 yaşında ve 14 ay emzirdim sanırım ilk yapıldığında 3 ayda bir daha sonrada sorun yaşanırsa gidiliyor bilemiyorum kızlar ben çok memnunum ve değiştirmedim hala :) onlarla mutlu mesut yaşıyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?