Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

İkisi çok zorlamadı beni yada benim agrı eşigim yüksek sanırım. Memeden hareket etmek çok zor o yüzden sırt agrısı çok fena saplanıyo cnm. Hareeket kabiliyeti arttıkça geçip gidiyo neyseki atlattık o günleri. Umarım herkesin süreci güzel geçer

öncelikle merhaba cnm.dikleştirme ameliyatı gerekir diye düşünüyorum. ne kadar sarkma konusuna gelince benim gögüs kenarları boş gibi dolgunluk yok. buda benim öz güvenimi kaybetip huzursuz olmama fazlasıyla yetiyo. sadece destekli toparlayıcı sütyenle çok hoş görüntüsü var güzel duruyorlar. ama sütyen çıktı mı sarkık, gögüs kafesimin kenarları boş duruyo .keşke normaldede sütyensiz o sekilde dursalar diyorum

Merhaba arkadaşlar. Bende göğüs büyütme ameliyatı olmayı düşünüyorum annemi ve erkek arkadaşımı ikna ettim mali durumumu ayarlayınca hemen olmak istiyorum. Göğüsüm a cup bile değil bıktım artık istediğim giysileri iç çamaşırlarını giyememekten.
Benim sorum şu silikonun kaç yılda bir yenilenmesi gerekir,ömür boyu kullanılabilir mi? Şimdiden teşekkür ederim.

nasılda acabılmişin mevzuyu erkek arkadasına:) ben yapamasdım.. a cup bile deıl dedıgın ne .. kac bedensın yanı . bende dusunuyorum da silikon. bıcak altına yatmaya cesaretım yok. parasıda yuksek gıbı ztn. bıde yenılenmesı gerekıomus. sıkıntı

Uzun süredir beraberiz sorun olmuyor bu tarz şeyler konuşmak sütyen ölçüm 75a önemli olan zaten cup ölçüsü. Bende korkuyorum ama bu şekilde de çok mutsuzum kesin kararımı verdim. Maddi durumumu ayarlayınca hemen olmak istiyorum. Ne kadar sürede yenilenmesi gerektiğini merak ediyorum bende.

Ben 8 yıl önce Dr Serdar Beten e meme protezi ameliyatımı yaptırdım. Hamileliğim boyunca emzirebilecekmiyim diye düşünüp durdum Kızım şuan 7 yaşında ve 14 ay emzirdim sanırım ilk yapıldığında 3 ayda bir daha sonrada sorun yaşanırsa gidiliyor bilemiyorum kızlar ben çok memnunum ve değiştirmedim hala :) onlarla mutlu mesut yaşıyorum:)

oleyy bnde ayın 11 ya da 17 sinde olucam karar veremedim henüz 11 i güzel gibi duruyor ama birde üniversite derslerim sıonavlarım zorunlu etkinlikler olmasa tek düşündüm ameliyattan sonra okula nasıl gidicem :S ama semester ı bekliyemicem biran önce kullandım sutyeni 1001 parçaya ayırıp balkondan aşağıda fırlatasım var

merhaba arkadaşlar eskişehirde dr. yakup karabaglı;ya gögüs büyütme ameliyatı aranızda olan var mı? varsa aranızda yardımlarınızı bekliyorum

Merhaba Derden, benim de 15 aylık bi bebeğim var ve emzirme sonrası göğüslerin çok deforme oldu şimdi silikon taktırmayı düşünüyorum :) ancak bir doğum daha yaparsam silikonlu göğsün bir de süt dolması çok şişim çatlar mı yasa çok ağrı yapar mı merak ediyorum sizi rahatsız eden bi durum oldu mu acaba? Bir de ist da iseniz hangi doktora yaptırdığınızı paylaşırsanız sevinirim :)

Selam kızlar. Aranıza yeni katıldım. Meme büyütme konusunda araştırma yaparken buradan birçok yorum okudum ve bilmediğim çok şey hakkında bilgi sahibi oldum, doktora hangi soruları sormamam gerektiğinin notlarını aldım.birçok doktor ismi aldım onlara ameliyat olanların forumlarını okudum. Kafam çok karışık. 1.74 boy ve 55 kilodayım. Sütten ölçüm ise 75 a kupı doldurmuyor.omuzlarım çok geniş. Elbise giydiğimde göğüsüm olmadığı için dekolte kötü duruyor. Yazın oğlumun sünneti var güzel görünmek istiyorum. Kocadan da onayı alınca, e daha ne olsun. Biran önce karar vermek istiyorum. Ama ameliyat sonrası sıkıntılarından korkuyorum. Ve birde Anadolu yakasında oturduğum için , bu tarafta bir doktor istiyorum ki kontrollere rahat gidebileyim. Çünkü 3.5 yaşında bir de kızım var, o yüzden bana yakın bir doktor olsun . Şimdi bana yardım edebilecek bilgi ve tecrübeli arkadaşlara sesleniyorum,Anadolu yakasında hangi Dr., hangi marka protez, damla mı yuvarlak mı, düz mü pürtüklü mü, kasaltı mı kas zarı altı mı,hangi kesi, fda mı ce mi ,amerika mı Avrupa mı , özel klinik mi özel hastane mi devlet araştırma hastanesi mi,fiyatları ne? Tabiiki fiyatlar değişkenlik gösterebilir, uygulanan yöntem,kullanılan protezin markası ve büyüklüğüne göre ama en azından 3 aşağı 5 yukarı bilgi sahibi olmak istiyorum. Deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim. Bol gülücükler herkese...

bakim kullanıcısından alıntı
ben ozaman sizden baslasam
bakim kullanıcısından alıntı
bende baksam dr. kimdi

Ekliyorum, bakabilirsin
Ben bi çok kişiden farklı olarak üniversite hastanesinde (yani devlette) ameliyat oldum. Ayrıntıları açtığım konudan okuyabilirsin
http://www.kadinlarkulubu.com/meme-e...hastanesi.html (Gizist - Meme Büyütme (Hacettepe Hastanesi))

Bak bakalım beğenecek misin :)
Öncelikle geçmiş olsun.
Hangi ünv. Hastanesinde ameliyat oldun. Memnun musun? Asistanlar giriyor ameliyatlara tecrübe edinsinler diye duydum . Bende devleti düşünüyorum ama korkularım var, özenle yapılıp yapılmadığı hakkında . Sonuçta geri dönüşü yok ve önemli bir konu. Cevap verirsen sevinirim.

merhaba arkadaşlar ben 22 yaşındayım 75 beden giyorum çamaşırı destekliyle bu ameliyat olmayı istiyorum ama çok korkuyorum op.dr defne erkara ile görüştüm samimi geldi ama bilmiyorum nasıl yapcam allah aşkına bana yardım edin :18:

oley kesin tarih aldım 11inde bu çarşamba ameliyat oluyorumm herşey hazır <3 çoookkk mutluyum <(^_^)> ve heyecanlıyım $_$

Göğüslerimin dolgun oluşunu izlemek tüm bireysel hakkım olduğu kadar . . :))

Artık ne gizlemek isterim göğüslerimi ne de sütyen . )

herkez gibi bende değişik gögüsleri ayrı ayrı inceledim,

Genel görüntümün daha dolgun şehvetli ve orantılı hale kavuşmasını şimdi daha çabuk arzuluyorum )

gögüslerimin ebatlari harika ancak daha dik ve dekoltede daha şık olsun isterim,

kim istemez ki ? :))

Sevgilim C.C. ise en buyuk destekçim olmasi beni daha mutlu kılıyor,

ancak kışın bu soğuğunda göguslerimin ameliyat goruntusu ne derece beni olumsuz etkiler bilemiyorum, (ilkbaharı mı beklesem)

hani kuşlar cıvıl cıvıl doğa rengarenk bir mevsimde .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…