• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

merhaba canım öncelikle cvp verdigin için çok teşekkür ederim:54:uzun zamandır araştırma içersindeyim ama bi türlü karar veremedim hangi doktora nerde yaptıracagıma dair. artı korku sarıyor insanın içine :18: sen ne sekilde ameliyat oldun. meme başımı koltuk altı mı gögüs kafesi altı mı? ne kadar zaman içersinde toparlanabiliyoruz.malum ben çalışıyorum izin sorunum olabilir :25: bilmiyorum sen çalışıyormusun rapor verir mi acaba doktor toparlayana kadar.

Evet rapor verir banada sordu rapor yazayim dedi de ben çalismiyorum simdi

Tesekkur ederim 225 cc kasüstü oldum ben göğsüm hiç yok denecek kadardı şuan bile çok büyük görünmüyolar gözüme :) antibiyotiği dün içmedim ara verdim tekrar içsem bi sıkıntı olurmu acaba doktoruma da soramadım seyahatte olduğum için

Güle güle kullan, kas üstünde ağrı biraz daha az oluyor iyileşme daha hızlı, ciciklerin hayat değiştiriyor Valla :)) Antibiyotiğe tekrar başla bence aynını yapmıştım İlkay Bey hiç değilse günde 1 tane iç enfeksiyona karşı demişti, sende 1 tane ama hergüne aynı saatte içersen bu riskli dönemi atlatmış olursun diye düşünüyorum. Allah korusun enfeksiyon halinde protez yenilenmesi gerekebilir. Bu reddeden sonra işi şansa bırakmamalı .. Ilk bikini ve iç çamaşırı araştırmalarına netten başla şekerim cicikler hakediyorr :)

Güle güle kullan, kas üstünde ağrı biraz daha az oluyor iyileşme daha hızlı, ciciklerin hayat değiştiriyor Valla :)) Antibiyotiğe tekrar başla bence aynını yapmıştım İlkay Bey hiç değilse günde 1 tane iç enfeksiyona karşı demişti, sende 1 tane ama hergüne aynı saatte içersen bu riskli dönemi atlatmış olursun diye düşünüyorum. Allah korusun enfeksiyon halinde protez yenilenmesi gerekebilir. Bu reddeden sonra işi şansa bırakmamalı .. Ilk bikini ve iç çamaşırı araştırmalarına netten başla şekerim cicikler hakediyorr :)

doğru diyosun devam edeyim ben antibiyotiğe.. tam mutlu oldum derken hevesim kursagımda kalmasın :) valla pek ağrım kalmadı bugun tam bi haftalık oldum ama sırtım dehşet ağrıyo sırtüstü yatmaktan dolayı.. neyse sabır lazım :) çoktan başladım bile bakmaya herşey cicikler için :))

doğru diyosun devam edeyim ben antibiyotiğe.. tam mutlu oldum derken hevesim kursagımda kalmasın :) valla pek ağrım kalmadı bugun tam bi haftalık oldum ama sırtım dehşet ağrıyo sırtüstü yatmaktan dolayı.. neyse sabır lazım :) çoktan başladım bile bakmaya herşey cicikler için :))

Benimde sırt ağrım cok oluyordu gece bel altıma ve sırt altıma küçük minder koyuyordum ağrı geçsin diye, gündüz de protez vücuda alışana kadar aynı paralelde sırt ağrım oluyordu büyük ihtimalle protezin agırlıgındandı tabi tahminimce yanıma kim gelse sırtıma dokunuş masaj yaptırıyordum o ağrı gibi olan krampımsı şey rahatsız ediyordu beni. Bol bol masaj yapsınlar oturduğun yerde sırtına şimdilik o iyi geliyor sonra vücut alışıyor proteze..

Tekrar yazmak istedim sırt agrısının sebebi narkoz yeteri kadar yürüyüp sıvı tüketirseniz birkaçsaat içindede geçtigini görürsünüz. Sürekli yataga baglı kalmayın ki narkozun verdigi yan etkilerde cicilerinizin gerginligine eklenmesin.

Ayrıca herkesin durumu birbiinden farklı sizin önce muayene olmanız gerekiyor. Memeniz var mi, yok mu, sarkık mı vs vs. Sonra bu durumlara göre protezin nereye konulacagı var. Yine duruma göre kesi yeri var fln fln kafanızı karıştırmadan önce hangi durumdasınız onu bilmeniz gerekiyor. Sonrasındada size uygun olan yöntemi yapabilen dr seçimine geliyor sıra. Ayrıca en yakın şehir olmalı ki kontrole gitmeniz açısından kolaylık olur.

evet haklısın cnm herkezin birbirinden farklı. benim dogum ve emzirme döneminden sonra sarkma ve boşalma oluştu:17: gögsüm var ama görüntü olarak hiç memnun degilim. bu görüntü beni aşırı sekilde rahatsız ediyo.kendime olan öz güvenim gitti. istedigim gibi kıyafet tatilde istedigim şekilde bikini giyemiyorum.kitlendim adeta gögüslerimi yaptırmaya. her gecen gün yaptırma istegim daha da artıyo :((

Merhaba Cnm, rica ederim hiç tesekküre değmez, Dr'um İlkay Hüthüt. Burnumu ameliyat eden Yıllardır tanıdığımız ailemizin dokturu Emre İlhan'ın yakın Arkadası. Onun tavsiyesi ile gittim, birkaç Dr ilegörüşüyorduk ben ve nişanlım İlkay Bey ile tek konuşmada karar verdik frekansımız cok tuttu özellikle nişanlım ile zaten onun içine sinmeside benim işin cok önemliydi. Bizi güzel yönlendirdi. Ulus Liv hastanesinde yapıyor ameliyatlarını ama ben evime yakın olsun diye Atasehir Estetica'da oldum 1 gece kaldım hastanede. 275 cc hıgh profil takıldı kas altına, kas altına takılan protezlerin iyileşme sürece birkaç gün daha fazla ama doğal bir görüntüye neden oluyor öyle ki ben göğüsüme dokunuş hatta avuclayıp protezi bulamıyorum Kasım geliyor elime, görüntü de muazzam kesinlikle yapay değil resim atabilirim istersen :)) 1 haftayı gözden cıkar iyileşme için ama aslında 3-4 gün, ben yogun ve ağır spor yaptıgım için kaslarım biraz güçlü ve çalışır halde idi biraz ağrım oldu, yogun spor yapıp göğüs omuz çalışmıyorsan o kadar ağrın olmaz, Dr raporverir tabi talep edersen hatta yazı da verir büyük ihtimalle. Benim dikiş izlerim nerdeyse yok :nazar: ve cok büyük değil kesi yerleri ama diklestirme düşünüyorsan ki hekimin görüşü önemli burda belki gerek yoktur , diklestirmede göğüs yuvarlağından aşağı doğru dikiş izi oluyor, diklestirme yerine belki yükseklik boyutunu hıgh profil seçer. Yani protezin tabandan öne doğru çapı. Benimde esnekliği dokum azdı diklestirmeyegerek kalmadan hıgh profil ile bunu giderdi :) His kaybı bir süre okuyor zaten 6 ay sonrasında geçiyor normal olan sadece uçlarda olmuyor his zamanla geliyor, emzirmeye bi etkisi yok. Bu ameliyatın beni bu kadar mutlu edeceğini tahmin etmemiştim hayata bakışım değişti hele o bikiniyi giymek... Umarım sende en yakın zamanda karar kılıf ameliyat olur bu zevki yasarsın. Allah gönlüne göre versin, umarım sorun yasamayacagın bir hekim ile çalışırsın. İst da olmayı düşünüyorsan İlkay Bey ile muhakkak bir kere görüş en azından fikir al derim. Benden görüp ona ameliyat olan bayağı arkadasım oldu. Ciciklerine en yakın zamanda kavuşman dileği ile ....
teşekkür ederim canım ya inşallah senin gibi bende kavuşurum şuan için tek dilegim bu.resim atabilirsen gercekten çok sevinirim.buna çok ihtiyacım var. hastane masrafların ne kadar tuttu buda çok önemli benim için. ben çalışıyorum izin proplem o yüzden rapor şart bana.işim de agır canım. toparlanana kadar çalışmamam lazım.tabi birde şu var raporda estetik üzerine gecmemesi lazım. iş yerinde duyulsun istemiyorum :34: senin gögüs ölçün ne kadardı.şimdi ne kadar oldu ölçülerin. aslında benim için biraz dolgun ve dik durması yeterli. en önemlisi yapay durmaması.tamamen dogal görüntüsü olmalı.gögsümde 2 tane top seklinde duran biri bi tarafda digeri başka tarafda çok ayrık istemiyorum.istanbulagelmem biraz zor işimden dolayı ama gerekirse 1 gün işe gitmeyip ist.la gelirim.ama dedigim gibi toplam masrafları da önemli benim için.hayırlısıyla bi yaptırabilsem de kurtulsam bu psililojiden.dogru dürüst ne kıyafet giyebiliyor insan nede yaz tatillerinde bikini. hep saklama geregi duyuyor insan.kendime olan öz güvenimi yitirdim:43:

Merhaba Cnm, rica ederim hiç tesekküre değmez, Dr'um İlkay Hüthüt. Burnumu ameliyat eden Yıllardır tanıdığımız ailemizin dokturu Emre İlhan'ın yakın Arkadası. Onun tavsiyesi ile gittim, birkaç Dr ilegörüşüyorduk ben ve nişanlım İlkay Bey ile tek konuşmada karar verdik frekansımız cok tuttu özellikle nişanlım ile zaten onun içine sinmeside benim işin cok önemliydi. Bizi güzel yönlendirdi. Ulus Liv hastanesinde yapıyor ameliyatlarını ama ben evime yakın olsun diye Atasehir Estetica'da oldum 1 gece kaldım hastanede. 275 cc hıgh profil takıldı kas altına, kas altına takılan protezlerin iyileşme sürece birkaç gün daha fazla ama doğal bir görüntüye neden oluyor öyle ki ben göğüsüme dokunuş hatta avuclayıp protezi bulamıyorum Kasım geliyor elime, görüntü de muazzam kesinlikle yapay değil resim atabilirim istersen :)) 1 haftayı gözden cıkar iyileşme için ama aslında 3-4 gün, ben yogun ve ağır spor yaptıgım için kaslarım biraz güçlü ve çalışır halde idi biraz ağrım oldu, yogun spor yapıp göğüs omuz çalışmıyorsan o kadar ağrın olmaz, Dr raporverir tabi talep edersen hatta yazı da verir büyük ihtimalle. Benim dikiş izlerim nerdeyse yok :nazar: ve cok büyük değil kesi yerleri ama diklestirme düşünüyorsan ki hekimin görüşü önemli burda belki gerek yoktur , diklestirmede göğüs yuvarlağından aşağı doğru dikiş izi oluyor, diklestirme yerine belki yükseklik boyutunu hıgh profil seçer. Yani protezin tabandan öne doğru çapı. Benimde esnekliği dokum azdı diklestirmeyegerek kalmadan hıgh profil ile bunu giderdi :) His kaybı bir süre okuyor zaten 6 ay sonrasında geçiyor normal olan sadece uçlarda olmuyor his zamanla geliyor, emzirmeye bi etkisi yok. Bu ameliyatın beni bu kadar mutlu edeceğini tahmin etmemiştim hayata bakışım değişti hele o bikiniyi giymek... Umarım sende en yakın zamanda karar kılıf ameliyat olur bu zevki yasarsın. Allah gönlüne göre versin, umarım sorun yasamayacagın bir hekim ile çalışırsın. İst da olmayı düşünüyorsan İlkay Bey ile muhakkak bir kere görüş en azından fikir al derim. Benden görüp ona ameliyat olan bayağı arkadasım oldu. Ciciklerine en yakın zamanda kavuşman dileği ile .
maşallah diyeyim cnm o zaman nazar olma:nazar: ben dikiş izi kalsın istemiyorum. kas altında olsa sadece sorun olmaz.çünki çok görünen yer degil.ama dedigin gibi dikleştirmede gögüs yuvarlıgından asagı dogru dikiş izi kalsın istemiyorum:50:

Merhaba Cnm, rica ederim hiç tesekküre değmez, Dr'um İlkay Hüthüt. Burnumu ameliyat eden Yıllardır tanıdığımız ailemizin dokturu Emre İlhan'ın yakın Arkadası. Onun tavsiyesi ile gittim, birkaç Dr ilegörüşüyorduk ben ve nişanlım İlkay Bey ile tek konuşmada karar verdik frekansımız cok tuttu özellikle nişanlım ile zaten onun içine sinmeside benim işin cok önemliydi. Bizi güzel yönlendirdi. Ulus Liv hastanesinde yapıyor ameliyatlarını ama ben evime yakın olsun diye Atasehir Estetica'da oldum 1 gece kaldım hastanede. 275 cc hıgh profil takıldı kas altına, kas altına takılan protezlerin iyileşme sürece birkaç gün daha fazla ama doğal bir görüntüye neden oluyor öyle ki ben göğüsüme dokunuş hatta avuclayıp protezi bulamıyorum Kasım geliyor elime, görüntü de muazzam kesinlikle yapay değil resim atabilirim istersen :)) 1 haftayı gözden cıkar iyileşme için ama aslında 3-4 gün, ben yogun ve ağır spor yaptıgım için kaslarım biraz güçlü ve çalışır halde idi biraz ağrım oldu, yogun spor yapıp göğüs omuz çalışmıyorsan o kadar ağrın olmaz, Dr raporverir tabi talep edersen hatta yazı da verir büyük ihtimalle. Benim dikiş izlerim nerdeyse yok :nazar: ve cok büyük değil kesi yerleri ama diklestirme düşünüyorsan ki hekimin görüşü önemli burda belki gerek yoktur , diklestirmede göğüs yuvarlağından aşağı doğru dikiş izi oluyor, diklestirme yerine belki yükseklik boyutunu hıgh profil seçer. Yani protezin tabandan öne doğru çapı. Benimde esnekliği dokum azdı diklestirmeyegerek kalmadan hıgh profil ile bunu giderdi :) His kaybı bir süre okuyor zaten 6 ay sonrasında geçiyor normal olan sadece uçlarda olmuyor his zamanla geliyor, emzirmeye bi etkisi yok. Bu ameliyatın beni bu kadar mutlu edeceğini tahmin etmemiştim hayata bakışım değişti hele o bikiniyi giymek... Umarım sende en yakın zamanda karar kılıf ameliyat olur bu zevki yasarsın. Allah gönlüne göre versin, umarım sorun yasamayacagın bir hekim ile çalışırsın. İst da olmayı düşünüyorsan İlkay Bey ile muhakkak bir kere görüş en azından fikir al derim. Benden görüp ona ameliyat olan bayağı arkadasım oldu. Ciciklerine en yakın zamanda kavuşman dileği ile .
maşallah diyeyim cnm o zaman nazar olma:nazar: ben dikiş izi kalsın istemiyorum. kas altında olsa sadece sorun olmaz.çünki çok görünen yer degil.ama dedigin gibi dikleştirmede gögüs yuvarlıgından asagı dogru dikiş izi kalsın istemiyorum:50:
resimlerini bekliyorum cnm. gördügüm zaman kendimi daha ii hissedecegimi ve rahatlayacagıma eminim. bu arada çok teşekkür ederim yardımların için. her şey gönlünce olsun.:54:

çok teşekkür ederim cevabın için :) evet sertlikten dolayı yatamıyorum zaten ağrılar engel oluyo. bir de şunu sorcam adet döneminde göğüsler ağrıyo ya benim daha dönemim gelmedi 10 gün sonra olurum acaba daha da şişerler mi ve ağrısı çoğalırmı ?

Bende amaliyat olacağım benı de eklerimin lütfennn

evet haklısın cnm herkezin birbirinden farklı. benim dogum ve emzirme döneminden sonra sarkma ve boşalma oluştu:17: gögsüm var ama görüntü olarak hiç memnun degilim. bu görüntü beni aşırı sekilde rahatsız ediyo.kendime olan öz güvenim gitti. istedigim gibi kıyafet tatilde istedigim şekilde bikini giyemiyorum.kitlendim adeta gögüslerimi yaptırmaya. her gecen gün yaptırma istegim daha da artıyo :((

Sarkma ne kadar oluştu cnm dikleştirme gerkecek kadar mı eger öyleyse yukardan aşagı çizgi şeklinde iz olur zaten izsiz ameliyat yok biliyosun bak dokun da varmış kaszarıaltı yöntemi uygun senin için bence çabuk atlatırsın. Belki dikleştirme gerekecek kadar sarkma yoktur. Bilemedim görmedigim için. Memeler özgüven yititriyor malesef ama sonra çok güzel oluyor

Arkadaşlar forumda yeniyim dun ameliyat oldum ama mutsuzum cok sis yayvan geliyor hayalimdeki gibi degiller yani bunlari yasayan tecrübe edenlerin yardımına ihtiyacım var duzelip şekle girecekmi lutfen yardim

resimlerini bekliyorum cnm. gördügüm zaman kendimi daha ii hissedecegimi ve rahatlayacagıma eminim. bu arada çok teşekkür ederim yardımların için. her şey gönlünce olsun.:54:

Mrb canım, masrafı özelden yazısalım istersen bana mail adresini yazarsan sana birkaç resmimi atarım seve seve. Ama bu operasyonu tek güne sıgdırma tatlım zaten tek günde zor ertesi gün ile dönmemezsin vücudunun iyiliği için 5 gunü en az gözden çıkartmalısın. Mail adresini bekliyorum, whatsapp kullanıyorsan telini yaz Cnm direkt atabilirim resim..

Tekrar yazmak istedim sırt agrısının sebebi narkoz yeteri kadar yürüyüp sıvı tüketirseniz birkaçsaat içindede geçtigini görürsünüz. Sürekli yataga baglı kalmayın ki narkozun verdigi yan etkilerde cicilerinizin gerginligine eklenmesin.

Burun revizyonları için operasyonlar geçirdim onlar için aldığım narkozda sırt ve bel ağrısı geçirmedim hiç, göğüs operasyonundan sonra özellikle ayakta dururken vardı o ağrılar ay ne pisti zaten yuzüstü yatar yatmaz üst üste sırt masajına gittim, sizde olmadı mı ağrılar ( zeytin ?)

Arkadaşlar forumda yeniyim dun ameliyat oldum ama mutsuzum cok sis yayvan geliyor hayalimdeki gibi degiller yani bunlari yasayan tecrübe edenlerin yardımına ihtiyacım var duzelip şekle girecekmi lutfen yardim

Merhaba Merve, öncelikle cok cok gecmiş olsun, neden mutsuzsun kaç cc takıldı yuvarlak yada damla ? Canım bak bi yerde okumuştum nette bi saglık sitesinde bu ameliyatı olanların ilk günler pişman olduğu bir, iki hafta sonra normale döndükleri yazıyordu ve bunu birçok kişide gözlemledim. Herhangi istemediğin seni mutsuz eden bi durumu biraz şişliklerin indikten ödemelerin geçtikten sonra doktorun ile danışmalısın. Bence suan mutlu olup baktıkca mest olma zamanın bugunlerini bunları düşünerek heba etme, emin ol cok mutlu olacaksın. Yıllardır hayalini kurduğun bi ameliyat ise bu akılına bırak kafanı bunlarla meşgul etme ve yılbaşı için güzel dekolteli bi kıyafet arayışına gir şekerim :))

Burun revizyonları için operasyonlar geçirdim onlar için aldığım narkozda sırt ve bel ağrısı geçirmedim hiç, göğüs operasyonundan sonra özellikle ayakta dururken vardı o ağrılar ay ne pisti zaten yuzüstü yatar yatmaz üst üste sırt masajına gittim, sizde olmadı mı ağrılar ( zeytin ?)

Ben burunla memeyi anda oldugum için bilemiycem. Narkoz için hasta bilgilendirme kagıdındaki hastanın narkozdan kaynaklanan sorunları tek tek yazıyordu sırt agrısıda. Gece o igrenç agrı saplanınca dr geldi narkozdan dedi. Zaten ben geceyi ayakta geçirdigimden o gece atlattım allaha şükür. Yoksa sanki felç gibi yattıgın yerden kalkmayı bırak kendimi yukarı bile çekemedim. Bu ameliyatın en zor kısmıydı atlattım gitti.

Şişlik ve ödemlerden şuan sana öyle geliyor sıvı çekildikçe daha güzel olacaklar merak etme biraz sabır

Ben burunla memeyi anda oldugum için bilemiycem. Narkoz için hasta bilgilendirme kagıdındaki hastanın narkozdan kaynaklanan sorunları tek tek yazıyordu sırt agrısıda. Gece o igrenç agrı saplanınca dr geldi narkozdan dedi. Zaten ben geceyi ayakta geçirdigimden o gece atlattım allaha şükür. Yoksa sanki felç gibi yattıgın yerden kalkmayı bırak kendimi yukarı bile çekemedim. Bu ameliyatın en zor kısmıydı atlattım gitti.

Burun ve göğüs bir arada zor olmuştur :( geçmişler olsun, bu sırt ağrısı ameliyattan 1 ay sonra yatarken değil ayakta iken peydah olan bi agrıydı bendeki, ve sadece göğüste yasadım. Allah hiçkimseye göstermesin bu ağrıları herkesin kolay geçsin...

Mrb canım, masrafı özelden yazısalım istersen bana mail adresini yazarsan sana birkaç resmimi atarım seve seve. Ama bu operasyonu tek güne sıgdırma tatlım zaten tek günde zor ertesi gün ile dönmemezsin vücudunun iyiliği için 5 gunü en az gözden çıkartmalısın. Mail adresini bekliyorum, whatsapp kullanıyorsan telini yaz Cnm direkt atabilirim resim..

merhaba canım yardımların için çok teşekkür ederim:54:. oparasyon için tek güne sıgdırmayacam sadece dr.la ön görüşmeyi günü birlik sıgdırmam gerek.çalıştıgım için sıkıntı ordan kaynaklanıyo malum izin sorun.meil adresimi yazayım ordan bekliyorum resimlerini tatlım:34: arslan.nursen@hotmail.com. eklersin beni. whatsapp kullanıyorum tatlım özelden konuşurken veririm numaramı ordan da görüşürüz. yada sen verirsin fark etmez.:34:

Back