Merhaba Cnm, rica ederim hiç tesekküre değmez, Dr'um İlkay Hüthüt. Burnumu ameliyat eden Yıllardır tanıdığımız ailemizin dokturu Emre İlhan'ın yakın Arkadası. Onun tavsiyesi ile gittim, birkaç Dr ilegörüşüyorduk ben ve nişanlım İlkay Bey ile tek konuşmada karar verdik frekansımız cok tuttu özellikle nişanlım ile zaten onun içine sinmeside benim işin cok önemliydi. Bizi güzel yönlendirdi. Ulus Liv hastanesinde yapıyor ameliyatlarını ama ben evime yakın olsun diye Atasehir Estetica'da oldum 1 gece kaldım hastanede. 275 cc hıgh profil takıldı kas altına, kas altına takılan protezlerin iyileşme sürece birkaç gün daha fazla ama doğal bir görüntüye neden oluyor öyle ki ben göğüsüme dokunuş hatta avuclayıp protezi bulamıyorum Kasım geliyor elime, görüntü de muazzam kesinlikle yapay değil resim atabilirim istersen :)) 1 haftayı gözden cıkar iyileşme için ama aslında 3-4 gün, ben yogun ve ağır spor yaptıgım için kaslarım biraz güçlü ve çalışır halde idi biraz ağrım oldu, yogun spor yapıp göğüs omuz çalışmıyorsan o kadar ağrın olmaz, Dr raporverir tabi talep edersen hatta yazı da verir büyük ihtimalle. Benim dikiş izlerim nerdeyse yok
ve cok büyük değil kesi yerleri ama diklestirme düşünüyorsan ki hekimin görüşü önemli burda belki gerek yoktur , diklestirmede göğüs yuvarlağından aşağı doğru dikiş izi oluyor, diklestirme yerine belki yükseklik boyutunu hıgh profil seçer. Yani protezin tabandan öne doğru çapı. Benimde esnekliği dokum azdı diklestirmeyegerek kalmadan hıgh profil ile bunu giderdi :) His kaybı bir süre okuyor zaten 6 ay sonrasında geçiyor normal olan sadece uçlarda olmuyor his zamanla geliyor, emzirmeye bi etkisi yok. Bu ameliyatın beni bu kadar mutlu edeceğini tahmin etmemiştim hayata bakışım değişti hele o bikiniyi giymek... Umarım sende en yakın zamanda karar kılıf ameliyat olur bu zevki yasarsın. Allah gönlüne göre versin, umarım sorun yasamayacagın bir hekim ile çalışırsın. İst da olmayı düşünüyorsan İlkay Bey ile muhakkak bir kere görüş en azından fikir al derim. Benden görüp ona ameliyat olan bayağı arkadasım oldu. Ciciklerine en yakın zamanda kavuşman dileği ile .
maşallah diyeyim cnm o zaman nazar olma
ben dikiş izi kalsın istemiyorum. kas altında olsa sadece sorun olmaz.çünki çok görünen yer degil.ama dedigin gibi dikleştirmede gögüs yuvarlıgından asagı dogru dikiş izi kalsın istemiyorum