• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Benim gôyûslerim vardi drumda dokun var kasi kesmeye hic gerek yok dedi,peki seninki kac cc sonbahar? Toparlanma oldu ôle śis fln degil ben.Ama hala nasil tatif etsem piramit gibimi desem ne :))
Kas alti benimki ona yonelik biliyorum senin kas ustu tam olarak birsey diyemicem bekle biraz toparlanmasa doktorunla konus derim.neden kas alti yaptirmadin

Benim gôyûslerim vardi drumda dokun var kasi kesmeye hic gerek yok dedi,peki seninki kac cc sonbahar? Toparlanma oldu ôle śis fln degil ben.Ama hala nasil tatif etsem piramit gibimi desem ne :))

Bana 285 cc takildi bendede doku vardi . Oyle durmalari cok normal bence zamanla oturur bence .. cok kafana takip morelini bozma zamanla yercekimine magruz kalip dogal gorunumunu alacagindan eminim

çok iyi araştır öyle git sonuç benim gibi olmasın

Arkadaşım merhaba, ben iki ay önce ameliyat oldum. Senin gibi doktor konusunda çok kararsız kaldım, çok titiz davrandım ve aylarca araştırma yaptım. Sonunda doğru doktoru bulduğuma inandım ve karşılıklı görüşmemizden sonra gönül rahatlığıyla kararımı verdim. Şu an gerek büyüklüğüyle, gerek doğallığıyla mükemmel göğüslere sahibim. Benim için doğal görünmesi çok önemliydi ve bu kadar doğal olabilmelerine ben ve eşim hala inanamıyoruz. Çok mutluyuz :16: darısı başına inşallah. Her konuda, hijyen, güven, samimiyet, dürüstlük, ilgi... doktorum Ali Mezdeği' yi tavsiye ediyorum sana. İnternet'den bilgi alabilir, tv program videolarını izleyebilirsin. Sevgiler

Öncelikle ilgilendiğiniz için teşekkür ederim arkadaşlar,

Benim göğüslerimde südyensiz dümdüz. Bugün Tayfun Türkaslan ve Salih Emre Üregen ile görüştüm. Salih Bey'de benim için biraz iç karartıcı konuştu 235-240 cc önerdi pek bir fark olmayacakmış gibi geliyor. Fakat Tayfun Bey gayet olumlu baktı 270 cc önerdi. Tayfun Türkaslan'a yaptıran var mı? Hasta yorumlarına çok ihtiyacım var.

Merhaba, kesinlikle Dr. Ali Mezdeği ile görüşmeden bir karar verme derim. 235-240 cc hiç düşünme inan küçük bulursun. Allahaşkına bu kadar şey yaşıyoruz, acı çekiyoruz biraz değsin dimi ama, şöyle ele avuca gelsin yanii :34: düşün ben 58 kilo 1.60 boyundayım minyon tipliyim yani 325-350 cc yaptırdım inan mükemmel oldu, kesinlikle abartı büyük durmadı ve o kadar doğallar ki, kimse silikon olduğuna inanmıyor. Zaten doktorum bilgisayarında daha önce yapmış olduğu ameliyatlarından yüzlerce örnek gösteriyor, büyüklüğüne istediğin gibi karar verebiliyorsun. Hayırlısı olsun senin için, sevgiler...

bu sonsuz acı veren eksiklik yüzünden hayat eşini bulmak için tüm kapılarını kapatmak zorunda kalan, anne olma özlemini her gün içinde taşıyan... bizler.. hayat bu kadar zor olmak zorunda mıydı? toplumun, ailelerimizin bu konuya bu kadar acımasızca yaklaşmaları neden? genç kızlık hayallerimizin derinlerimizde gömülü kalması neden? hayatı ertelemek zorunda kaldık... hemcinslerimizin göğüslerine bakarak ve onlara imrenerek yoldan geçmek neden? kimimizin maddi gücü yok, kimimizin cesareti... kimi paylaşacak birini bulmakta zorlanır, kimi ailesine anlatamaz çünkü bilir imkansızın ne demek olduğunu.. keşke yeniden dünyaya gelsem... bu defa bir dişi gibi... kendine güvenen.. dimdik!
soruyorum kendime. bir daha neden dolayı gelmek isterdim dünyaya diye :59: ilk nedenim bedenimdeki bu eksiklik oluyor. rüyalarım belki artık çok uzakta değil. biliyorum doğuştan gelen bir güzellik olmayacak. ama insanım ben... kendimi bir dişi gibi hissetmeyecekem bu beden niye var? evet doğal olmayacak belki. ama doğallık nedir ki? sahte arkadaşlıklar, ikiyüzlülük, kıskançlık, hastalıklar, kendine güvensizlik... bunlar mı doğal??? yapay olmayan ben, o şansa erişince belki ilk zamanlar yadırgayacağım.. ama alışacağım.. böyle olmayı ben seçmedim, ben istemedim. yıllarca biriktirip, uğraşıp, didinip birden harcamak, hastalık olmadan bıçak altına yatmak hiç de kolay değil, biliyorum. ama kendime olan güvenimin artık yerine gelmesi, ve o sonsuz mutluluğu yaşama heyecanı için bunu yapacağım...
bu arayış içindeyken yanımda olan arkadaşlarıma sozsuz teşekkür ediyorum. heyecanım çoğalıyor, kafamdaki muayene olmayı düşündüğüm gün için inşallah bir aksilik çıkmaz. benim için dua edin. çünkü bu ameliyat benim için çok çok büyük bir değişim ve zorluk olacak...

Merhabalar, yazini okudum ve duygularini cokiyi anlayanlardan biriyim. Ben evli ve 1 cocuk annesiyim ama bu gogussuzluk hayatimda hep bir handikap olarak vardi. Yurtdisindan gelerek anatalya'da olmam mumkun sadece. Aralik ayi gibi planliyorum. umarim gerceklesir. Dogumda biraz buyudu gogsum, sut veirken de. Fakat suan gene eski tahta kivamina geri donduler. Emzirirken doya doya bakiordm sonmesinler diye ama maalesef sonduler ve ustune ustluk bir de zayiflayinca iyice coktuler. Umarim bizim gibi bu bunalimi yasayan tum arkadaslar amacina ulasir. Haberlerini bekliyoruz...

:5:

Ne kadar güzel ifade etmişsin duygularımızı,teşekkürler.Herşeyden önce kendim için yaptırıyorum,kendimi daha iyi hissetmek için, o ağır dolgulu sütyenler... Makinaya atarsın yamulur çıkar,telleri fırlar,süngerler içine çöker,plajda dik dursun diye boynumu kıracak gibi yukarıdan sıkmalar,eee yeter be , ben de ameliyat oluyorum inş. 3 kasımda, biraz cesaret çok fazla dua ile ALLAH yardımcımız olsun. Bizim ki sonuçta çok da keyfi değil, 2 hamileliğin sonucu olan deformasyonları düzeltmek nihayetinde. Herkesten devlet sırrı gibi saklamak ise cabası, ya ne zormuş arkadaşlarımdan özellikle sevdiklerimden birşey gizlemek,keşke estetiğe farklı baksalarda duygularımızı paylaşabilsek,35 inden sonra aranıyor izlenimini almak, cık cık cık evli sonuçta ne gereği var, veya para fazla geldi gibi yorumlar arkamdan yapılmasın diye göbeğim çatladı nerdeyse.İki dostuma söyledim, onlar anlayışla karşıladılar ama neden bu sır bu gizem anlayamıyorum.Aslına bakarsanız birçok kişi çevremde içten içe istiyor ama kimi cesaret edemiyor,kimi para bulamıyor kimi de eşini ikna edemiyor.

insanin ailesi olur anlatacagin ki kesinlikle anlatamam bir yakin arkadasi olur hani anlatir en azindan rahatlarsin yok iste oyle biri cevremde var ama anlatilacak yok.anlatsam arkamdan neler diyeceklerini tahmin ediyorum e kadin zate süslu(cogu oyle diyor) ustelik para oluncada iyicene sasirdi derler bilmezler ki psikolojim bozuk bunlar yuzunden.bir esim biliyor sagolsun oda hergun ne yapacan bosver falan diyor ve gun yaklastikca acaba buyukmu olur falandan gectim simdi ise cok korkuyorum ya bisey olursa zar zor uc hafta izin aldim ya iyilesemezsem of bir suru manyak soru var kafamda :5:

Arkadaşlar merhaba,21 yaşındayım bende aynı sizler gibi küçük göğüslüyüm malesef dümdüzüm :( doğal yolla büyütmeye uğraşıyorum ama malesef hiç gelişme yok silikon için maddi durumum yok zaten öğrenciyim belki iş hayatına başlayınca biriktirebilirim anca :/

Ben evlide değilim evlenmeden önce silikon yaptırsam evlendiğim kişiye söylemesem olmaz dimi hem kandırmış olurum hemde bigün anlar ve zaten 30sene mi süresi varmış geri çıkartılması gerekiyormuş silikonun?

Bide dokununcada doğal meme gibi mi yoksa silikon farkediliyormu sert ve ele geliyor mu?

Ne kadar zor bizim işimizde keşke doğuştan olsaydılar bu derdimiz olmasaydı :(

Son düzenleme:
Ben gectigimiz carsamba dgl ondan onceki carsamba oldum yani bugun tam dokuz gün oldu, haftaya carsambada tam iki hafta dolunca dikislerim alinicak.bu sütuendende fenaalik geldi be arkadasim:)) senin dikislerde bu durumda iki haftami kalmis oluyor?
Canim doktorumun verdiyi sutyeni kulanmiyorum soyledim doktoruma hic rahat deyildi dikislerin ustune fln gelyiordu sporcu sutyen aldim onu kulaniyorum cok daha rahatim ve daha iyi oturuyo

Ben gectigimiz carsamba dgl ondan onceki carsamba oldum yani bugun tam dokuz gün oldu, haftaya carsambada tam iki hafta dolunca dikislerim alinicak.bu sütuendende fenaalik geldi be arkadasim:)) senin dikislerde bu durumda iki haftami kalmis oluyor?

aynıu gün olmusuz canım senin nasıllar şimdi :) ben hiç ameliyat olmamıs gibi iyiyim :)

26 Aralık Perşembe günü ameliyat oluyorum kızlar. Çok karışık şeyler hissediyorum. Iyi mi yaptım kötü mü yaptım bilemiyorum. Uzun zamandır düşündüğüm birşeydi, çok küçük göğüslere sahibim bu yönden düşününce evet iyi yaptım. Özellikle buradaki memnuniyet dolu yazıları okuyunca. Ama ameliyattan da korkuyorum. Sırf bu yüzden iki doğumumu da normal yaptım.:97::97::97:

Bende iyiyim ne ağrım ne biseyim var:)) ve sanırım şekilleride oturuyo artık👻QUOTE=Ice_girl;33192010]aynıu gün olmusuz canım senin nasıllar şimdi :) ben hiç ameliyat olmamıs gibi iyiyim :)[/QUOTE]

Yavaş yavaş yan yatiyorum bisey olmuyo ama benim kas üstü sanirim kas altı birazcik daha agrili bu konuda:)) QUOTE=Sihirlicilenk;33196425]Bende iyiyim ne ağrım ne biseyim var:)) ve sanırım şekilleride oturuyo artık👻QUOTE=Ice_girl;33192010]aynıu gün olmusuz canım senin nasıllar şimdi :) ben hiç ameliyat olmamıs gibi iyiyim :)[/QUOTE][/QUOTE]

Acil olarak Antalyada meme büyütme ameliyatı olan arkadaşların yardımına ihtiyacım var....hangi doktor iyi...

Merhaba, ben de ameliyatımı Antalya da oldum. İşin uzmanı 4 doktor ile görüştüm. Hepsiyle de görüşmem süper geçti. Ancak ben Mahmut Ulvi Kayalı'dan yana seçimi mi yaptım. Çok da memnunum. İstersen bir görüş.

Back