Dünden beri memelerimin degişik yerlerinde agrı oluyor regl oldum bugün belki ondandır. Ben günlük duş yapardım ama şimdi iki gündebir yapıyorum. Henüz dikişlerimi göremedim kaynadi mi kaynamadi mi bantlilar dr duşta düşerse düşsün düşmezse bantları kaldırma demişti. Sertlik rahatsız edici. Òdemlerim biraz azalsada hala çok. İlk güne göre daha iyiler
Benimde ödemler azalıyo üstlerde kalmadı sular. Bence tam kaynamamıştır ama keşke hava alsalar canım ya daha çabuk iyileşir sanki
Benimde ödemler azalıyo üstlerde kalmadı sular. Bence tam kaynamamıştır ama keşke hava alsalar canım ya daha çabuk iyileşir sanki
:18:Bende yarın sabah olcam kesinlikle artık dolgun gögüs istiyorum yarını heyecanla bekliyorum
:18:Bende yarın sabah olcam kesinlikle artık dolgun gögüs istiyorum yarını heyecanla bekliyorum
Mrb kızlar bende yeni ameliyat oldum 5 ay kadar oldu, kas altı 275 cc takıldı. Acayip güzel bi duygu, bu operasyonu yeni olmuş veya olacak arkadaslar soru sormak isterse seve seve yardımcı olmak isterim..
merhaba bende gögüs büyütme ameliyatı olmayı istiyorum ama bi türlü karar tam olarak vermedim. hangi doktor daha iyi güvenilir bilemiyorum. bayan arkadaşlarımızın yorumlarını okudum o kadar çok ki işin içinden çıkamadım. sen ameliya olmuş olman lazım canım. hangi hastanede nerde oldun dokturun kim bana yardımcı olurssn çok sevinirim. biran önce bende yaptırmak istiyorum hayallerim gercek olsun istiyorum
Merhaba arkadasim, bende ameliyat olali 6 gun oldu sana bikac sorum olacak.. Ben hicbir sekilde yan yatamiyorum hep sirtistu uyuyorum ama biktim valla bu normal mi yan yatamayisim? Ve hic banyo olmadim daha olsam mi olmasam mi nasi olsam bilemedim :) ilaclarida kullanmak istemiyorum artik kullanmasam sıkıntı olurmu daha
İlaçları dr un tavsiye ettigi şekilde kullanmaya devam edin enfeksiyon olmasın olursa protezi çıkarmaya kadar gidebilir allah korusun. Duş konusunu doktorunuza sorun duştan sonra minik bantlar bile olsa üzerini batikonlayın gazlı bez koyun üzerinede. Yan yatmak için erken sanırım. Eger sertse zaten silikonunuz sizi rahatsız eder istesenizde yatamazsınız. Ama yinede doktorunuza bunuda sormalisiniz yüz üstü yatmak yan yatarkende memenin üzerine yatmak yasak.
çok teşekkür ederim cevabın için :) evet sertlikten dolayı yatamıyorum zaten ağrılar engel oluyo. bir de şunu sorcam adet döneminde göğüsler ağrıyo ya benim daha dönemim gelmedi 10 gün sonra olurum acaba daha da şişerler mi ve ağrısı çoğalırmı ?
Merhaba arkadasim, bende ameliyat olali 6 gun oldu sana bikac sorum olacak.. Ben hicbir sekilde yan yatamiyorum hep sirtistu uyuyorum ama biktim valla bu normal mi yan yatamayisim? Ve hic banyo olmadim daha olsam mi olmasam mi nasi olsam bilemedim :) ilaclarida kullanmak istemiyorum artik kullanmasam sıkıntı olurmu daha
merhaba bende gögüs büyütme ameliyatı olmayı istiyorum ama bi türlü karar tam olarak vermedim. hangi doktor daha iyi güvenilir bilemiyorum. bayan arkadaşlarımızın yorumlarını okudum o kadar çok ki işin içinden çıkamadım. sen ameliya olmuş olman lazım canım. hangi hastanede nerde oldun dokturun kim bana yardımcı olurssn çok sevinirim. biran önce bende yaptırmak istiyorum hayallerim gercek olsun istiyorum
Ben Ankarada Turgut Özal Ünv. Hast de Yrd Doç Dr Ahmet Işıkdemir e oldum cnm kendisi her yöntemi uygulayabilen bi dr. Meme başı, memealtı, koltuk altı gibi.... Kas altı, kaszarı altı vs. Hastanın isteklerini dinleyen biri ben high profilde ısrar etmiştim yaptı. Memebaşı simetrisi vardı meme başı taşınarak o sorunda halloldu. Ben pek agrı hissetmedim kolay geçti sürecim. Umarım sende istedigin gibi cicilere kavuşursun
Merhaba ; ben olalı 5 ay oldu inanılmaz memnunum, doğal istedim kas altı yapıldı. Düşünmeyen arkadaslarım bile gördükten sonra düşünüp doktorum ile görüşmeye gittiler kimi oldu kimi olacak. cok temiz bi iş çıkardı doktorum gercekten cok memnun kaldım dua kadar görüştüğün bası hekimler vardır muhakka, İlkay Hüthüt ile görüşmeden bu operasyonu olma derim. Kendisi burun operasyonumu yapan cok sevdiğim Emre İlhan'ın yönlendirmesi ile tanıştığım bi Dr. Cok reklamı yoktur ama bi araştırmaya değer. Allah gönlüne göre versin. Tez zamanda ciciklerine kavuşursun inşallah..
merhaba canım öncelikle cvp verdigin için çok teşekkür ederimuzun zamandır araştırma içersindeyim ama bi türlü karar veremedim hangi doktora nerde yaptıracagıma dair. artı korku sarıyor insanın içine :18: sen ne sekilde ameliyat oldun. meme başımı koltuk altı mı gögüs kafesi altı mı? ne kadar zaman içersinde toparlanabiliyoruz.malum ben çalışıyorum izin sorunum olabilir bilmiyorum sen çalışıyormusun rapor verir mi acaba doktor toparlayana kadar.
offfff kafam çok karıştı arkadaşlar bana lütfen yardım edermisinizbende gögüs büyütme ve dikleştirme ameliyatı olmak istiyorum. kime hangi doktora nasıl güvenbilirm bilemiyorum. bütün bayan arkadaşların yorumlarını okuyorum her biri farklı şeyler söylüyo kafam iyice karışıyo. ben bursada oturuyorum.yakın mevkilerde arıyorum bursa eskişehir ankara gibi olabilir. malum çalışıyorum zaman kısıtlı oldugu için. eskişehirde doç dr.yakup karabaglı dr,una ameliyat olan var mı? varsa bilgi verebilir mi yardımcı olursanız sevinirim.kafam çok karışık oldugu için bi türlü dr,da karar veremedim.ve tabi masraflarda benim için çok önemli
merhaba canım öncelikle cvbın için çok tşkr ederim.inşallah bende kavuşacam hayırlısıyla. nerde ve hangi hastanede oldun cnm gögüs ameliyatını.ben bursadayım.ve toplam ne kadar masrafın oldu.iyileşme süreci ne kadar sürebiliyo.malum ben çalışıyorum.izin sorunumda var:2: acaba doktor rapor verir mi ki iyileşme süreci için. dikiş izleri belli oluyo mu?kas altı derken gögüs altımı oluyo kusura bakma pek fazla bilgim olmadıgı için sorma geregi duydumben hem büyütme hem dikleştirme yaptırmayı düşünüyorum.hastane de ne kadar süre kalınıyo.ameliyat sonrası çok agrı sızı oluyo mu?artı hissizlik kaybı oldugunu söyleyenler var sende de böyle bi problem var mı? kusura bakma canım çok soru sordum farkındayım ama cvp verirsen benide aydınlatırsan çok memnun olurum.biran önce doktoruma karar kılıp hayallerime cicişlerime kavuşmak istiyorum herhalde yaptırdıgımda dünyanın en mutlu insanı olurdum bu ruh halimden biran önce kurtulmam lazım.
Merhaba cok gecmiş olsun, öncelikle yan yatamaman cok normal bende yatamadım bir süre, sırt üstüyatmaktan sırtım ağrıyordu artık am bi süre bunakatlanman gerekiyor, bu süreçte ilaçlarını antibiyotiğini Alman önemli bi durum hekimin önerdiği kadar al ağrın yoksa agrıkesicini azaltabilirsin ama enfeksiyon riskine karşı antibiyotiği gerektiği kadar kullanmalısın. Banyoyu da ben batlarım alındıktan sonra yapmıştım, işi riske atma bantlar çıktıktan sonra misler gibi yıkanır acısını cıkarırsın. Hayırlı olsun şimdiden güle güle kullan, kaç cc takıldı kas altı kas üstü hangisi oldu Cnm ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?