300cc high profil silikon takıldı kendi dokumda bi okadar vardı
vuhuuuuu çok güzel olacak o zamaan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
300cc high profil silikon takıldı kendi dokumda bi okadar vardı
vuhuuuuu çok güzel olacak o zamaan
İnşallah güzel olur ucu basık o sinirimi bozuyo kendi dokum önde çünki protez arkada kaldı. Zaten uçları hiçbirzaman sivri olmadı da silikon taktirdik yine olmadi alahalaaa bugün doktoruma gittim alçim çikti cnm cicilerime baktı henüz çok sıvı varmış çekilince masaj vercekmiş. Sporcu sutyenini gece gündüz takcakmışım çıkarmak yok dedi.
Bende bugün gittim kontrole veeee 70.gün itibari ile sporcu sütyenini bıraktım. Balensiz sütyenlere geçtim ߘʊDarısı başına ❤️❤️❤️
Pardon siz başkasına sormuşsunuz ben kendimi yazdim
olsun canım sağol yine de senin de kas zarı olduğunu baya okuduktan sonra bulmuştum bende tek kafa karıştıran yöntem olayı kaldı.. aslında ben nettim de kas altı istiyordum ama dr kol hareketlerinle hissedebilirsin diyince (dr um kas zarı öneriyo sanırım) ikisi arasında kaldım benimde altta dokum var ama üstler çok ince kas zarı olursam hissedilir diye çekiniyordum fakat kas altında da bu şekilde hissedersin deyince boşuna kaslarımı kestirmesem mi diye düşünüyorum :26:
İnşallah güzel olur ucu basık o sinirimi bozuyo kendi dokum önde çünki protez arkada kaldı. Zaten uçları hiçbirzaman sivri olmadı da silikon taktirdik yine olmadi alahalaaa bugün doktoruma gittim alçim çikti cnm cicilerime baktı henüz çok sıvı varmış çekilince masaj vercekmiş. Sporcu sutyenini gece gündüz takcakmışım çıkarmak yok dedi.
Oy hadi maşallah alçılar da çıkmış. Ucu düzelir canım çok yeniyiz biliyorsun. Bana niye şimdiden masaj verdi doktorum ya daha çok sertler. Sporcu sütyeni takmakta yok bana ben hiçbir şey anlamadım. Doktoruna sordun mu sporcu sütyeni neden takıcam diye çünkü bana sadece dışarı çıktığında tak 1-2 saatliğine dedi o da ben istiyorum diye tamam dedi yani. Bana göğüslerimi aşağıya indirme masajı verdi.
Oy hadi maşallah alçılar da çıkmış. Ucu düzelir canım çok yeniyiz biliyorsun. Bana niye şimdiden masaj verdi doktorum ya daha çok sertler. Sporcu sütyeni takmakta yok bana ben hiçbir şey anlamadım. Doktoruna sordun mu sporcu sütyeni neden takıcam diye çünkü bana sadece dışarı çıktığında tak 1-2 saatliğine dedi o da ben istiyorum diye tamam dedi yani. Bana göğüslerimi aşağıya indirme masajı verdi.
Sebebini soramadim unuttum sadece gece gündüz sürekli takicaksin dedi. Masajida su tuttugumdan çekilmesini bekliyorum sonra başliycaz erken dedi. İzlere gelince bantlar duracakmış eger duşta düşerse düşsün düşmezse dursun dedi. Haftaya tekrar ugrayacakmışım bakacakmiş
Benimde pazartesi var randevum. Ben çok hızlı ilerliyor muşum gibi geliyor canım ya. Benim hiçbir yerimde bant kalmadı. 1.haftadan masaj hiç duymamıştım.
Onu bende duymamıştım acaba koltuk altı oldugu için mi bilemedim. Hatta ben cicilerime daha hor davranıyodum doktorum daha nazik muayene etti yapma öyle dedi ne biliyimmmm bende bastırmıyom artık
Yanlardan basıldıgını okudumda ucundan yukarı nasıl çekiliyo kiiiiii
Şimdi gözünde canlandır. Benimkiler yukarıda ya baya. Üstten aşağıya doğru indirip ucunu yukarı kaldırıp o protezi aşağıya ittir dedi.
O zmn yukardan it önden kaldır ki aşagı kaysın demiş ama zamanlada inerdi zaten peki sen yapabiliyo musun o kadar kuvvetin var mi?
Kuvvetim var da dikişlerden kollarımı çok fazla kaldıramıyorum. Bence de zamanla inerdi 1 haftada kiminki inmiş de benimki inecek.
Aynen cnm senin doktor aceleci sanki hemen insin şekil alsın istiyo normalde bizler sabırsızızdır ama bu sefer işler degişti ikimizde de
Ahaha aynen öyle onun sabırsızlığından bende kalmadı öyle istekler Bol su içmeye devam dimi canım aksatmıyoruz