Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Bende bugün gittim kontrole veeee 70.gün itibari ile sporcu sütyenini bıraktım. Balensiz sütyenlere geçtim 😊
Darısı başına ❤️❤️❤️

70 gün mü haccer acaba bende daha 40 gün takacakmıyım bu sütyeni:)) sıkıldım şöyle giysem balensizleri rahat rahat off:)) gidip kendime bi sürü çamaşır almak reyonlardan büyükleri ayırmak istiyoruuuuummmm

Cnm haccere dr önce sporcu sutyeni vermedi sanırım yani medikal sutyen takmıyordu ne taktıgını hatırlayamadım onun dr u 1 ay sonra verdi medikal sutyeni taplamda 70 gün oluyo sanırım

Dikkat et kendine canım 2 ameliyat geçirdin kolay değil direncin düşmüştür. Bende bugün sıcak banyoda üşüdüm düşün artık. Vücudumuz güçten düştü.

İki gündür ısınamıyorum dogru söyluyorsun vücut direncim buraya kadar dedi sanırım duş yapmak istiyorum ama gücüm yok offffff tüm vücudum soyuluyor resmen denizden geldim soyulurum sanki küçük küçük

Bak güçten düşmüşsün resmen sabahları ballı süt, peynir öğleden sonra çikolata gibi tatlı şeyler ye canım yoksa toparlanman uzun sürer önümüz kış yani akşamda bol bol mandalina ye

Bak güçten düşmüşsün resmen sabahları ballı süt, peynir öğleden sonra çikolata gibi tatlı şeyler ye canım yoksa toparlanman uzun sürer önümüz kış yani akşamda bol bol mandalina ye

Söyledigin gibi yapayim canim yoksa gittikçe artan halsizligim var antibiyotik bitti mi senin benim yeni bitti belki ilacında yan etkisi olabilir

Cnm haccere dr önce sporcu sutyeni vermedi sanırım yani medikal sutyen takmıyordu ne taktıgını hatırlayamadım onun dr u 1 ay sonra verdi medikal sutyeni taplamda 70 gün oluyo sanırım

Selam kızlar :)
Flzflzinde dediği gibi ben önce sporcu sütyeni taktım, yaklaşık bir buçuk ay sonra da medikal sütyene geçtim. Toplam 70 gün hem sporcu hem medikali takma sürecim oldu.
Tabi benim hiç göğüs dokum olmadığı için ayrık kalma ihtimalini en aza indirmeye çalıştık. Bu kadar uzun süre ayrıca çok hareketli olduğum be damla protez takılı olduğundan koruma açmalıydı. Bana da masaj önermedi mesela. İşte her doktorun yöntemi farklı :)
Eminim sizinkiler de süper süper süper olmuştur ❤️

evet bende meme başından istiyorum Allah nasip ederse.. bi gögüs ucum çok uygun da diğeri biraz daha küçük gibi ama dr iyice baktı küçük olana olabilir dedi (kurtarır gibisinden ) kas zarı altında iyileşme sürecinin hızı beni de cezbediyo açıkcası çünkü iki küçük oğlum var ve annem max 15 gün ist.dan yardıma gelicek yani çabuk iyileşmek son kez dr konuşup ona bırakıcam galiba..

Eger kurtarır dediyse meme başından yapsın cnm izi kahverengi kısım saklıyormuş hadi bakalım hayırlısı olsun. Nerden olacagına sen karar vericeksin nede olsa senin şuanki dokun ne kadar

Eger kurtarır dediyse meme başından yapsın cnm izi kahverengi kısım saklıyormuş hadi bakalım hayırlısı olsun. Nerden olacagına sen karar vericeksin nede olsa senin şuanki dokun ne kadar

suan süngerli sütyenle B cup kullanıyorum 80B yani.. alttaki dokum dolu dolu avuçlarımı dolduruyo ama üstler ince işte hatta bastırınca kemiklerimi hissediyorum ama asla çağla şikelin gögüs kafesi gibi değilim öyle sıra sıra kemikler yok yani görünürde ne bilim bastırınca kemiklerimi hissediyorum protezi mi hissetmicem diyorum kendi kendime..

Benim önceki halim gibisin fotograflarım var bakabilirsin. Bilmiyorum silikonu eline hiç aldın mı memeyle aynı kıvamda hissetmezsin

Benim önceki halim gibisin fotograflarım var bakabilirsin. Bilmiyorum silikonu eline hiç aldın mı memeyle aynı kıvamda hissetmezsin

burun fotolarından henüz memişlere gelmedim ama burnuna bittim maşallah.. inşallah canım tek derdim varlığını hissetmemek zaten..

kesinlikle haklısın senin üstten ikinci mor gecelikli halin tıpa tıp ben.. aynen öyle altta dokum var ama üstler düz senin gibi ameliyat sonucun harika gerçekten hem hem burun çok şanslısın maşallah

canım netten bakim dedim burada üç hastane gözüküyo sen hangisinde ameliyat oldun? beştepe,hoşdere,demetevler ?

Cnm muayene için hoşderedeki hastaneye gidiliyo ameliyat beştepede yapılıyo özel odada bir kişi kalıyosun fiyata dahil ayrıca para ödenmiyo

Bugün daha iyiyim ilaç etkiliyormuş. Sen nasıl oldun.

Ben artık ağrı kesici hiç kullanmıyorum. Sabah kalkarken bi acıma oluyo kollarım uyuşmuş falan gün içerisinde de dik durmakiçin zorladığımda gerilme oluyo baya o kadar. Bugünkü banyomda üşümedim yavaş yavaş normal hayata dönüyoruz heralde. Sen nasılsın böyle şikayetlerin var mı ?

Dünden beri memelerimin degişik yerlerinde agrı oluyor regl oldum bugün belki ondandır. Ben günlük duş yapardım ama şimdi iki gündebir yapıyorum. Henüz dikişlerimi göremedim kaynadi mi kaynamadi mi bantlilar dr duşta düşerse düşsün düşmezse bantları kaldırma demişti. Sertlik rahatsız edici. Òdemlerim biraz azalsada hala çok. İlk güne göre daha iyiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…