Bende bugün gittim kontrole veeee 70.gün itibari ile sporcu sütyenini bıraktım. Balensiz sütyenlere geçtim 😊
Darısı başına ❤️❤️❤️
Devam devam ama benim midem de bulanıyo iki gündur hasta gibi hissediyorum
Dikkat et kendine canım 2 ameliyat geçirdin kolay değil direncin düşmüştür. Bende bugün sıcak banyoda üşüdüm düşün artık. Vücudumuz güçten düştü.
İki gündür ısınamıyorum dogru söyluyorsun vücut direncim buraya kadar dedi sanırım duş yapmak istiyorum ama gücüm yok offffff tüm vücudum soyuluyor resmen denizden geldim soyulurum sanki küçük küçük
Bak güçten düşmüşsün resmen sabahları ballı süt, peynir öğleden sonra çikolata gibi tatlı şeyler ye canım yoksa toparlanman uzun sürer önümüz kış yani akşamda bol bol mandalina ye
70 gün mü haccer acaba bende daha 40 gün takacakmıyım bu sütyeni:)) sıkıldım şöyle giysem balensizleri rahat rahat off:)) gidip kendime bi sürü çamaşır almak reyonlardan büyükleri ayırmak istiyoruuuuummmm
Cnm haccere dr önce sporcu sutyeni vermedi sanırım yani medikal sutyen takmıyordu ne taktıgını hatırlayamadım onun dr u 1 ay sonra verdi medikal sutyeni taplamda 70 gün oluyo sanırım
Hareketlerini kısıtlamaya hiç gerek yok cnm dr öyle dediyse hem hissedilmiyo inan benim üst lobum boştu ödemliyim gerçi hala dokum allta kalıyodu uste elliyorum birtürlü anlayamadım hem kaszarı altı uygunsa senin için daha çabuk toparlanırsın. Meme başı kesisini tavsiye ederim
evet bende meme başından istiyorum Allah nasip ederse.. bi gögüs ucum çok uygun da diğeri biraz daha küçük gibi ama dr iyice baktı küçük olana olabilir dedi (kurtarır gibisinden) kas zarı altında iyileşme sürecinin hızı beni de cezbediyo açıkcası çünkü iki küçük oğlum var ve annem max 15 gün ist.dan yardıma gelicek yani çabuk iyileşmek son kez dr konuşup ona bırakıcam galiba..
Eger kurtarır dediyse meme başından yapsın cnm izi kahverengi kısım saklıyormuş hadi bakalım hayırlısı olsun. Nerden olacagına sen karar vericeksin nede olsa senin şuanki dokun ne kadar
suan süngerli sütyenle B cup kullanıyorum 80B yani.. alttaki dokum dolu dolu avuçlarımı dolduruyo ama üstler ince işte hatta bastırınca kemiklerimi hissediyorum ama asla çağla şikelin gögüs kafesi gibi değilim öyle sıra sıra kemikler yok yani görünürde ne bilim bastırınca kemiklerimi hissediyorum protezi mi hissetmicem diyorum kendi kendime..
Benim önceki halim gibisin fotograflarım var bakabilirsin. Bilmiyorum silikonu eline hiç aldın mı memeyle aynı kıvamda hissetmezsin
Benim önceki halim gibisin fotograflarım var bakabilirsin. Bilmiyorum silikonu eline hiç aldın mı memeyle aynı kıvamda hissetmezsin
burun fotolarından henüz memişlere gelmedim ama burnuna bittim maşallah.. inşallah canım tek derdim varlığını hissetmemek zaten..
Ahmet beye gidersen orda örnek var silikonu görürsün tatlim
canım netten bakim dedim burada üç hastane gözüküyo sen hangisinde ameliyat oldun? beştepe,hoşdere,demetevler ?
Söyledigin gibi yapayim canim yoksa gittikçe artan halsizligim var antibiyotik bitti mi senin benim yeni bitti belki ilacında yan etkisi olabilir
Bitti ilacım canım evet ondan olabilir. Havalarda soğuyormuş dikkat edelim :44:
Bugün daha iyiyim ilaç etkiliyormuş. Sen nasıl oldun.
Ben artık ağrı kesici hiç kullanmıyorum. Sabah kalkarken bi acıma oluyo kollarım uyuşmuş falangün içerisinde de dik durmakiçin zorladığımda gerilme oluyo baya o kadar. Bugünkü banyomda üşümedim yavaş yavaş normal hayata dönüyoruz heralde. Sen nasılsın böyle şikayetlerin var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?