Haklısın ben 27 yaşındayım yeni evliyim çocuk olmadan yaptırmam gerekHmm ok o zaman. Ben de yıllardır istiyordum ama eşim gerek yok diyordu.. bu sene artık tamam dedim çevremde kimseye de söylemedim fikrimi yine değiştirmesinler diye.. baktı ki gerçekten kararlıyım eşim de tamam dedi.. bence fazla erteleme yaş geçiyor çünkükeşke 10 sene önce yaptırsaydım diyorum şimdi (
Hiç doktoruna sordun mu canım ya, ne dedi, ya da için rahat etmiyorsa ya kontrole git ya da baska bir doktora hastaneye falan belki bakarlar dikişlerin durumuna. Ne kadar oldu ameliyat olalı?
Var cnm var.. izlemeye alman lazim beni.. görmen icin.Canım senin albumlerine baktım da göremedim :) gun isimleri var fotolar yok :) iki ay olmus aynı durumdayız aslında
Canım sana tavsiyem kanaman çoksa kollarını çok hareket ettirme yat dinlen sürekli. O zaman durur kanaman. Srn hareket ettikçe dren yeri pıhtı tutmuyor çünküValla canım yaptım o dediğini yarım saat dışarda dolaştım geldimyarısı kana bulannıştı gayet fazla yani öyle sızıntı gibi günde 1 2 defa gelen kan değil.
Kullandım ben de mide koruyucu bana da 275 takıldıMrb kızlar bende 15 Şubatta oldum ameliyat bugun 5 günüm ilk güne göre daha iyiyim 275 cc mentor takıldı göğüs kafesi ölçüsüne göre bende çok büyük olsun istemedim açıkçası 2 oğlum var emzirmeden dolayı doku kaybı olmuştu çocuklarda büyüyünce ilk fırsatta yaptırdım 12 ve 7 yaşlarındalar size Bi sorum olacaktı iki tane antibiyotık kullanıyorum ama miğde Ağrı'sı oluyor bende size doktorunuz miğde koruyucu yazmışmıydı yada siz kullandınız mı sormak istedim
Geçmiş olsun cnm gece yatarken çıkarıyormusun destek sütyenini sporcu sütyen yanı ben bugun çıkarıp yatıcam iz yaptı yaa rahat edemiyorumKızlar bugün 8. Günüm kesi yerimden kan gelmeye devam ediyor batticon sürdüm bu sefer korkup. Bıktım artık ya kanamasın artık sütyenim batıyor her seferinde bir de korkuyorum
Aaa ne güzel hayırlı olsun Sizede o ZamanKullandım ben de mide koruyucu bana da 275 takıldı
Aldim diye dusunmustum senin izledigini gorunce, kacirdim arada herhalde dizi izlerkenVar cnm var.. izlemeye alman lazim beni.. görmen icin.
Dediğin çok mantıklı hareket ettikçe olduğunu ben de farkettim ama okulym başladı o konuda yapabileceğim hiçbirşey yok ne yazıkki tatilden 2 3 hafta öncesine denk getiremedim ameliyatımı :/Canım sana tavsiyem kanaman çoksa kollarını çok hareket ettirme yat dinlen sürekli. O zaman durur kanaman. Srn hareket ettikçe dren yeri pıhtı tutmuyor çünkü
Gece cikarma bence bana doktorum iki haftadan sonra gunduz cikarabilirsin demesine ragmen uc ay gece takacaksin dedi, sen yine de bir doktora sorGeçmiş olsun cnm gece yatarken çıkarıyormusun destek sütyenini sporcu sütyen yanı ben bugun çıkarıp yatıcam iz yaptı yaa rahat edemiyorum
Beni rahatsız etmiyor ben çıkarmıyorum alıştım bayağı :)Geçmiş olsun cnm gece yatarken çıkarıyormusun destek sütyenini sporcu sütyen yanı ben bugun çıkarıp yatıcam iz yaptı yaa rahat edemiyorum
Kontrole gitmeden sorsan telde, ben cok sordum doktoruma oyle sansima bir sey demedi8 gün oldu gideceğim kontrole
Sordum zaten kendisi çağırdı kontrole bakmamda fayda var dediKontrole gitmeden sorsan telde, ben cok sordum doktoruma oyle sansima bir sey demedi
Aa tamam o zaman ben rutin kontrolu bekliyorsun saniyordumSordum zaten kendisi çağırdı kontrole bakmamda fayda var dedi
O odemden kaynaklaniyodur. Benim de bi gogsum hala sis tam oturmadi. Buyuk buyuk ihtimal sebebi budurArkadaşlar resim atabilsem bugün arkadaşıma attim sağ gogsum de 30 cc fark var demiştim küçük yani .Bugün kiz arkadaşıma gösterdim evet fark var diyor.doktor da aynı koymuş ameliyat esnasında normaldi fark yok diyor.ama suan belli peki sizlerde bole olanlar varmı? Bu sonuçla karşılaşınca naptınız?
Inşallah odem dir korkuyorum biri büyük olucak diye kıyafetten bile belli biri farklı olduguO odemden kaynaklaniyodur. Benim de bi gogsum hala sis tam oturmadi. Buyuk buyuk ihtimal sebebi budur
Çok güzeller maşallahBen bayadir ortada yokumm( okul,sinavlar ve is birturlu nefes alamadim. Yeni ameliyat olanlara gecmis olsun. Suan kus gibiyim ve ozguven patlamasi yasiyorum :) umarim herkes cok mutludur. Buarada resim de yukledim. Ayin 3unde 2. Ayim dolacak.