Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Haklısın ben 27 yaşındayım yeni evliyim çocuk olmadan yaptırmam gerek

Valla canım yaptım o dediğini yarım saat dışarda dolaştım geldimyarısı kana bulannıştı gayet fazla yani öyle sızıntı gibi günde 1 2 defa gelen kan değil.
Canım sana tavsiyem kanaman çoksa kollarını çok hareket ettirme yat dinlen sürekli. O zaman durur kanaman. Srn hareket ettikçe dren yeri pıhtı tutmuyor çünkü

Kullandım ben de mide koruyucu bana da 275 takıldı

Kızlar bugün 8. Günüm kesi yerimden kan gelmeye devam ediyor batticon sürdüm bu sefer korkup. Bıktım artık ya kanamasın artık sütyenim batıyor her seferinde bir de korkuyorum
Geçmiş olsun cnm gece yatarken çıkarıyormusun destek sütyenini sporcu sütyen yanı ben bugun çıkarıp yatıcam iz yaptı yaa rahat edemiyorum

Canım sana tavsiyem kanaman çoksa kollarını çok hareket ettirme yat dinlen sürekli. O zaman durur kanaman. Srn hareket ettikçe dren yeri pıhtı tutmuyor çünkü
Dediğin çok mantıklı hareket ettikçe olduğunu ben de farkettim ama okulym başladı o konuda yapabileceğim hiçbirşey yok ne yazıkki tatilden 2 3 hafta öncesine denk getiremedim ameliyatımı :/

Geçmiş olsun cnm gece yatarken çıkarıyormusun destek sütyenini sporcu sütyen yanı ben bugun çıkarıp yatıcam iz yaptı yaa rahat edemiyorum
Gece cikarma bence bana doktorum iki haftadan sonra gunduz cikarabilirsin demesine ragmen uc ay gece takacaksin dedi, sen yine de bir doktora sor

Kızlar hem o destekli süngerli sütyenlerden hertürlü iyidir daha rahat katlanın birazcık bişey olmaz :) o destekli sütyenler ne kötü ya eve gelip çıkarınca kızgın sulardan serin sulara atlamış gibi hissederdim

O odemden kaynaklaniyodur. Benim de bi gogsum hala sis tam oturmadi. Buyuk buyuk ihtimal sebebi budur

Arkadaşlar günaydın:) dün dayanamayıp bir gecelik aldım hemen fotoğraf çektim bide dikiş izlerimi de cekip attım. Tam 2 ay oldu .Tecrübeli arkadaşlar yorum yapabilir misiniz ?

Ben bayadir ortada yokumm ( okul,sinavlar ve is birturlu nefes alamadim. Yeni ameliyat olanlara gecmis olsun. Suan kus gibiyim ve ozguven patlamasi yasiyorum :) umarim herkes cok mutludur. Buarada resim de yukledim. Ayin 3unde 2. Ayim dolacak.
Çok güzeller maşallah o özgüven patlaması herkeste oluyor sanırım ben de foto yükledim kızlar yorumlarınızı bekliyorum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…