Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Kızlar bugün 8. Günüm kesi yerimden kan gelmeye devam ediyor batticon sürdüm bu sefer korkup. Bıktım artık ya kanamasın artık sütyenim batıyor her seferinde bir de korkuyorum :KK43:
Dr un ne diyor bu duruma canım normal sızıntı şeklindr gelebilir diyor mu. Bana öyle demişti. Sende benşm gibi yap günlük pedler hijyenik sonuçta kan gelen yerin tam olduğu bölgeye denk getir sütyenşn iç kısmına günlük ped yapıştır sütyenşn batmaz hem de ne kadar kanaman var takip edersin

Ya kizlar ya benim goguslerim buyuk mu duruyor bir de cok yapay geliyorlar benim gozume ortasi ayrik iki top gibi, ay bilmiyorum ya aksam aksam dertlendim kilo 46 335 gr protez bu arada :KK43: :KK43:
Senin daha önce dokun varmıydı canım çok güzel duruyor boyutu da çok ideal.
Benim kilom 59 350cc takıldı ama hiç dokum yok dencek kadar azdı. Senşnkinden daha küçük gözüküyor. Keşke benimkilerde çok irş dursa. Birleşik bence hiç ayrık değiller ben sütyenle sıkıştırınca şuan senin memişlerin bu görüntüyü elde ediyorum :KK66:

Senin daha önce dokun varmıydı canım çok güzel duruyor boyutu da çok ideal.
Benim kilom 59 350cc takıldı ama hiç dokum yok dencek kadar azdı. Senşnkinden daha küçük gözüküyor. Keşke benimkilerde çok irş dursa. Birleşik bence hiç ayrık değiller ben sütyenle sıkıştırınca şuan senin memişlerin bu görüntüyü elde ediyorum :KK66:
Yoktu hatta demstim ya oncesi de sonrasi da seninkine benziyor diye, yaa bilmiyorum simdi rastgele bikinili birinin fotosunu gordum yani durus cok farkli ya kiyafetle gorunusten memnumum da sanki cok yapay duruyormus ve de oyle kalacakmis gibi dusundum

Kızlar ben foruma pek giremiyorum işten dolayı arada okuyorum.bu ay sonu olacaktım ama korktum olmadım. Haldun bey idi doktorum ama Ayşe Barutçu'yu duydum araştırıyorum şu an bilgisi olan var mı onun hakkında etimed hastanesindeydi şu an çukurambar'da muayenehane açtı

Kızlar ben foruma pek giremiyorum işten dolayı arada okuyorum.bu ay sonu olacaktım ama korktum olmadım. Haldun bey idi doktorum ama Ayşe Barutçu'yu duydum araştırıyorum şu an bilgisi olan var mı onun hakkında etimed hastanesindeydi şu an çukurambar'da muayenehane açtı
Mrb
Ayşe hn bilmiyorum. Ben de Haldun beye olacağım neden vazgeçtin haldun beyden merak ettim. Ben daha görüşmeden ameliyat ücretinin bir kısmını yatırdım bile..

Mrb
Ayşe hn bilmiyorum. Ben de Haldun beye olacağım neden vazgeçtin haldun beyden merak ettim. Ben daha görüşmeden ameliyat ücretinin bir kısmını yatırdım bile..
Haldun Beyle alakalı herhangi kötü bir şey olmadı sadece eşim daha çok bayan doktor tercih etmemi rica etti o yüzden araştırıyorum şu an hem de korktuğum için serinleme süresi benim için

Dr un ne diyor bu duruma canım normal sızıntı şeklindr gelebilir diyor mu. Bana öyle demişti. Sende benşm gibi yap günlük pedler hijyenik sonuçta kan gelen yerin tam olduğu bölgeye denk getir sütyenşn iç kısmına günlük ped yapıştır sütyenşn batmaz hem de ne kadar kanaman var takip edersin

Valla canım yaptım o dediğini yarım saat dışarda dolaştım geldimyarısı kana bulannıştı gayet fazla yani öyle sızıntı gibi günde 1 2 defa gelen kan değil.

Haldun Beyle alakalı herhangi kötü bir şey olmadı sadece eşim daha çok bayan doktor tercih etmemi rica etti o yüzden araştırıyorum şu an hem de korktuğum için serinleme süresi benim için
Hmm ok o zaman. Ben de yıllardır istiyordum ama eşim gerek yok diyordu.. bu sene artık tamam dedim çevremde kimseye de söylemedim fikrimi yine değiştirmesinler diye.. baktı ki gerçekten kararlıyım eşim de tamam dedi.. bence fazla erteleme yaş geçiyor çünkü:KK43: keşke 10 sene önce yaptırsaydım diyorum şimdi:KK43:(

Valla canım yaptım o dediğini yarım saat dışarda dolaştım geldimyarısı kana bulannıştı gayet fazla yani öyle sızıntı gibi günde 1 2 defa gelen kan değil.
Korkma canım. Kız kardeşimde de oldu yaklaşık 2 hafta sürdü.. be bayaa bayaa kanıyordu sızıntı gibi değildi. Ama şimdi iyi 4 ay oldu yaptıralı. İçeride kalmasındansa kanaması iyi.

Kizlar merhaba :) Ismim Ceylan ve ben Bulgaristandanim ve ilk once turkcem dolayi sizden ozur dilemek istiyorum :) burda ki doktorlar icin guzel seyler duymuyorum ve tum bulgaristan kulublerinde 80% herkez turkiyede olun diye yazmislar ama kimse doktor ismi vermemis :KK43: bende buralarda arastirma yaptim ve doktor Naci Celik ve Hasan Findik icin daha cok konusuldugunu gordum,bilmiyorum ikisinden hangisini secerim ama bu sene hatta 1-2ay icinde bende ameliyat olmak istiyorum haa bu arada meme buyutmesi icin yaziyorum basta yazmam gerekiyodu pardon :KK70: fiyatlar ortalama nekadar? benim goguslerim kucuk ve normal gogus istiyorum ama fiyatlari bilmem gerekiyo..Hasan Findik beye mail attim resim atarsaniz daha iyi fiyat veririm dedi ama ben resim atmak istemiyorum ve sitelerinde nedense onlari once ve sonra resimlerini bulamadim,bana yardimci olabilirmisiniz,burda kulubte once ve sonra resim yukleyen var mi bu iki doktor icin,tesekkurler simdiden gercekten karar vermem gerekiyo ki randevu almak icin ama ben randevu alip diger gunu ameliyat olucam diye dusunuyorum cunki dedigim gibi bulgaristandayim ve ilk randevu sonra ameliyat icin gidemicem :) cevaplariniz beklicem :*

Ben de oleyim Cok mutsuzum çok sol büyük kıyafetten bile belli oluyor
ya ben bugune kadar buyuklugunden sikayet etmedim, zaten buyuk istedim, sadece kilo verme benim moralimi bozuyor su ara ondan kilomu yazdım, bu kiloya yakın bu cc lerle ameliyat olan var mı diye, ilk gunlerde gözüne buyuk gelmesi normal, ya ben kendimde de farkediyorum arada bazı seyleri kafama takıp sorun ediyorum ama gececek inşallah iki kilo alsam benim derdim kalmayacak simdilik de :) :)

Yoktu hatta demstim ya oncesi de sonrasi da seninkine benziyor diye, yaa bilmiyorum simdi rastgele bikinili birinin fotosunu gordum yani durus cok farkli ya kiyafetle gorunusten memnumum da sanki cok yapay duruyormus ve de oyle kalacakmis gibi dusundum
Daha karar vermek için çok erken canım zamanla doğallaşcaklar merak etme sen :KK66:
Aynı olup da senin dahabüyğk gözükmesi ne ilginç hem de cc olarak daha küçük senin ne yaptın söyle bende aynısını yapayım daha iri olsunlar :KK66:

Daha karar vermek için çok erken canım zamanla doğallaşcaklar merak etme sen :KK66:
Aynı olup da senin dahabüyğk gözükmesi ne ilginç hem de cc olarak daha küçük senin ne yaptın söyle bende aynısını yapayım daha iri olsunlar :KK66:
foto cekim beceriksizliğim sanırım :) oldugundan daha iri duruyor bir de alttan cekince :) ya kilo az olunca da olabilir, kilo alsam butun dertler bitecek :) seninkiler gayet iyi ya hatta benden sonra oldun sen değil mi, masallah :) sorunsuz atlatalım artık geri kalan kısmı

Korkma canım. Kız kardeşimde de oldu yaklaşık 2 hafta sürdü.. be bayaa bayaa kanıyordu sızıntı gibi değildi. Ama şimdi iyi 4 ay oldu yaptıralı. İçeride kalmasındansa kanaması iyi.
Ya bana sanki ödemi attığı için değil de yara kapanmadığı için kanıyormuş gibi geliyor bilmiyorum :/

Ya bana sanki ödemi attığı için değil de yara kapanmadığı için kanıyormuş gibi geliyor bilmiyorum :/
Hiç doktoruna sordun mu canım ya, ne dedi, ya da için rahat etmiyorsa ya kontrole git ya da baska bir doktora hastaneye falan belki bakarlar dikişlerin durumuna. Ne kadar oldu ameliyat olalı?

X