Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gnydn ne guzel bizde senin gibi oluruz inşlh benim 6. Günüm 275 cc mentor takıldı çok büyük olsun istemedim boy ve kiloma uygun oldu 2 aydan sonra silikonsuz sütyen takıyomusun sütyensiz mi geziyosun Nasıl olacak merak ediyorum dikişler iyileştikten sonraBen bayadir ortada yokumm ( okul,sinavlar ve is birturlu nefes alamadim. Yeni ameliyat olanlara gecmis olsun. Suan kus gibiyim ve ozguven patlamasi yasiyorum :) umarim herkes cok mutludur. Buarada resim de yukledim. Ayin 3unde 2. Ayim dolacak.
Benim de iki ay oldu kis da olunca kalin seyler giyiyoruz malum, sutyensiz gezebiliyorum, ise vs giderken yine balensiz sutyen takiyorum ama uzerimde kaban olacsksa eger hic gerek duymuyorum ama geceleri kullanmaya devamGnydn ne guzel bizde senin gibi oluruz inşlh benim 6. Günüm 275 cc mentor takıldı çok büyük olsun istemedim boy ve kiloma uygun oldu 2 aydan sonra silikonsuz sütyen takıyomusun sütyensiz mi geziyosun Nasıl olacak merak ediyorum dikişler iyileştikten sonra
Benimde 5 ci günüm.375 cc takıldı markayı solemislerdi unuttum kutusu arabada.nasıl oldun benim halen baskilarim var ustumde farklı birşey varmış gibi hissediyorumGnydn ne guzel bizde senin gibi oluruz inşlh benim 6. Günüm 275 cc mentor takıldı çok büyük olsun istemedim boy ve kiloma uygun oldu 2 aydan sonra silikonsuz sütyen takıyomusun sütyensiz mi geziyosun Nasıl olacak merak ediyorum dikişler iyileştikten sonra
Siz rahatlamışsınız ne guzel valla bu işlemin mevsimi kış olmalı bencede yaza tatile ağrı sızı dikiş izi kalmaz normal kıvama gelir rahat rahat giyeriz dekolteleri de diye düşünüyorumBenim de iki ay oldu kis da olunca kalin seyler giyiyoruz malum, sutyensiz gezebiliyorum, ise vs giderken yine balensiz sutyen takiyorum ama uzerimde kaban olacsksa eger hic gerek duymuyorum ama geceleri kullanmaya devam
İnsallah oyle olur ya :) en az uc ay bi gecsin de, siz oldunuz mu olacak misiniz genelde ameliyat icin kisi oneriyorlar sanirim, bence de bu ameliyat kisin olmali yazin o sutyen vs sıkar terletir daha zor olur iyilesmesi sanirimSiz rahatlamışsınız ne guzel valla bu işlemin mevsimi kış olmalı bencede yaza tatile ağrı sızı dikiş izi kalmaz normal kıvama gelir rahat rahat giyeriz dekolteleri de diye düşünüyorum
Yeniymis gecmis olsun, saglikla atlat canim insallahBenim 5. Günüm : ) cnm evliyim 2 oğlum var 32 yaşındayım çocuklar 12 ve 7 ler evhanımıyım bu arada 275 cc mentor takıldı doğal dursun istedim 54 kg ve 1.59 boyum minyon yapıdayım yani güzel oldu istediğim gibi duruyor
Baya yakin zamanda olmusuz :) benim gibi dikisleri dusunen birini gormek sevindirdi :) :) benim de iki aylik dikis fotolarim var bakabilirsinArkadaşlar günaydın:) dün dayanamayıp bir gecelik aldım hemen fotoğraf çektim bide dikiş izlerimi de cekip attım. Tam 2 ay oldu .Tecrübeli arkadaşlar yorum yapabilir misiniz ?
Ay inşallah çok teşekkür ederim dört gözle bekliyorum o günleriGeçmiş olsun canım şimdiden.
Bende aynı senin gibiydim eşime saçlarımı toplattırıyodum beceremiyodu da :)
2. Haftanda tamamen rahatlamış her işinş kendin yapar hale gelirsin.
Ben 2.haftamda iş başı yaptım çok aktif kol hareketi isteyen birazda ağır bir işşm var ona rağmen üstesinden geldim. Sabret güzel günler yakın
Amin inşlh tatlımYeniymis gecmis olsun, saglikla atlat canim insallah
agri sanci herşey bitti derdimiz bi dikişler kaldı dimi şükürler olsun :)Baya yakin zamanda olmusuz :) benim gibi dikisleri dusunen birini gormek sevindirdi :) :) benim de iki aylik dikis fotolarim var bakabilirsin
Haklısın ilk ameliyat olunca merak olması normal ama şöyle diyim ben 10 sene önce ameliyat oldum rahimden kist alındı normal dikiş yapmışlardı o bile kayboldu çok dikkatli bakınca anlarsın bizim estetik dikiş yapıştırma 1 seneye kaybolur cnmEvet baya erken de nasil gidiyor diye meram ediyorum :) memelere bakip yorum yapiyoruz ya, izlerin de sureci saglikli mi diye dusunuyorum, baska da ameliyt olmadim ki o yuzden baskalarinda nasil diye merak ediyorum
Kız maşallah derdin yok dert mi arıyorsun. Biraz bekle otursun memeler 3 ay 6 ayda ancak kendine gelecekler. Niye boşyere canını sıkıyorsun. Benim bile ufak tefek sorunlarım var bekliyorum. Boş yere üzülme keyfini çıkar. Sev biraz alışmaya çalış.Ya kizlar ya benim goguslerim buyuk mu duruyor bir de cok yapay geliyorlar benim gozume ortasi ayrik iki top gibi, ay bilmiyorum ya aksam aksam dertlendim kilo 46 335 gr protez bu arada
hayal_alemi ben senin fotoları göremiyorum.seni de izliyorum üstelik.Inşallah odem dir korkuyorum biri büyük olucak diye kıyafetten bile belli biri farklı oldugu
Ya bu ara moralim bozuk ondan herhalde, yoksa sukrediyorum halime, bu ameliyat sukretmeyi ogretti resmen ya :) insalah saglik sorunu cikmasin da sekli dert degil :)Kız maşallah derdin yok dert mi arıyorsun. Biraz bekle otursun memeler 3 ay 6 ayda ancak kendine gelecekler. Niye boşyere canını sıkıyorsun. Benim bile ufak tefek sorunlarım var bekliyorum. Boş yere üzülme keyfini çıkar. Sev biraz alışmaya çalış.
Evet oyle oldu biraz ya, o ilk gunler neydi allahim, gercekten sukretmeyi ogrendim, allah korusun baska ameliyatlardan, saglik onemli :)agri sanci herşey bitti derdimiz bi dikişler kaldı dimi şükürler olsun :)
Sagol canim doktor da oyle diyor, ya benim takip ettigim kadariyla anne olmus olanlar hem fiziken hem psikolojik olarak daha saglam oluyorlar, kolay atlatiyorlar sanirim, kendi annem.yanimda olmasa yapamazdim, onun tavri sakinligi sagolsun. Burada da oyle bir izlenime kapildim bilmem dogru mu dusunuyorum, tecrube her yerde her zaman farkettiriyorHaklısın ilk ameliyat olunca merak olması normal ama şöyle diyim ben 10 sene önce ameliyat oldum rahimden kist alındı normal dikiş yapmışlardı o bile kayboldu çok dikkatli bakınca anlarsın bizim estetik dikiş yapıştırma 1 seneye kaybolur cnm
Sen nasil oldun canim bir ara bahsetmistin sorunundan ama simdi nasil durumun ben epeydr yoktum buralardaKız maşallah derdin yok dert mi arıyorsun. Biraz bekle otursun memeler 3 ay 6 ayda ancak kendine gelecekler. Niye boşyere canını sıkıyorsun. Benim bile ufak tefek sorunlarım var bekliyorum. Boş yere üzülme keyfini çıkar. Sev biraz alışmaya çalış.