Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Merhaba
Bende 20 nisanda olacağım büyük istemiyorum. 275 olsun diyorum. Sana yuvarlak mı takıldı acaba?? Bir de foto varsa görebilir miyim??

Çok g.olsun sağlıkla iyiles. Doktorun mide sorunun olup olmadığını sorarak ilaç yazmadı mi benimki sormuştu ona göre yazmıştı. Bence bi ara doktorunu belki değişir ilaçlarını.

Estrellax cnm, kasaltı planda protez sen kollarınla mukavemet uyguladıkça oynar. Normal bir durum bazılarında bu hareket çok belliyken bazılarında daha az . Bu da işte dr un yaptığı kesilerle ilgili. Yanlış kas kesildiğinde veya çok kesildiğinde memesi boynuna kadar çıkanlar oluyormuş. Benim de dual plan, bir ağırlık taşırken veya kavanoz kapağı fln açarken bir memelerim yanlara doğru kımıldıyor.

Aynen benimde öyle iste cnm. Öyle absrti oynamiyo yani baskasi görmezds ben hissediyorum. Bakincada böyle hafif bi oynama oluyo ama ben hissediyorum iste.. neyse napalim yapcsk bisey yokk sanrm bu saatensora

Benim de dual plan oldu ameliyatım 38 gün oldu ama göğsün alt kısmında bariz hissediyorum silikonları sen de oldu mu böyle bi durum canım zaman geçtikçe azalır mı acaba yoksa hep böyle mi kalacak

Benim de dual plan oldu ameliyatım 38 gün oldu ama göğsün alt kısmında bariz hissediyorum silikonları sen de oldu mu böyle bi durum canım zaman geçtikçe azalır mı acaba yoksa hep böyle mi kalacak
Dual planda silikon protezin altlopu kasüstünde. O yüzden hissetmen çok normal. Özellikle de zayıflarda daha belli. Ama buna takılma benim de öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…