Canım zaten altta görünmüyor ya ondan çok takan olmuyor sanırımYa bi ben takiyorum galiba, kimse bahsetmiyor foto koymuyor :)
Evet canım izmir de doç.dr fatih uygurSejnap sen izmirde mi yaptırdın, dr kimdi?
Cuma günü ameliyat oldum canim merak ettiğim bir ben mi varım cc farkı olup aynı cc takılanKac hafta oldu ameliyat olali? Bende acayippo bij fark vardi ameliyatan sora.. bilen bilir. 1 bucujk aydan sora düzeldii.. zamanla gectikce degisiyor..
beni de izlermisinBen de si
simdi foto koydum izleri de cektim koydum bi bakar misin, senin izler ne durumda, ve yorumlarinizi bekliyorum arkadaslar :)
bakıyorum hemen canımkızzlarr fotoğraflar yükledim. en başından şuanki halime kadar.. @-violetarzum77 35TEHAYATBASLAR mutluluk2015 @arzu_t @Bayanfrd @Betus123 @blue_suede @CharmAddict ict @Eliff16 Estrellax @FATOSB0 @findukser @Happy cano hayal_alemi @Jade1982 Larimar @kontes1535 @limette @macellan @melisa72 M Memontil @miraculous @miskpap @Missezgi @muradiyee @nejla_44 @newhope @nihal_19 ve diğer ekleyemediğim arkadaşlarım
CANIM kullanmadım benO tüylenme yapmasın
Hayal alemi seni takip ediyordum ama neden öyle oldu ki...
sera izledim cnm[/QUO
MerhabaMrb kızlar bende 15 Şubatta oldum ameliyat bugun 5 günüm ilk güne göre daha iyiyim 275 cc mentor takıldı göğüs kafesi ölçüsüne göre bende çok büyük olsun istemedim açıkçası 2 oğlum var emzirmeden dolayı doku kaybı olmuştu çocuklarda büyüyünce ilk fırsatta yaptırdım 12 ve 7 yaşlarındalar size Bi sorum olacaktı iki tane antibiyotık kullanıyorum ama miğde Ağrı'sı oluyor bende size doktorunuz miğde koruyucu yazmışmıydı yada siz kullandınız mı sormak istedim
Masaj kapsul olusumunu arttirir yapmak cokta saglikli degil tabi DOKTOR ONERMEDİYSE .. onerdiyse yap canimMasaja ne zaman basladinki
Masaj kapsul olusumunu arttirir yapmak cokta saglikli degil tabi DOKTOR ONERMEDİYSE .. onerdiyse yap canim
Çok g.olsun sağlıkla iyiles. Doktorun mide sorunun olup olmadığını sorarak ilaç yazmadı mi benimki sormuştu ona göre yazmıştı. Bence bi ara doktorunu belki değişir ilaçlarını.Mrb kızlar bende 15 Şubatta oldum ameliyat bugun 5 günüm ilk güne göre daha iyiyim 275 cc mentor takıldı göğüs kafesi ölçüsüne göre bende çok büyük olsun istemedim açıkçası 2 oğlum var emzirmeden dolayı doku kaybı olmuştu çocuklarda büyüyünce ilk fırsatta yaptırdım 12 ve 7 yaşlarındalar size Bi sorum olacaktı iki tane antibiyotık kullanıyorum ama miğde Ağrı'sı oluyor bende size doktorunuz miğde koruyucu yazmışmıydı yada siz kullandınız mı sormak istedim
Ben hiç birşey yapmak istemiyorum suan moralim bozuk bildiğin psikolojim bozulmaya basladiMasaj kapsul olusumunu arttirir yapmak cokta saglikli degil tabi DOKTOR ONERMEDİYSE .. onerdiyse yap canim
Aynen benimde öyle iste cnm. Öyle absrti oynamiyo yani baskasi görmezds ben hissediyorum. Bakincada böyle hafif bi oynama oluyo ama ben hissediyorum iste.. neyse napalim yapcsk bisey yokk sanrm bu saatensoraEstrellax cnm, kasaltı planda protez sen kollarınla mukavemet uyguladıkça oynar. Normal bir durum bazılarında bu hareket çok belliyken bazılarında daha az . Bu da işte dr un yaptığı kesilerle ilgili. Yanlış kas kesildiğinde veya çok kesildiğinde memesi boynuna kadar çıkanlar oluyormuş. Benim de dual plan, bir ağırlık taşırken veya kavanoz kapağı fln açarken bir memelerim yanlara doğru kımıldıyor.
Benim de dual plan oldu ameliyatım 38 gün oldu ama göğsün alt kısmında bariz hissediyorum silikonları sen de oldu mu böyle bi durum canım zaman geçtikçe azalır mı acaba yoksa hep böyle mi kalacakEstrellax cnm, kasaltı planda protez sen kollarınla mukavemet uyguladıkça oynar. Normal bir durum bazılarında bu hareket çok belliyken bazılarında daha az . Bu da işte dr un yaptığı kesilerle ilgili. Yanlış kas kesildiğinde veya çok kesildiğinde memesi boynuna kadar çıkanlar oluyormuş. Benim de dual plan, bir ağırlık taşırken veya kavanoz kapağı fln açarken bir memelerim yanlara doğru kımıldıyor.
canım bazı doktorlar önermiyor son çalışmalar bu bilgiyi çürütmüş ama tabi doktor öneriyorsa yapılabilir.Meme ucu tahriş olanlar pişik kremi sürsün en iyi o gelir bence.
Aksine masaj yapmak kapsüle engel oluyor canım.
Gerçekten miBenim de dual plan oldu ameliyatım 38 gün oldu ama göğsün alt kısmında bariz hissediyorum silikonları sen de oldu mu böyle bi durum canım zaman geçtikçe azalır mı acaba yoksa hep böyle mi kalacak
Dual planda silikon protezin altlopu kasüstünde. O yüzden hissetmen çok normal. Özellikle de zayıflarda daha belli. Ama buna takılmaBenim de dual plan oldu ameliyatım 38 gün oldu ama göğsün alt kısmında bariz hissediyorum silikonları sen de oldu mu böyle bi durum canım zaman geçtikçe azalır mı acaba yoksa hep böyle mi kalacak