Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Arzumm merhaba..

Senin fiziğin çok iyi görünüyor. Lipo gibi birşeyler yaptırmış mıydın?
Yaptırdıysan öneriyor musun? Hasan Fındık yapıyor mu? Ben de istiyorum hem yağ ve basen lazer lipo hem de göğüs estetiği, tek ameliyatta çıksın. İkisi bir arada zor mu olur? Yağ aldırma da zayıfım aslında çok etkilemeyebilir.

Son bir hafta :)
Cumartesi Aneztezici bakalım ne diyecek

Aneztezi Doktoru neler soruyor kızlar ?
Neye göre karar veriliyor yapılıp yapılmayacağına ?
Benimki masada oturduğu yerden boğazıma baktı :) daha önce ameliyat oldunuz mu alerjiniz var mı herhangi bir şeye sigara kullanıyor musunuz kronik bir hastalığınız düzenli kullandığınız ilacınız var mı dedi sadece

Son bir hafta :)
Cumartesi Aneztezici bakalım ne diyecek

Aneztezi Doktoru neler soruyor kızlar ?
Neye göre karar veriliyor yapılıp yapılmayacağına ?

Bana kullandığım sürekli ilaç olup olmadığını sormuştu
Alkol sigara kullanımını soruyor
Bir rahatsızlığın ve bir şeye alerjin olup olmadığını soruyor
Meselanven her grup aprı kesici kullanamıyorum alerji yapıyor bana.. aklında bulunsun canım :KK66: sende iyice düşün :KK66:

Kizlar bi yardimci olurmusunuz.. 2 ay oldu. Günes.. solarium fln gidilebilirmi,yani izler cok mu kötü olur? Bir de ben yüz üstü yatiyorum bir, bir bucuk ayda olmaya basladi farketmeden oluyor, o ara agri olmuyor ama sabah kalkinca hafif bi sizlama olur..birsey olurmu.. 3. soruma geliyim :olamaz:..beni baya rahatsiz eden birsey var sizlerdede öylemi merak ediyorum. Dual plane oldugu icinmidir bilemiyorum ama mesela bazi hareketlerde kaslar hareket ediyor yani meme yukari asaga hareket ediyor kaslarimi sikincada yani kendi basimada oynatabiliyorim.. eskiden asla olmuyordu ameliyatan önce.. simdi beni raharsiz ediyor bu durum. Gecer mi yoksa artik biöylemi
yatma konusu aynen dediğin gibi canım.ağrınız olmamaya başladığında bi bakıyorsunuz yan yatmışsınız üstüne yatmışsınız farketmiyor.sızlama dokunun tam iyileşmediği yerlerde oluyor ben de de.sağ göğsümde senin dediğin gibi bir durum yok ama sol göğsümde kavonoz kapağı açarken vileda bükerken falan...

meraba kızlar benim de ameliyatımın 5. günü. Doktorum kollarını kullanma dedi ama yalnız yaşıyorum. Nişanlımla aynı apartmanda yaşıyoruz. Yatıp kalkmama giyinmeme yardım ediyor ama zor oluyor haliyle. Hele saç toplaması eziyet beceremiyor da kıyamam:KK48: siz ne zaman kendi başınıza kalkmaya, giyinmeye başladınız

Merhaba
Bende 20 nisanda olacağım büyük istemiyorum. 275 olsun diyorum. Sana yuvarlak mı takıldı acaba?? Bir de foto varsa görebilir miyim??
Cnm bende yeni üyeyim Bikaç gün oldu resim hiç çekmedim dikiş üzerindeki bantlar duruyo 5 gün oldu ameliyat olalı kilon Nasıl ben 54 kiloyum boyum 1.59 göğüs kafesinin çevresinin ölçümü de önemli doğal dursun diyosan 275 ideal boyun uzun yapılı isen 300 350 de iyi olur

Kızlar bugün 8. Günüm kesi yerimden kan gelmeye devam ediyor batticon sürdüm bu sefer korkup. Bıktım artık ya kanamasın artık sütyenim batıyor her seferinde bir de korkuyorum :KK43:

Perii7777 Perii7777 cnm çok güzeller :KK200:
S sukufe90 kuzu izleri konuşmak için erken belki ondan sıkıntı yapmıyoruz 1 senede gözle görülür derecede silinecek sonuçta :dondurma:
Evet baya erken de nasil gidiyor diye meram ediyorum :) memelere bakip yorum yapiyoruz ya, izlerin de sureci saglikli mi diye dusunuyorum, baska da ameliyt olmadim ki o yuzden baskalarinda nasil diye merak ediyorum

Kizlar bi yardimci olurmusunuz.. 2 ay oldu. Günes.. solarium fln gidilebilirmi,yani izler cok mu kötü olur? Bir de ben yüz üstü yatiyorum bir, bir bucuk ayda olmaya basladi farketmeden oluyor, o ara agri olmuyor ama sabah kalkinca hafif bi sizlama olur..birsey olurmu.. 3. soruma geliyim :olamaz:..beni baya rahatsiz eden birsey var sizlerdede öylemi merak ediyorum. Dual plane oldugu icinmidir bilemiyorum ama mesela bazi hareketlerde kaslar hareket ediyor yani meme yukari asaga hareket ediyor kaslarimi sikincada yani kendi basimada oynatabiliyorim.. eskiden asla olmuyordu ameliyatan önce.. simdi beni raharsiz ediyor bu durum. Gecer mi yoksa artik biöylemi
Bence bunlari doktora sormalisin ya da daha once doktora soran varsa o soyleyebilir kendi doktorunun cevabini, ya bence yatis sekli dogal gelisiyor :) bana doktor en basindan beri yan yatabilirsin dedi ama ben uc haftadan sonra rahat yatabildim, yeni iki ay olmaya yakin da ara ara yuz ustu yatiyorum, ne zaman uygun hissedersen doktorun da aksini soylemiyorsan sorun yok bence :)

yatma konusu aynen dediğin gibi canım.ağrınız olmamaya başladığında bi bakıyorsunuz yan yatmışsınız üstüne yatmışsınız farketmiyor.sızlama dokunun tam iyileşmediği yerlerde oluyor ben de de.sağ göğsümde senin dediğin gibi bir durum yok ama sol göğsümde kavonoz kapağı açarken vileda bükerken falan...
Yatma kesinlikle oyle ya, kendin rahat hissedince yatiyorsun ben ilk hafta denemistim olmamisti ucuncu haftada yan yattim sanirim

Cnm bende yeni üyeyim Bikaç gün oldu resim hiç çekmedim dikiş üzerindeki bantlar duruyo 5 gün oldu ameliyat olalı kilon Nasıl ben 54 kiloyum boyum 1.59 göğüs kafesinin çevresinin ölçümü de önemli doğal dursun diyosan 275 ideal boyun uzun yapılı isen 300 350 de iyi olur
168cm 59 kg ama büyük istemiyorum dolgun ve doğal olsun diyorum bakalım ne yapacak dr

Kızlar bu doktorun taktiği medikal atleti çıkarsak kötü sonucmu verir buda insanı sıkıştırıyor darlandim resmen

meraba kızlar benim de ameliyatımın 5. günü. Doktorum kollarını kullanma dedi ama yalnız yaşıyorum. Nişanlımla aynı apartmanda yaşıyoruz. Yatıp kalkmama giyinmeme yardım ediyor ama zor oluyor haliyle. Hele saç toplaması eziyet beceremiyor da kıyamam:KK48: siz ne zaman kendi başınıza kalkmaya, giyinmeye başladınız
Geçmiş olsun canım şimdiden.
Bende aynı senin gibiydim eşime saçlarımı toplattırıyodum beceremiyodu da :)
2. Haftanda tamamen rahatlamış her işinş kendin yapar hale gelirsin.
Ben 2.haftamda iş başı yaptım çok aktif kol hareketi isteyen birazda ağır bir işşm var ona rağmen üstesinden geldim. Sabret güzel günler yakın :KK66:

Kızlar bu doktorun taktiği medikal atleti çıkarsak kötü sonucmu verir buda insanı sıkıştırıyor darlandim resmen
Bana dr um kendi çıkar dedi 15 gün sonra. Sütyrnin şekli yerine kendi kendine şekil alıp doğallaşmasını istedi. Ondan öncede ilk günler aprıya baskıya dayanamıyordum zaten o zaman da da en gevşek şekilde taktılar ameliyat sütyenimi

X