Sordum gecer dedi :) insallah gecer ben kilodan da etkilendigini dusunuyorum, birlesse ben de cok memnun olurum ya, hem asagida goguslerim benim hem de ayrik ama sorun cikmasin da bu haline de sukur diyorum :)Sertlik zamanla geçer takma kafana ama dr una da sor istersen . Dikiş yerlerime iz kremini masaj yaparak sür dedi bende aklıma gelirse arada kremi yedirerek sürüyorum ama üşeniyom dikiş yeriyle uğraşmaya önceliğim masaj ve birleşmesi az da olsa
Kac gun oldu ameliyat olali ben bi ara girmedim foruma hatirliyorum sizi aslinda ama tarihinizi hatrlayamadim, biraz daha baskasindan destek almaya devam edin o zaman, ben goguslerimi hissetmiyordum bile agridan acidan, ben ilk dogruldugumda siddetli bi aci sizi hissediyordum gogus altinda biraz oturup bekleyip sonra ayaga kalkiyordum, gecmis olsun tekrar ben cok sancili atlattim insallah sizinki daha kolay gecer ama her kosulda geciyor merak etmeyin :)Ellerimi kullanınca goglerimi hissediyorum sanki birşey olucak düşüncesi ile elimden destek alamiyorum
Benimki de otomatik vites ama o bile zorlamıştı beni direksiyon falan iyi çeviremiyordum kollardan ama herkeste farklı bir süreç ...Vites yok ya o yüzden kullanabilirim düşüncesi oldu p ya alsam el frenine gerek kalmaz diyorum
CANIM benim fotolara bak istersen benim ki öyle bir fark değildi yani dikkat çekmiyor. Birde memelerden biri genelde daha ödemli oluyor sende de öyledir muhtemelen o yüzden fark dikkat çekiyorudurArkadaşlar resim atabilsem bugün arkadaşıma attim sağ gogsum de 30 cc fark var demiştim küçük yani .Bugün kiz arkadaşıma gösterdim evet fark var diyor.doktor da aynı koymuş ameliyat esnasında normaldi fark yok diyor.ama suan belli peki sizlerde bole olanlar varmı? Bu sonuçla karşılaşınca naptınız?
Saol tatlımm :-*
350 cc takıldı canım. Brn hemen gemen her gün çektim fotoğraf karşılaştırma yapmak içinYa ben cok pismanim foto cekmedigim icin duzenli, boyle kiyaslayabilseydim keske seninkiler bana baya benziyor oncesi de sonrasi da benim de ayriklik bu kadar kac cc konulmustu senin canim
Benim kanama olduğunda dr um srn sakın elleme bantları bile aöna demişti. Sızıntı diren çıktıktan bi kaç gün sonra başlamıştı 1-2 gğb sürdü. Hatta bantları değiştiremiyom diye sütyenim kan olmaması için günlük Ped yapıştırmıştım sütyenin iç kısmınaTeşekkür ederim canım içimi rahatlattın :) ama enfeksiyon kapmaz değil mi bantlar var üstünde ?
Evet sol çok sis belli zatenBenimki de otomatik vites ama o bile zorlamıştı beni direksiyon falan iyi çeviremiyordum kollardan ama herkeste farklı bir süreç ...
CANIM benim fotolara bak istersen benim ki öyle bir fark değildi yani dikkat çekmiyor. Birde memelerden biri genelde daha ödemli oluyor sende de öyledir muhtemelen o yüzden fark dikkat çekiyorudur
Cuma sabahı oldum ben benimde aynen ole bugün ilkkez resim çektim tlf samsung olduğu için atamiyorumKac gun oldu ameliyat olali ben bi ara girmedim foruma hatirliyorum sizi aslinda ama tarihinizi hatrlayamadim, biraz daha baskasindan destek almaya devam edin o zaman, ben goguslerimi hissetmiyordum bile agridan acidan, ben ilk dogruldugumda siddetli bi aci sizi hissediyordum gogus altinda biraz oturup bekleyip sonra ayaga kalkiyordum, gecmis olsun tekrar ben cok sancili atlattim insallah sizinki daha kolay gecer ama her kosulda geciyor merak etmeyin :)
Sejnap sen izmirde mi yaptırdın, dr kimdi?Saol tatlımm :-*
Cnm ameliyattan ne kdr sonra başlayabildin araba kullanmayaBenimki de otomatik vites ama o bile zorlamıştı beni direksiyon falan iyi çeviremiyordum kollardan ama herkeste farklı bir süreç ...
CANIM benim fotolara bak istersen benim ki öyle bir fark değildi yani dikkat çekmiyor. Birde memelerden biri genelde daha ödemli oluyor sende de öyledir muhtemelen o yüzden fark dikkat çekiyorudur
simdi foto koydum izleri de cektim koydum bi bakar misin, senin izler ne durumda, ve yorumlarinizi bekliyorum arkadaslar :)350 cc takıldı canım. Brn hemen gemen her gün çektim fotoğraf karşılaştırma yapmak için
Hala çok belirgin benim izlerim canımBen de si
simdi foto koydum izleri de cektim koydum bi bakar misin, senin izler ne durumda, ve yorumlarinizi bekliyorum arkadaslar :)
Ya bi ben takiyorum galiba, kimse bahsetmiyor foto koymuyor :)Hala çok belirgin benim izlerim canım
Benim kanama olduğunda dr um srn sakın elleme bantları bile aöna demişti. Sızıntı diren çıktıktan bi kaç gün sonra başlamıştı 1-2 gğb sürdü. Hatta bantları değiştiremiyom diye sütyenim kan olmaması için günlük Ped yapıştırmıştım sütyenin iç kısmına
Arkadaşlar resim atabilsem bugün arkadaşıma attim sağ gogsum de 30 cc fark var demiştim küçük yani .Bugün kiz arkadaşıma gösterdim evet fark var diyor.doktor da aynı koymuş ameliyat esnasında normaldi fark yok diyor.ama suan belli peki sizlerde bole olanlar varmı? Bu sonuçla karşılaşınca naptınız?
O tüylenme yapmasınBadem yağı da iyi geliyor kızlar