Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Kızlar kesi yeri ağrınız ne zaman geçti ya benim başlarda yoktu şimdi başladı ee tabi bir de kanayınca..

Ben dün 4 yastikla yattım daha iyiydi kalkmak ama omuzlarim tutulmuş şimdi onun açısı var taş gibi olmuş sanki odemler oraya gelmiş gibi
Ya ben burayi onceden okumamistim ilk gunlr hep duz yattim sonra biri dedi ama yatamadim uc dort yastikla dik, ben gece kalkarken bile annemi cagiriyordum arkamdan destekle kaldiriyordu, bi kolunu arkama koyuyordu bi koluna onden ben tutunuyordum sonra yavastan kendim kalktim, duz yat, yatak basligi varsa oraya tutunup bi elle kendini arkaya cekebilirsin

Merhaba herkese ben uzun zamandir uye olmadan okuyarak oldukca fikir edindim.
15 gun once estetik ameliyat oldum
Kendi fikirlerimi ve deneyimlerimide yazmak istedim.
Vaser hi def oldum 4 lt yag alindi karnim sekillendirildi.alinan yaglarida memeye transfer ettirdim.silikondan önce bu yontemi denemek istedim. Memnun edici bir sonuc olmazsa artik silikona yonelirim.

Ben halen çok hareket edemiyorum ilk gün iç camasirimi bile cekemedim düşün artık bardagi zor kaldirdim birisi olması lazım yanınızda belden destek vermeleri lazım kalkarken
ben kas üstü oldum aynı sıkıntıları fazlasıyla yaşadım Allah yardımcın olsun.ameliyat olduğum günden beri yazıyorum ben fırsat oldukça.kesinlikle en az 1 hafta size bakacak birinin olması şart.

Ya bi ben mi varim ya :KK43: hayir daha az yemiyorum ki kilomu korumam lazimdi, kalorili seyler yemeye calisacagim, benim de ayrik ya kabullendim artik, su sagin sertligi gecsin yeter, zaten korse bandaj mandaj da yoktu bende, bi ara acik foto atacagim bi de dikis fotosu yazarim, dikislerin ne durumda dikis yerine masaj verdi mi doktorun alttaki puruzler icin
Sertlik zamanla geçer takma kafana ama dr una da sor istersen . Dikiş yerlerime iz kremini masaj yaparak sür dedi bende aklıma gelirse arada kremi yedirerek sürüyorum ama üşeniyom dikiş yeriyle uğraşmaya önceliğim masaj ve birleşmesi az da olsa :KK66:

Ya ben burayi onceden okumamistim ilk gunlr hep duz yattim sonra biri dedi ama yatamadim uc dort yastikla dik, ben gece kalkarken bile annemi cagiriyordum arkamdan destekle kaldiriyordu, bi kolunu arkama koyuyordu bi koluna onden ben tutunuyordum sonra yavastan kendim kalktim, duz yat, yatak basligi varsa oraya tutunup bi elle kendini arkaya cekebilirsin
Ellerimi kullanınca goglerimi hissediyorum sanki birşey olucak düşüncesi ile elimden destek alamiyorum

Arkadaşlar resim atabilsem bugün arkadaşıma attim sağ gogsum de 30 cc fark var demiştim küçük yani .Bugün kiz arkadaşıma gösterdim evet fark var diyor.doktor da aynı koymuş ameliyat esnasında normaldi fark yok diyor.ama suan belli peki sizlerde bole olanlar varmı? Bu sonuçla karşılaşınca naptınız?

ağrına göre kendini ayarlayabiliyorsun
Canım yan yattığım da ağrım olmuyor da sanki protezi kaydırcam ya da yanlış şekillenecek diye korkuyorum
bantlar çıktıktan sonra antibiyotikli merhemi kullanıyorsun sabah akşam.küçücük bir tüptü benimki.sonra da iz merhemine başlıyorsun.o da sanırım 2.haftadan itibaren başlanılıyor.

kızlar aralığın 1 veya 2 sinde oluyorum inşallah ameliyatımı.Dr kubilay özdile gitmiştim biliyorsunuz.sadece fiyattan dolayı ona olamicam.sincan devlet hastenesinde esabil beye olacağım.hoca muhteşem bir doktor.çok saygılı ve sıcak konuşmasıyla kendine güveni ve benim istediğim şekilde yapacağından esabil beyde karar verdim.dün tetkiklerimi yaptırdrım.çok mutluyum.dua sırası sizlerde.inşallah sorun çıkmadan ameliyatımı olurum.ameliyatım hakkında yazacağım fotoğraf da yüklerim kızlar.mentor marka yüzeyi pürtüklü fasya altı göğüs altı kesisiyle yapılacak ameliyatım.350 ve üstü olur dedi doktorum ama büyüklüğünü sen nasıl istersen öyle yaparım.çok büyük dersen çok büyük,orta büyüklük dersen orta,doğal olsun dersen doğal yaparız dedi.ben de kendi fikrini sordum.bence orta büyüklükte çok iyi olur.sizi de mutlu eder.olmuşken öyle yapalım ama size bırakıyorum dedi.Allah razı olsun doktordan.devlette çalışan bir hekim gibi değildi kızlar.ankarada gitmek isteyen varsa kesinlikle tavsiye ederim.:KK49::halay:sıra bende.gelsin güzel göğüsler.:KK31:[/

Anlamadım vallaha zorladıysam diyeceğim ama zorlamadım yani hep dikkat etmeye çalışıyorum büyük ihtimal drenlerin giriş yerinden kanıyor kapanmadı herhalde daha.
Canım o kanama bende de olmuştu drenlerin çıktığı yerdrn sızıntı şeklinde geliyordu ama kanama olduktan sonra aprım hafiflenil göğüslerim rahatlamıştı içerde birikmesi daha kötü bir durum.

Canım o kanama bende de olmuştu drenlerin çıktığı yerdrn sızıntı şeklinde geliyordu ama kanama olduktan sonra aprım hafiflenil göğüslerim rahatlamıştı içerde birikmesi daha kötü bir durum.
Teşekkür ederim canım içimi rahatlattın :) ama enfeksiyon kapmaz değil mi bantlar var üstünde ?

Ya ben cok pismanim foto cekmedigim icin duzenli, boyle kiyaslayabilseydim keske seninkiler bana baya benziyor oncesi de sonrasi da benim de ayriklik bu kadar kac cc konulmustu senin canim

X