aminnnn teşekkürler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aminnnn teşekkürler
Dikis alindiktan sonra lastik yeri sutyenin, dikis izine geldigi icin tahris ediyor, bana onbes gun sonra dedi doktor, sanirim duruma gore degisiyor doktorunuz der zamani gelincecok sutyen kullanınca ne olyor ?
yanı dr ne zaman sutyen cıkarabılırsın dıyor
Ya o agrilar oluyor, kalkarken desteksiz kalkamadm ben kac gun bi de tam duz yatmistim sirtimdan destekle kalkiyordum, doktor hastanede ilk bakmaya geldiginde bi kaldirmisti sagolsun nasil canim yandi bi sey olmuyor ama :)karın kası diye bişey yok:) 11 gibi evime geldim ağrı dayanılmaz değil ama sürekli olduğu için sinir bozuyor
@violet biz izleşiyorduk ama takibi bırakmışız.izledim tekrarKızlar yeni albüm ekledim. 2ay oldu. Aslında dün akşam fotoğraf çekip çok uzulmustum.6ay boyunca fotoğraf cekmeme ve aynaya bakmama kararı almıştım. Ama bugün arzumla yazistiktan sonra fotoğraf yüklemeye karar verdim.cogu arkadaşlar benim çok sıkıntılı bir ameliyat gecirdigimi biliyor. Sol meme de hâlâ sıkıntı var. Moralim çok bozuluyor kızlar yıllarca bunun için mi bekledim diye avazim çıktığı kadar bağırarak ağlamak istiyorum. sol göğsümde bugün agrim var.bazen ağrı ve şişlik artıyor bazen de normale dönüyor. Sadece ağrı ve şişlik olsaydı sukrederdim.memedeki bariz asimetri, üst bölgedeki içine cokuk bir görüntü benim psikolijimi alt üst etti. Bu ameliyatı olabilmek için okadar çok araştırma yaptım ve parayi biriktirmek için nelerden ödün verdiğimi Allah bilir. Bu mu olacaktı sonuç diyorum.doktorumun dediği tek şey 6ay beklemek.ya 6ayin sonunda meme başı büyüklüğü gececek mi ya da derim kalinlasip da protez belli olmicsk mi, ya bu sunuk görüntü nasıl toparlanacak.hangisini dusuneyim hangisine yanayım.
keske bende 2 gun yemek yıyemesemmm bende ıstah fulldur daha gırmeden ne amelıyat sonrası kacta yemek verırler ne verırler dıyorum rezil ben agrı sancı dusunmuorm garıp sekılde rahatım bu konudaGünaydın cnm baskı hissi normal tabiki her geçen gün daha iyiye gideceksin merak etme.. mide bulantısı bende oldu 2 gün yemek yiyemedim sonra dr söyledim anestezinin etkisi dedi hap verdi 2 kere içtim normale döndüm..
saçma sapan gereksiz konular döndü yasaklandı ama gelir yarına kadar herhalde.. insanlar gereksiz yere ortalık karıştırmaya bayılıyor hiç girmezler topiğe tanımazlar kimseyi ama 2 yorum yapıp karıştırıp giderler, ne yazık ki uslup ve tarz önemli sanal ortam sonuçta gereksiz gerilmeler olabiliyor..
canım bende senı ızlemeye aldım bak fotolarıma bence bıraz buyuk ama ıste bu benım ıstedıgım sey herkesın konudakı zevkı farklı hadı esım olsa onada sorayım dıyecegım ama yok ,:) o yuzden dert ettıgım tek sey buyuk meme sevmıyorum ıstemıytorum 1 kase kadar yeter bana. omuzları sevıyorum ben :) kaburga cıksıgım onde yuzmekten bır onu sevmemBen 46 kilo ile su an 335 cc gogusle dolasiyorum buyuk olmaz bnce bakabilirsin benimkilere ama cidden buyuk istemiyorsan soyle gogus alti genislign cok fazla degil aslinda ama omuzlarin genisse daha genis durmasin diyorsan bilemem, ya ayrica omuz genisligi cok gzel bi sey ya, ben hep keske birz daha genis olsa diye dusunurum kiyafet daha guzel durur, siz niye dert ettiniz onu
1,5 ay olduydu degıl mı 1,5 ayda kabuk baglamadı mı seker meker yok dımı ?Ya izleri sordum baskidan olmustur bi kac gune kabuk baglar dedi bekliyorum, izlerin rengi normale dondu ama ucundaki beyazlik duruyor yarina kadar bekleyip tekrar iletisime gececegim
canım rahat ol film mil aç ark cagır geyık yapınkarın kası diye bişey yok:) 11 gibi evime geldim ağrı dayanılmaz değil ama sürekli olduğu için sinir bozuyor
Benim operasyon 1 Mart 28 gun kaldıDikis alindiktan sonra lastik yeri sutyenin, dikis izine geldigi icin tahris ediyor, bana onbes gun sonra dedi doktor, sanirim duruma gore degisiyor doktorunuz der zamani gelince
Cnm ya ameliyat sonrası açlık olmuyor çünkü serum tok tutuyor ve birde narkozun etkisiyle istesende yiyemiyorsun 2.günde yemeyince açlıktan olecem sandım mide bulantısı çok can sıkıcı ama şükür ilaçla hemen geçti ve ameliyat sonrası kilo aldım 10 günde evde.. Şimdi verdim tabi şişlik ödem gidince normale döndü beden.keske bende 2 gun yemek yıyemesemmm bende ıstah fulldur daha gırmeden ne amelıyat sonrası kacta yemek verırler ne verırler dıyorum rezil ben agrı sancı dusunmuorm garıp sekılde rahatım bu konuda
Hiç mi takmıyorsun. Banada takma böyle dur diyor ama ben ayyıldızın ameliyat sonrası sütyeni takıyorum.Yok degil ya kucuk yuvarlak seklinde ama geciyor sanki ucu bugun kuculmus gecer umarim, ya sakin cok sutyen kullanmayin doktor cikarabilirsin dedikten sonra ben dersimi aldim, memelere ozgurluk diyorum bundan sonra :)
Gunduz takmiyorum artik gece takiyorum ama tabiki doktor uc ay demistiHiç mi takmıyorsun. Banada takma böyle dur diyor ama ben ayyıldızın ameliyat sonrası sütyeni takıyorum.
İzledim canım izle sende beniBeni de izlemediğin için yorum yapamdım :)
beni izlemeyi bırakanları ben de bırakıyorum napim.ben de tekrar izledim.senin dikleştirme de olmuş ne güzel.bir de meme başı da mı düzeltildi?@violet biz izleşiyorduk ama takibi bırakmışız.izledim tekrar
izledimİzledim canım izle sende beni
kac kg aldın ay Allah korusun ya ben 5 gun evdeyım 6. gun iş basuCnm ya ameliyat sonrası açlık olmuyor çünkü serum tok tutuyor ve birde narkozun etkisiyle istesende yiyemiyorsun 2.günde yemeyince açlıktan olecem sandım mide bulantısı çok can sıkıcı ama şükür ilaçla hemen geçti ve ameliyat sonrası kilo aldım 10 günde evde.. Şimdi verdim tabi şişlik ödem gidince normale döndü beden.
benide izlemen mumkun muİzledim canım izle sende beni
4 Kilo cnm ama şükür gitti hepsi :)kac kg aldın ay Allah korusun ya ben 5 gun evdeyım 6. gun iş basu