Selam kizlar, bugun 2. Gunum. Eve geldim, iyiyim şükür. Merak edenler icin sureci anlatayim..
Sabah hastaneye gittik. Once hemsireler gelip damar yolu actilar. Daha sonra dr geldi ve uzerimde cizim yapti, memelerin yeri ve seklinin nasil ve nerde olacagi ile ilgili. Birlikte konusup karar verdik. Bana high profil olmayacagi, moderate olacagini soyledi. Yani tabani daha genis, yuksekligi cok olmayan. Zayif oldugum icin, ben burdayim diye bagirmayan bir tip secilmeliydi. Sonra anestezi uzmani gelip sorular sordu. Daha sonra sedye gerirdiler ve sakinlestirici yaptilar. Kafam guzel oldu baya :) ameliyathaneye gittik, anestezi uzmani, simdi genzin yanacak ve uyuyacaksin dedi, hemen uyudum. Uyandigimda odamdaydim, esim ve hemsire vardi, iyiydim. Biraz sersemlik vardi tabi. Doktorum 275 cc kas alti taktigini soyledi. Aklimda hep 275 vardi, gonlume gore oldu. Su an tabi fuze gibiler, anlayamiyorum nasi olduklarini. Bir de diklestirme yapildi bana. Asagi dogru inen bir izim var. Hastanede ilk gun iyi gecti. Arkadaslarim geldi, oturduk sohbet ettik. Gece 2 saatte bir uyandim ve odada gezindim, tutulmayayim diye. Gece, gunduze gore bir tık daha zordu. Ve gunduz uyandigimda da biraz zordu, kaslar hareket edene kadar. Simdi evdeyim, iyiyim. Hareket edemiyorum fazla tabi ama agri acisindan iyiyim. Birkac gune daha iyi olurum insallah.
Durum bu arkadaslar :) ben cok uzun zamandir istiyordum. Onceligim memelerimin diklesmesiydi, emzirme sonrasi sarktigi icin. Kendimi cok buyuk acilara hazirlamistim. Bence siz de oyle yapin, cunku olduktan sonra o kadar da degilmis dersiniz(insallah tabi)..
Sorusu olanlara yardimci olabilirim, ben de her seyi burdan ogrendim...