İzledim seni canımGördüm canım:) fotona yorum bile yaptım:)) benim 6. Günüm çok şükür iyiyim, günlük işlerimi zor da olsa yavaş yavaş kendim yapabiliyorum. Boşuna kendimi çok üzmüşüm ilk üç gün senin kaçıncı günün?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İzledim seni canımGördüm canım:) fotona yorum bile yaptım:)) benim 6. Günüm çok şükür iyiyim, günlük işlerimi zor da olsa yavaş yavaş kendim yapabiliyorum. Boşuna kendimi çok üzmüşüm ilk üç gün senin kaçıncı günün?
Evet ya gordum ben buraya yazarken sen oraya yazmissin herhalde :) bir ayi gecti neredeyse bi bucuk ay olacak benim, zoru atlatmissin artik ya bundan sonrasi kolay, ben de ayni seyleri soyluyordun ilk basta anliyorum inanGördüm canım:) fotona yorum bile yaptım:)) benim 6. Günüm çok şükür iyiyim, günlük işlerimi zor da olsa yavaş yavaş kendim yapabiliyorum. Boşuna kendimi çok üzmüşüm ilk üç gün senin kaçıncı günün?
Boyum 174 kilom 64 canim omuz genisligimi bilmiyorum hic olcmedim ancak meme alti ölçüm 85cm..ben 400 cc istiyorum ama 400ten de buyuk istemiyorum c cup olsa yeter...açıkçası istanbul düşünüyorum istanbulda yaşamadığım icin dr görüşmesine gidemedim malesef araştırıyorum henüz doktor belirleyip oyle gorusmelere gidicem..sen hangi doktoru dusunuyorsun boy kilo ?ve kac cc dusunuyosun?
Korseyi mi demek istedin ameliyattan cikinca takilanYeni olanlara olacaklara tavsiye benden, doktor sutyeni cikarabilirsin deyince dikisler alindiktan sonra ozellikle gunduzleri cikarin cikarabildiginiz kadar, ben bi haftadir cikarmadim baska evdeydim, dikis yerlerim.bi garip oldu daha kotu oldu morardi sizliyor hafiften lastik yeri surekli oraya denk gelince rahatsiz etti herhalde, bir de tavsiyem foto cekin sonra kiyaslayacak fotonuz olmuyor oyle miydi boyle miydi diye dusunuyor insan
Korseyi mi demek istedin ameliyattan cikinca takilan
Geceleri yeniden onu mu takmak dogrusu peki[/QUOTE
Korse degil de sutyen takiyir bir tane doktor ameliyat oncesi almistim soyledigi gibi, uc ay boyunca gece kullanilacakmis, herhalde yatarken donerken falan sorun olmasin diyedir, ama gunduz cikarabilirsn demisti ama cikariyordum da bu hafta tatilde olunca cikarmadim nasil olsa rahatsiz etmiyor diye dikis yerini tahris etmis sanirim
Gunaydin cnmgunaydin kizlar
Bana soruyorsa sadece protez konuldu ben daha cocuk falan emzirmedim zaten yok sayilacak kadardi,o yuzden sarkacak bi sey yok yani :) benim doktorum ameliyat oncesi bi sutyen aldirdi hastane cikisi onu takti uc ay onu kullanacagim baska sutyen korse bandaj yoktu bendeOlabilir. Sende buyutme mi yapildi sadece yoksa toparlama diklestirmede yapildi mi ?
izledm cnmBeni izler misin
Ben de 5 gündür başka evdeyim ben de gece gündüz hiç çıkarmadım,sırtım lastik izinden yara oldu silikonlar sağa sola kayacak diye de çıkarasın gelmiyorYeni olanlara olacaklara tavsiye benden, doktor sutyeni cikarabilirsin deyince dikisler alindiktan sonra ozellikle gunduzleri cikarin cikarabildiginiz kadar, ben bi haftadir cikarmadim baska evdeydim, dikis yerlerim.bi garip oldu daha kotu oldu morardi sizliyor hafiften lastik yeri surekli oraya denk gelince rahatsiz etti herhalde, bir de tavsiyem foto cekin sonra kiyaslayacak fotonuz olmuyor oyle miydi boyle miydi diye dusunuyor insan
Evet ya doktorlar sagolsunlar acimadan eziyorlar :) sen bu kadar yapamazsan da yapabildigin kadar yap demisti bana da, annem de aynisini dedi ben yapamam dedi :)
3 ay korse mi sporcu sutyenimi hani korse 15-20 gundu
İlk hafta cikarma bana ikinci hafta doktor gunduzleri ara ara cikarabilirsin dedi so ra da geceleri tak gunduz cikarabilirsin dedi, doktorun demeden sakin cikarma hem senin dikisler de daha duruyordur zaten,sirt oyle ya bi de surekli sirt ustu yatmaktan oluyor kucuk kucuk sivilce oldu sirtim benim deBen de 5 gündür başka evdeyim ben de gece gündüz hiç çıkarmadım,sırtım lastik izinden yara oldu silikonlar sağa sola kayacak diye de çıkarasın gelmiyor
Ben yaklaşık 2 ay masaj yapmıştım,kapsül oluşmasın diye, senin ne kadar sürdü masaj ?
Hala devam masaja daha bi bucuk ay olmadi benim tam hatirlamiyorum ama dokto iki ya da uc ay devam demisti subat sonu kontrolum var gidince soracagim
Kişinin durumuna göre mi doktora göre mi bilemedim canım ama en baştan beri ısrarla 3 ay korse diyor bana.. balensiz süngersiz de takabilirsin dedi ama sen beni dinle bu görüntüyü bozmamak için 3 ay korseni tak dedi.. onu dinleyeceğim vardır bi bildiği..3 ay korse mi sporcu sutyenimi hani korse 15-20 gundu
Kararın hayırlı olsun aramıza hoşgeldin cnm.. bizlerin sonuçlarını görmen için resim yüklemen gerek ameliyat öncesi bir iki resim koysan yeter sonradan karşılaştırmak içinde iyi oluyor hem.. ben ist kadikoy de opr.Dr seda afsuroglu na oldum istersen onuda bi araştır hem hastanedeki ilgiden hemde 7 24 doktoruma ulasabilmekten çok memnun kaldım.. bugün 22.günüm şükür çok çok iyiyim..Boyum 174 kilom 64 canim omuz genisligimi bilmiyorum hic olcmedim ancak meme alti ölçüm 85cm..ben 400 cc istiyorum ama 400ten de buyuk istemiyorum c cup olsa yeter...açıkçası istanbul düşünüyorum istanbulda yaşamadığım icin dr görüşmesine gidemedim malesef araştırıyorum henüz doktor belirleyip oyle gorusmelere gidicem..sen hangi doktoru dusunuyorsun boy kilo ?ve kac cc dusunuyosun?