- 17 Ağustos 2016
- 103
- 49
- 31
Vay sizinle hemen hemen yakiniz ben de ters üçgenim diyebilirim yüzücü tarzi olmasa da bacaklar daha ince ust kisma göre..bence 350den asagi dusme kas altina konacak zaten sen onu 325 gibi düşün..oyle çok buyuk olmaz hic sanmiyorum gördüğüm fotolara gore hc memesi olmayan birine 400cc konsa bile c cup oluyor tabi bizim hele meme alti olcumuz zaten büyük bizde anca c cup olur...benim butcem en fazla 10 bin doktor aratrma asamasindayim istanbula gelince bi kac dr ile görüşüp kararimi vericem ancak ameliyat olmama daha var ogrenciyim çünkü 24 yaşındayım171 boy
63 kg
80 -81 cm meme alti kaburga olcusu
Omuzlarim genis o kdr zayif olmasamda bir sila cagla sikel omuz gibi dusun
Alt kaburga cikikligmda genis dusun bir yuzucu vucudunu
Ben su an 36A giyiyorum
Bana kalsa bir lokma buyuse yeter ki neredeyse hic gogsum yok memesiz gibi gruptan degilim ama cok az dokum var
Dr kas alti 350-360 cc dedi ama ben israrla kucuk istiyorum
Dr ye gore B+ bana uygun yani buyuk B kucuk C
Dr bana ameliyat sirasnda 300 325 ve 350 deneyecek sanrm.
Umarm buyk olmaz ben meme sevmem cidden
Yani sutyen takmadan gezebilme rahat rahat derim v yaka tshirt bluz elbise vs giymek istiorm sutyen toparlamasb onlari onlar toplu duzgun dursun
Doktor gezdm
Icimin en rahat hissettigi Alparslan Topcu da karar kildm
Kontrolde bana mememin 3 boyutlu olacak gercege yakin similiasyon goruntusunu bile pc de gosterdi kendi bedenimde
Butcene uygu ve hangi dr de icinin rahat edecegm kayginin olmayacagi sonrasinda senle ilgilenecegini dusundgn doktor dogru doktordur bence
Bazi drlee kontrole bile para istiyor oncesnde muhakkak konus.
Ne zaman dusunuyirsb ameliyat
Butcen ne olacak
Ameliyati yaptigi hastaneye gore fiyat farki isteyenler dahi var