Bende merak ettim seni CANIM nasıl geçti süreç ağrı sızı ne durumda? Bu arada geçmiş olsun ve maşallah 400 ccCanmmmmmm sagolasin bugün hastanaden ciktim 24nde olcak tim dün oldum banada 400 cc higt profile takıldı şuan iyiyim senin gibi fasya alti oldum
Görmek isterdim fakat hala bir albüm oluşturamadım benKızlar yeni foto yükledim
İzledim seni cnm:)Görmek isterdim fakat hala bir albüm oluşturamadım ben(
Varsa sirriniz ogrenmek isterim, kilo almam lazim ciddenBem hep istahliym su icsem 2 kayisi 2 ceviz yesem 1,5 kg alirim
Sabahina bende istah aciyor boyle seyler insallah kesilir ilk defa
Canım beni izler misin?Kızlar yeni foto yükledim
Ayy kızlar ben kaç güne yan yatabileceğm yaa 6 gün oldum sırrtm ağrıdı valla
İzledim cnmCanım beni izler misin?
Ben de aynı durumdayımAyy kızlar ben kaç güne yan yatabileceğm yaa 6 gün oldum sırrtm ağrıdı valla
ben 21.gün yan yatmaya başlamıştm şuan 1 ay 4 gün oldu sola yatarken bazen acıor. zaten nasl harket etmen gerektgnı acıyla belli edio sagolsun protezler :)))Ayy kızlar ben kaç güne yan yatabileceğm yaa 6 gün oldum sırrtm ağrıdı valla
meme dokunz baya vardı demekki 400 cok iyi bana 325 takldı aynı yöntemle daha büyügü denenms ama olmamıs 400 olmasını isterdm bendeCanmmmmmm sagolasin bugün hastanaden ciktim 24nde olcak tim dün oldum banada 400 cc higt profile takıldı şuan iyiyim senin gibi fasya alti oldum
Canım senin kaç cc model nasıldı?İzledim cnm
325 cc high profil şekerim:)Canım senin kaç cc model nasıldı?
Ben öyle yapıyorum, diğer arkadaşlar nasıl yapmak isterlerse öyle yapsınlar. Beni ilgilendiren bir durum yok yani.Heralde mi ??? Heralde değil tabiki muhakkak kesinlikle dr un dediklerine uyulmalı. Bu tartışma konusu bile olamaz arkadaşlar.... Kapsül konusuna gelince , neyse gelmiim o konuya arkadaş kızıyor paragraf yazmama, paragrafsız da açıklamalı anlatamam :) olmaz ... Çok tatlısınız ya
Benim 300cc göğüs kasım ancak bunu almş325 cc high profil şekerim:)
Foto koysana sen de görelim:) benimki küçük duruyor sanki dimiBenim 300cc göğüs kasım ancak bunu almş
Bakıyorum hemen canım
Sonucta ameliyat ağrım ilk ayilirken çoktu sonra ağrı kesiciler yapilinca normaledöndüm çok şükür suan iyiyim ama kendim kalkamıyorum sağolsun eşim yardımcı oluyo cumartesi sargilarim açılıcakozaman görcem memisleriiii .Bende merak ettim seni CANIM nasıl geçti süreç ağrı sızı ne durumda? Bu arada geçmiş olsun ve maşallah 400 cc