ben biliyorum ama söylememkızlar bir sorum var. bugün göğüslerimi ilk kez ölçtürdüm mağazadaki kadın 32 D dedi. daha önce annem alırdı hep sütyenlerimi. bu konuda yeni yeni kendisi alışverişe çıkan biriyim.
öncelikle 32 nedir? D nedir bilen açıklayabilir mi?
daha hoş ve güzel görünmesi için sizce destek takmam gerekir mi? 1.seviye, 2.,3. ya da 4.?
ben biliyorum ama söylemem
sen önce özel mesjalarını sil kuşum.
mesaj kutusu dolu olduğundan mesaj yollanamamaktadır diyor.
foruma da yazdık ama hala aynı. :)
Çok güzel bir görüşme olmasını diliyorumSenin içine hangi doktor sinerse,hangisine işte bu benim doktorum olmalı,beni anladı dersen onu tercih et canım Güzel haberlerini bekliyoruz..
Çok erken böyle şeyleri yapabilmen için..Kol hareketleri sırasında kasın kasılması, proteze sürtünmeyle birlikte kanamaya neden olabilir. Kanama ise ameliyat sonasında istenmeyen bir durumdur. Kanama sonucu oluşan hematom, hem meme arkasında bir kitleye neden olabilir hem de aşırı kapsül gelişimine ve kapsül kontraktürüne sebep olabilir.
Kol hareketlerinin kısıtlanması şu şekilde olur. En önemli nokta ağırlık taşımamak, kucağınıza bebek almamak, itme çekme gibi zorlayıcı hareketleri yapmamaktır. Ancak hafif ev işlerini yapabilirsin. Bir de kolunu 90 dereceden fazla açacak şekilde yukarı kaldırma. Bu kısıtlama, protez kas önüne konduğunda 3 hafta, arkasına konduğunda 4 hafta sürecektir
teşekkür ederim arzum77.aslında senin sürecin bana biraz cesaret verdi.ilk görüşmeyi yaptık.ben çok büyük istemiyorum dedim.kasaltı 300 cc lik protez dedi ama operasyonda deneyip ona göre karar veriyorum dedi.ancak 2 ay yüzme yasak olduğu için sanırım eylül ayına sarkıtacağım.
walladoktor gibi uzman olmuşsun nerdeyse ameliyatıma sende gir diyeceğim her soruya bu kadar acıklayıcı bilgi yazman bizim gibiler için çok yardımcı
Ben teşekkür ederim canımSana başkalarına cesaret verebiliyorsam,aklınızdaki bazı sorulara cevap verip yardımcı olabiliyorsam ne mutlu bana
Tabiki herşey ameliyat masasında belli oluyor.Size söylenen tahmini cc büyüklügü ameliyat esnasında deneniyor.Bunun haricinde altı ve üstü büyüklük küçüklü protezlerde olup deneniyor..Önemli olan senin doktora kendini iyi ifade etmen.Büyük,dolu dolu,gösterişli bir gögüs istiyorsan bunu ifade etmekten korkmaçAsla bir pamela anderson olmazsın
Ameliyattan sonra yüzmek bir süre yasak tabi.Kolları zorlamamak lazım..
İli sene oldu ameliyat olalı.Bir sene öncesinde araştırmaya başladım.Ameliyat oldum hala araştırıyorum,yeni bilgiler öğreniyorum..Keşke ameliyata girme şansın olsaÇok siterdim canlı canlı meme büyütme ameliyatını izlemeyi Belkide birgün o da nasip olur,bellimi olur Ameliyat olacak hasta izin verirse,doktorda kabul edip izin verirse neden olmasın
arzum fotoları yollamıssın yabancı sitelerın adreslerını cok tesekkur ederım...hazıranın 2 haftası gelıyorum istanbula...tum doktorlarla görusevegım aklımda 4 ısım var zaten...en yakın tarıhe de amelıyat ısteyecegım...sımdı ben baktım fotolara gercekten de 300 ve ustu cc ler cok da buyuk durmuyor sadece burda submuscular fala yazıyor...bu ne demek anlamadım ? fotolarn yanındakı acıklamada...yanı kasaltımı yoksa kasustumu oldugunu nasıl anlayacagım ?
arzum fotoları yollamıssın yabancı sitelerın adreslerını cok tesekkur ederım...hazıranın 2 haftası gelıyorum istanbula...tum doktorlarla görusevegım aklımda 4 ısım var zaten...en yakın tarıhe de amelıyat ısteyecegım...sımdı ben baktım fotolara gercekten de 300 ve ustu cc ler cok da buyuk durmuyor sadece burda submuscular fala yazıyor...bu ne demek anlamadım ? fotolarn yanındakı acıklamada...yanı kasaltımı yoksa kasustumu oldugunu nasıl anlayacagım ?
Nebil Beye. Aklımdan çıkartmaya çalıştıkça daha çok düşünüyorum ya.:)) bana 4 gün kaldı.. kime oluyosun sen???
merhabalar.uzunn sürediri forumu takip ediyorum.bende memelerinin küçüklüğünden kendimi oldukça rahatsız hissediyorum.2 çocuğum var.
baktım yaşadığım şehirde plastik cerrahın hatta 3 tane olduğuu gördüm.Araştırma hastanesinde muayene oldum.12 hazirana ameliyat günü verdi.aslında muayenemi nisan 19 olmuştum.ama araya kızım kulak ameliyatı girdi.ben de öylesine olmazsam doktoru ararm iptal ederim diye düşünüyordum.ama geçen hafta ne olduysa ameliyat olmaya karar verdim.
doktorum ölçüm yaptı 300 cc olabileceğini ama 225,250,275 cc deneyecğini söyledi.tabi bunda doğal olsun dememin etkisi var.
yuvarlak,mentor marka kullan acakmış,giriş yeri olarak hepsi olur dedi
Bir yandanda liseden arkadaşımın eşi plastik cerrahmış.Ankarada üni hastanesinde.gidip onamı olsam diye tereddüte düştüm.ama ameliyattan sonraki gün 3-4 saatlik yol çekebilirmiyim?ameliyat olan arkadaşlarım bir fikir verirlerse sevinirim. yoksa buradaki doktorum güvenip evimde rahat rahat olsam.kontrollerimede rahat giderim..
7 hazirana az kaldı ve ben sanırım adetolacağım göğüslerim şişti büyük bir sorun olur mu acaba?
:)) bana 4 gün kaldı.. kime oluyosun sen???
ameliyat günüme 7 gün kaldı ve ben çok korkmaya başladım:)
7 hazirana az kaldı ve ben sanırım adetolacağım göğüslerim şişti büyük bir sorun olur mu acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?