- 27 Aralık 2016
- 94
- 31
- 36
70 c oluyosn o zmnAy benimde gogus alti 70 , ustten 87. Ben noluyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
70 c oluyosn o zmnAy benimde gogus alti 70 , ustten 87. Ben noluyorum
Ay C oluyosam super .beni izlesene canm70 c oluyosn o zmn
70 c oluyosn o zmn[/QUOTE
Eger C oluyosam superrr . Beni izlesene canm
70 c oluyosn o zmn
Bende bi foto yükledim bak istersen onda daha farklıAy kafayi yedim
Senin tablo biraz daha bol kepceAy kafayi yedim
Canım benide izlermisinFotosu olmayanları izlemiyorum burada çok fake hesap var malesef
Almanya beni 75 D cikardi canim:)http://www.bh-guide.de/bh-groesse-berechnen.html#b kızlar ölçüsüne bilmeyenler buradan girip ölçülerine yazarak südyen bedenlerini hesaplatabilirler . miraculous Larimar Aleph87 @FATOSB0 S Senacicekk C cancanan2738 arca01 blue_suede Missezgi vb....
Çok geçmiş olsun canım.. hadi atlattın şimdi sıra iyileşmedeGünaydın kızlar dün yazamadım malum ağrılı geçti biraz.. bugün daha iyiyim şuan tek derdim direnler çıksın ve eve gidebileyim yollar çok fenaymış nasıl gideceğim bakalım.. 300 cc takılmış şuan ameliyat sutyen im 85 b cup.. eve gidince detaylı yazarım
Sağol canım 80aa mışım ben şuan haftaya tekrar hesaplamayı dört gözle bekliyorum artıkhttp://www.bh-guide.de/bh-groesse-berechnen.html#b kızlar ölçüsüne bilmeyenler buradan girip ölçülerine yazarak südyen bedenlerini hesaplatabilirler . miraculous Larimar Aleph87 @FATOSB0 S Senacicekk C cancanan2738 arca01 blue_suede Missezgi vb....
Çok çok geçmiş olsun zor kısmı atlattın :)Günaydın kızlar dün yazamadım malum ağrılı geçti biraz.. bugün daha iyiyim şuan tek derdim direnler çıksın ve eve gidebileyim yollar çok fenaymış nasıl gideceğim bakalım.. 300 cc takılmış şuan ameliyat sutyen im 85 b cup.. eve gidince detaylı yazarım
70-C sütyen bedenin :))Ay benimde gogus alti 70 , ustten 87. Ben noluyorum
Ameliyat sutyeninizle normal sutyeniniz arasinda cup farki vardir demi? Bana 75B giydirmisler70-C sütyen bedenin :))
Ne sıkıntın olursa bi burdayız canımBana da az kaldı aranıza katılmaya umarım kasinizi sisirmem
Ameliyat sutyeni benimde daha dardiAmeliyat sutyeninizle normal sutyeniniz arasinda cup farki vardir demi? Bana 75B giydirmisler
Surda 17 ocağa ne kaldi sen nasılsın şimdi artık sabahki o baskı hissi iyilestimi kaçıncı gününde masaja basladinkiNe sıkıntın olursa bi burdayız canım
Iyiyim canım.. sabahları baskı hissi geçmişti amaaa dün dr um masaja başla dedi bana sert gösterdi şuan ağrım var onu taktım kafaya.. dünden beri eskiye göre Daha sert ve ağrılı inşallah geçer..Surda 17 ocağa ne kaldi sen nasılsın şimdi artık sabahki o baskı hissi iyilestimi kaçıncı gününde masaja basladinki
Hadi geçmiş olsun canım , hayırlısı ile atlattın ameliyatını.Günaydın kızlar dün yazamadım malum ağrılı geçti biraz.. bugün daha iyiyim şuan tek derdim direnler çıksın ve eve gidebileyim yollar çok fenaymış nasıl gideceğim bakalım.. 300 cc takılmış şuan ameliyat sutyen im 85 b cup.. eve gidince detaylı yazarım