Photo denince jet gibi oluyorum hemen :))))@kattina dualarımız seninle canım ❤ bu arada foto yükledim kızlar @FATOSB0 @bitsedegitsekya @Aleph87 L limette @Karpuzcekirdegi25 arzum77 S Senacicekk vb...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Photo denince jet gibi oluyorum hemen :))))@kattina dualarımız seninle canım ❤ bu arada foto yükledim kızlar @FATOSB0 @bitsedegitsekya @Aleph87 L limette @Karpuzcekirdegi25 arzum77 S Senacicekk vb...
Ben de ne gogus sevdalisiymisiz biz boylePhoto denince jet gibi oluyorum hemen :))))
Aynen valla ya, resmen kendimi tanıyamaz hale geldim. İçimden ikinci bir limette çıktı. Demekki yıllarca bastıra bastıra körelmiş bu duygum ve şimdi patlak verdi. Memeli kadın olmak ne güzelmişBen de ne gogus sevdalisiymisiz biz boyle
Hahahhh :)))Photo denince jet gibi oluyorum hemen :))))
Bu photoyu nasil yukluyoruz pazartesi gunu after photom gelecekHahahhh :)))
Bi tane daha yükledimHahahhh :)))
Netten giriş yapıyorum telden olmuyo albümler foto yükle diye zaten seni yönlendiriyoBu photoyu nasil yukluyoruz pazartesi gunu after photom gelecek
Ben de gorebilsem?Bi tane daha yükledim
Fotosu olmayanları izlemiyorum burada çok fake hesap var malesefBen de gorebilsem?
İnşallah canım ya artık rüyalarıma girmeye başladı :))Kaldı bir haftan C cancanan2738 . Heyecan git gide artacak. Birde bakmışım olmuş bitmiş herşey canım.
Evet anliyorum haklisiniz. Peki cevapla kismindan yuklesem herkes mi goruyor? Yani gizlilik ayari icin baska bir yontem mi var? Ben gerci ameliyat oncesi fotoyu yukleyebilcem henuzFotosu olmayanları izlemiyorum burada çok fake hesap var malesef
Albüm ayarlarından takip ettiklerim yaparsan tüm ayarları sadece sizin izlediğiniz kişiler görebilir fotolarıEvet anliyorum haklisiniz. Peki cevapla kismindan yuklesem herkes mi goruyor? Yani gizlilik ayari icin baska bir yontem mi var? Ben gerci ameliyat oncesi fotoyu yukleyebilcem henuz
Telde girince yukarda forumlar yazısının yaninda 3cizgi var . Ona tikla albumlere gir. Sonra foto ekleye bas :)Evet anliyorum haklisiniz. Peki cevapla kismindan yuklesem herkes mi goruyor? Yani gizlilik ayari icin baska bir yontem mi var? Ben gerci ameliyat oncesi fotoyu yukleyebilcem henuz
Telde girince yukarda forumlar yazısının yaninda 3cizgi var . Ona tikla albumlere gir. Sonra foto ekleye bas :)
İzliyorum seni canımKızlar öncesi fotoğrafları ekleyip sizi de takip ettim :) Pazartesi after fotolar da gelecek
Biçimsiz eski memintolari gordunuz demi simdi 240 cc high profile anatomical implant takildiİzliyorum seni canım
Anotamical ne demekki ? Güzel olmuştur güle güle kullan :) benim 325 biri diğeri 350 asimetrikti.Biçimsiz eski memintolari gordunuz demi simdi 240 cc high profile anatomical implant takildi
Aman iste damla sekilli anatomicAnotamical ne demekki ? Güzel olmuştur güle güle kullan :) benim 325 biri diğeri 350 asimetrikti.
Bol şans canım dularımız seninle inşallah kolayca girip çıkarsın herşey gönlünce olsun.. çıktıktan sonra kendini iyi hissedince yaz bize merak ederiz seni.. Allah yardımcın olsunKızlar herşey yolunda çok şükür birazdan girerim ameliyata dualarınızı esirgemeyin hepinizi seviyorum..
Canımcım beni de izlermisin :)Photo denince jet gibi oluyorum hemen :))))