- 12 Eylül 2011
- 480
- 253
Canım benşm fotolarım var öncesi ve sonrası.. ben seni izlemeye almışım ama ben göremedim seni sen beni izlemiyon sanırımFotosu olmayanları izlemiyorum burada çok fake hesap var malesef
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım benşm fotolarım var öncesi ve sonrası.. ben seni izlemeye almışım ama ben göremedim seni sen beni izlemiyon sanırımFotosu olmayanları izlemiyorum burada çok fake hesap var malesef
Bende seni izlemeye aldım canım sende beni izleyebilirsin öncesi ve sonrası fotoğraflarım var benimdeBiçimsiz eski memintolari gordunuz demi simdi 240 cc high profile anatomical implant takildi
benide izler misin hayatım çok merak ettim bide senin ameliyatın üstünden ne kadar geçti :)Bi tane daha yükledim
Ben de görebilir miyim :) 6 ayı geçmiş olanları merak ediyorum özellikleKızlarr bu aralar gülünce özellikle sol göğsümde accık batma gibi oluyor çok gülersem sizde de oluyor mu bu durum 11 ay oldu amaliyat olalı, batma derken kötü bir şekilde değil sıkışma gibi
Bende uzun zamandır foto atmıyorum aylar geçti üstünden ilk fırsatta atıcam inşallah gözler 11 aylık ikizleri görsün
14-19.5 c cup oluyorKızlarr bi sorum var,
Göğüs altı ölçüm 74, göğüs ucumdan 92.
18 cm fark oluyo, bu durumda c cup mı d cup mı oluyorum?
Yarın artık yeni sütyen almaya gidicem
Bunnla alakalı bir foto ekledim smdi bak istersen14-19.5 c cup oluyor
1,5 cm le d yi kaçırmışım14-19.5 c cup oluyor
75-C sütyen bedenin TatlımKızlarr bi sorum var,
Göğüs altı ölçüm 74, göğüs ucumdan 92.
18 cm fark oluyo, bu durumda c cup mı d cup mı oluyorum?
Yarın artık yeni sütyen almaya gidicem
Sütyen Kesimine göre D de olabilir tabi,denemek en güzeli. Bazıları çok dar kesim oluyor çünkü.1,5 cm le d yi kaçırmışım
Dr um da sen bazı markalardan c, bazılarından d alırsın demişti bakalım yarın denicem ilk kez, aslında bu rahat sporcularada çok alıştım ama bi arkadaşım uzun süre sporcu sütyeni takmaktan göğüslerim yayıldı dedi o yüzden alıcam normal sütyen
Masaj önerdiyse yap muhakkak. Evet sert oluyor masajlar Ve öyle yapmak gerekli Aslında. Doğrusu olan o çünkü. Okşamak masaj değil!Kızlar size sorum olcak.. Bugün kontrole gittim dr um dikişin üzerindeki bantı çıkardı iz kremi verdi ve masaj yap dedi. Buraya kadar herşey yolundaydı taa ki nasıl masaj yapacağımı gösterene kadar. Göğüslerimi birletirerek gösterdi masajı ama sert gösterdi canım yandı özellikle aol göğüsüm. Normalde sol göğüsün birazdaha küçük ve diğerine göre daha yukarda.. dr o şekilde gösterdikten sonra sol göğüsümde ağrı ve şişme oldu şuan daha şiş ve daha yukarda duruyor sol tarafım ve ağrıyor.. sizce bu normal mi bilen birileri bi akış versin lütfen fena kafaya taktım şuan baya fark gözüküyor sol yukarda oldu iyice ...!!
arzum77 Tiramisu35 muradiyee hayal_alemi .. diğer kızlar bilenler cvplarınızı bekliyorum
1,5 cm le d yi kaçırmışım
Dr um da sen bazı markalardan c, bazılarından d alırsın demişti bakalım yarın denicem ilk kez, aslında bu rahat sporcularada çok alıştım ama bi arkadaşım uzun süre sporcu sütyeni takmaktan göğüslerim yayıldı dedi o yüzden alıcam normal sütyen
Ah arzumcum ankaradayım ben malesef v&s burda sütyen satmıyo sadece parfüm ve alt çamaşır satılıyo, ama önümüzdeki ay ist e gelicem ve ilk gidiceğim mağaza v&s gerçekten harika ötesi sütyenler varSütyen Kesimine göre D de olabilir tabi,denemek en güzeli. Bazıları çok dar kesim oluyor çünkü.
En güzeli yakınında V&S mağazası varsa ölçüm yaptır ordan dene Harika modeller var Çok yardımcı oluyorlar çalışanlar ayrıca,göğsün durumuna göre kesim ve model veriyorlar..
Bende ağrınca ve şişince bi problem oldu sandım. arzum77 saol canım teşekkür ederim bilgi verdiğin içinMasaj önerdiyse yap muhakkak. Evet sert oluyor masajlar Ve öyle yapmak gerekli Aslında. Doğrusu olan o çünkü. Okşamak masaj değil!
Şişmesine takılma,normal. Masaj yapınca şişer Sonra düzelir. Doktorun önerdiğine göre yap muhakkak.
Ay izleee :-*Kızlarr bu aralar gülünce özellikle sol göğsümde accık batma gibi oluyor çok gülersem sizde de oluyor mu bu durum 11 ay oldu amaliyat olalı, batma derken kötü bir şekilde değil sıkışma gibi
Bende uzun zamandır foto atmıyorum aylar geçti üstünden ilk fırsatta atıcam inşallah gözler 11 aylık ikizleri görsün
Ben de görebilir miyim?Kızlarr bu aralar gülünce özellikle sol göğsümde accık batma gibi oluyor çok gülersem sizde de oluyor mu bu durum 11 ay oldu amaliyat olalı, batma derken kötü bir şekilde değil sıkışma gibi
Ay benimde gogus alti 70 , ustten 87. Ben noluyorum75-C sütyen bedenin Tatlım