- 27 Aralık 2016
- 94
- 31
- 36
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben üç hafta olduktan sonra başladım, öyle denmişti. Takılma bu kadar her şeye canım :))Bu kesi yerlerine ne zmn krem sürmeye başladınız? Benm doktorm bantları dün actı pansuman yapıp kapattı bide krem yazdı ama başla demedi :))) söylemesine gerekte yoktu herlde ztn hersey ortada degl mi? cok takıntılı oldum :)
Direnimi ameliyattan sonraki gun cikarttilar. Bende hic durmadi, az da kanama vardi.Kızlar diren ne kadar süre kalıyor?
Bendede oldu adet gecikmesi 5 6 gün kadarAmeliyat sonrasi adet gecikmesi yasayan oldu mu, ya bes gun gecti garip bi akinti var, korkudan stresten falan dedim ama su akinti olayi canimi sıkti sarimtrakti neredeyse kahverengiye dondu, enfeksiyon falan mi oldum diye dusunuyorum
Doğru soyluyosn ama elimde değil :))Ben üç hafta olduktan sonra başladım, öyle denmişti. Takılma bu kadar her şeye canım :))
Bendede oldu adet gecikmesi 5 6 gün kadar[/QUOT
Olabiliyor demek ki sagol cevap verdigin icin
Aaa bugünmü ameliyatı ?Bu gün günlerden @kattina Allah yardımcın olsun canım. Hayırlısıyla kavuş istediklerine
hayırlısıbolsun cnmBugün son ölçümler yapıldı benim de kızlar don kararı doktorun dikleştirme olmayacak %80 toparlanır dedi :) %20 lik riski de göze alıyorum dedim artık heyecanla bekliyorum
Sağol canım :)hayırlısıbolsun cnm
Goz acip kapayincaya kadar iyiles insallah ☺ her sey cokkk guzel olacakKızlar herşey yolunda çok şükür birazdan girerim ameliyata dualarınızı esirgemeyin hepinizi seviyorum..
Kaldı bir haftan C cancanan2738 . Heyecan git gide artacak. Birde bakmışım olmuş bitmiş herşey canım.Bugün son ölçümler yapıldı benim de kızlar don kararı doktorun dikleştirme olmayacak %80 toparlanır dedi :) %20 lik riski de göze alıyorum dedim artık heyecanla bekliyorum
Dualarımız seninle , hayırlısı ile gir çık ameliyatına . Şimdiden çok geçmiş olsun canım . Beklenen ana çok yaklaştın artık.Kızlar herşey yolunda çok şükür birazdan girerim ameliyata dualarınızı esirgemeyin hepinizi seviyorum..
banada pansumandan sonra antibiyotik etkili bir krem yazdı ben kullanıyorum günnde bir kere ve gazlı bezle kapıyorum üstünü bana asistanı tarif etmişti krem iyi gelir enfeksiyon riski azalır kremi sürmeyi ihmal etme demişti :) ama benim henüz dikişlerim alınmadı benimki eriyen dikiş değilmiş malesefBu kesi yerlerine ne zmn krem sürmeye başladınız? Benm doktorm bantları dün actı pansuman yapıp kapattı bide krem yazdı ama başla demedi :))) söylemesine gerekte yoktu herlde ztn hersey ortada degl mi? cok takıntılı oldum :)