- 15 Ekim 2010
- 16.012
- 8.832
Kaldırılmış zatenRahatsiz olsa zaten bir siteye konulmasina izin verilmezdi kendisi. Ben yeni oldugum icin bilmiyordum afedersiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaldırılmış zatenRahatsiz olsa zaten bir siteye konulmasina izin verilmezdi kendisi. Ben yeni oldugum icin bilmiyordum afedersiniz
Ben yaptırdım haldun kamburoğluna 5 hafta önce. Baştan sona herşeyden çok memnun kaldım. size kaç cc takılıcak karar verdinizmi haldun beyle?Ayrıca Haldun kamburoğluna yaptıran varsa deneyimlerini yazarsa sevinirim.
Vaayy ozamanYönetim fark ederse kaldırıyor yada üyeye ceza veriyor :))
hastane cnm benimde hoşuma gitti korse gibi. p.tesi salı gibi ayyılsız sporcu sütueni alıcam hoşuma gitti. dr 2 hafta bunu tak dediAmeliyat sütyenin çok güzelmiş sen mi aldın hastane mi verdi canım sana
Evet çökük ama ben iki bebek emzirebildim o memeyle çok aşırı değil yani umarım slikonla çıkar biraz
YaaVaayy ozaman
Ben bir kere gittim Haldun beye muayene oldum konuştum ameliyat tarihi alıp çıktım işinde iyi görünüyor umarım pişman olmam anasınıfı öğretmeniyim ve iki hafta sonunda işbaşı yapacağımBen yaptırdım haldun kamburoğluna 5 hafta önce. Baştan sona herşeyden çok memnun kaldım. size kaç cc takılıcak karar verdinizmi haldun beyle?
Dokum yok denecek kadar az o yüzden en az 330-350 cc civarı dedi ama ben büyüklüğü Haldun beye bıraktımBen yaptırdım haldun kamburoğluna 5 hafta önce. Baştan sona herşeyden çok memnun kaldım. size kaç cc takılıcak karar verdinizmi haldun beyle?
Evet çökük ama ben iki bebek emzirebildim o memeyle çok aşırı değil yani umarım slikonla çıkar biraz
Ya bende hic kasinti yapmadi ilk zamm hafif yakti gibi ama cok az bir de surunce ustte kabuk gibi kaliyor ertesi gun kalkiyor, ben suremedim mi acaba bunu nette her yerde kasindiriyor yazmisBen kullandım gece uykumdan uyanıodum kaşıntısından , kaşımaktan parçalayasım geliodu yine de sabredip devam ettim 3 gün sonra felan geçti şükür ki kaşıntısı.. ama düzenli kullanmazsan 1-2 gün ara verirsen aynı kaşıntıyı yine yaşıosun canım sırf o yüzden koca kremi biyerde kalırsam diye yanımdan hiç ayırmadım
ayyy canım benim benimki de aynın yaa.sol göğsümde sorun yaşamıştım o göğsümün diğer göğse yakın yeri.ben de nasıl tarif edeceğimi bilmiyordum.ses yok bende ama dalgalanma hat safhada.bir de oradaki silikonu öyle bir hissediyorum ki benimkiler hala şiş ve sol göğsümün tam orasında kan toplanmıştı ve doktor bastırarak çıkardı acaba bu baskıdan dolayı silikon oraya mı yapıştı diye içim içimi yiyor.1 hafta sonra kontrolüm var soracağım bakalım ne diyecek.gerçi ne sorsam 6 ay sonra normal olcak diyor ama sağ göğsümde niye öyle bir şeyler yok ,o kadar güzel ve doğal ki.
Can'ım o ayrıklık şu anda gerginlik ve ödem yüzünden çok belirgin. Arasından kocaman bir otoban geçen iki tepe gibi duruyordur. Meme büyütme ameliyatı o altyapıdaki ayrıklığı düzeltmez. Çünkü ayrıklığın nedeni meme uçlarının yeridir. Aslında ayrık olan, kolllara yakın olan uçlardır. Dr da protezi meme uçlarını ortalayacak şekilde %50 si sağına %50si soluna gelecek şekilde yerleştirir.O var olan doğal ayrıklığı yok etmek için protezleri ortada birleştirirse bu sefer de meme uçları yanlarda kalır. Bu da çıplakken çok çirkin bir görüntüye neden olur. Tıpkı şaşı gözler gibiKızlar benim bugün tam bir hafta oldu şuan ilk günlerime göre şükrediyorum ağrılarım çok azaldı ama bi problemim var! Bunlar çok ayrık duruyor göğüs arası zamanla birleşir ni acaba yoksa bunun için başka bir şeyler yapan arkadaşlar var mı
Can'ım hiçbirimizin iki memesi eşit değil. Ameliyattan önce dokumuz olmadığı için farketmedik çoğunuz. Ameliyattan önce dr beni çizerken, "bak bir meme ucun daha yukarıda ameliyattan sonra bu daha da belirginleşecek. Niye böyle oldu deme. Ama ben eşitlemeye çalışıcam" demişti. Hakkaten aynaya bakınca ben de farkettim. Dr diyene kadar dikkatimi bile çekmemişti ilk 4,5 ay bu fark çok belliydi ama şimdi 1,5 sene oldu. Çok daha değişti.Herkese merhaba arkadaşlar ben 4 ay önce gogus buyutme ameliyati oldum.ancak ameliyatın en başından beri iki göğsüm çok eşit değildi. Zamanla odemler indikçe nispeten daha eşit oldular. Ancak yaklaşık 10 gündür gözüme bir göğsümün biraz daha asagida olması takılıyor. Gogus uçlarıma baktığımda esit hizadalar ancak göğsün alt cercevesi birinde bir miktar daha asagida
Böyle bir sorun yaşayan varmi .yazabilirse çok sevinirim.herkese sevgiler
merhaba aynı zamanlarda olmuşuz.benimde sağ alt tarafı aynı dediğin gibi ama dr eşit olduğunu söyledi ama benim ameliyat öncesi dokum vardı ve sağ sola göre daha sarkıktı.sütyenle hiç belli olmuyor çıplakken belli .ben takmıyorum çok bu durumu amaHerkese merhaba arkadaşlar ben 4 ay önce gogus buyutme ameliyati oldum.ancak ameliyatın en başından beri iki göğsüm çok eşit değildi. Zamanla odemler indikçe nispeten daha eşit oldular. Ancak yaklaşık 10 gündür gözüme bir göğsümün biraz daha asagida olması takılıyor. Gogus uçlarıma baktığımda esit hizadalar ancak göğsün alt cercevesi birinde bir miktar daha asagida
Böyle bir sorun yaşayan varmi .yazabilirse çok sevinirim.herkese sevgiler
dikiş yeri için.heryere sürsem kaşıntıdan naparım dikiş yerlerinin kaşıntısına dayanamıyorum
Dikleştirme oldu mu sende canım yoksa protezle toparlandı mımerhaba aynı zamanlarda olmuşuz.benimde sağ alt tarafı aynı dediğin gibi ama dr eşit olduğunu söyledi ama benim ameliyat öncesi dokum vardı ve sağ sola göre daha sarkıktı.sütyenle hiç belli olmuyor çıplakken belli .ben takmıyorum çok bu durumu ama
bunu söylediğin iyi oldu ben de kaşıntıya dayanamıyorum diye aralıklar la sürecektim.yalnız ne hikmetse sağ taraftakaşıntı çok az sorunlu olan sol tarafta kaşıntı çok fazla benim de parçalayasım geliyorBen kullandım gece uykumdan uyanıodum kaşıntısından , kaşımaktan parçalayasım geliodu yine de sabredip devam ettim 3 gün sonra felan geçti şükür ki kaşıntısı.. ama düzenli kullanmazsan 1-2 gün ara verirsen aynı kaşıntıyı yine yaşıosun canım sırf o yüzden koca kremi biyerde kalırsam diye yanımdan hiç ayırmadım
Doktorum bantlardan bahsetti dikişlerin üzerine yapıştıracakmış o da izlerin çabuk iyileşmesini sağlıycakmış siz kullandınız mı öyle bir şey?dikiş yeri için.heryere sürsem kaşıntıdan naparım dikiş yerlerinin kaşıntısına dayanamıyorum