AA violet doğru senin de öyleydi unuttum ben evet biraz daha iyisindir umarım ödem ve eşit olmamasından şikayetçiydin insallah geçerben kas zarı altı oldum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
AA violet doğru senin de öyleydi unuttum ben evet biraz daha iyisindir umarım ödem ve eşit olmamasından şikayetçiydin insallah geçerben kas zarı altı oldum.
Haldun bey onun için ayrı bir operasyon gerekir dedi aynı anda yapmak istemedi ama neden diye sormadım araya kaynadı ...Ben meme ucu estetiği olmadım ama bahsettiğiniz operasyon olan arkadaşlar olmuştu biliyorum. Meme büyütme ile birlikte yapılıyor evet .
Aynı konudan bende muzdaripim canım benşm de 10 gün oldu ama hala çok ayrıklar dr zamanla yakınlaşır diyor ama bakalım.. o göğüs kafesindenki kemiğin kaşınlığına göre değiliyormuş. Yani kemiğin kalınsa yakınlaşma çok olmaz inceyse daha da yakınlaşırmışKızlar benim bugün tam bir hafta oldu şuan ilk günlerime göre şükrediyorum ağrılarım çok azaldı ama bi problemim var! Bunlar çok ayrık duruyor göğüs arası zamanla birleşir ni acaba yoksa bunun için başka bir şeyler yapan arkadaşlar var mı
Benim de normal duruşu ayrık yani Dr a da hiç sormadım operasyondan 2 gun önce cagardi umarım sonrasında biraz bitisirAynı konudan bende muzdaripim canım benşm de 10 gün oldu ama hala çok ayrıklar dr zamanla yakınlaşır diyor ama bakalım.. o göğüs kafesindenki kemiğin kaşınlığına göre değiliyormuş. Yani kemiğin kalınsa yakınlaşma çok olmaz inceyse daha da yakınlaşırmış
Inşallah canım.. bende aynı duayi ediyorum :)Benim de normal duruşu ayrık yani Dr a da hiç sormadım operasyondan 2 gun önce cagardi umarım sonrasında biraz bitisir
Geçmiş olsun canım güle güle kullan Memişler ini kaç cc takıldı büyük olursa daha yakınlaştırır dair birşey duydum ama bilmiyorum. Ne hangi marka ne de kaç cc sormamışim Dr a 1 saat muayene olma gerginliğini vardı sanirimInşallah canım.. bende aynı duayi ediyorum :)
Olabilir... Sordunuz bilgim dahilinde cevap verdim. Aynı anda olanlar vardı forumda dediğim gibi.Haldun bey onun için ayrı bir operasyon gerekir dedi aynı anda yapmak istemedi ama neden diye sormadım araya kaynadı ...
Benim dokum sıfıra yakındı canım 350 cc takıldı mentor marka.. daha fazla takamazmış dr um çünkü meme uçlarım dışarı doğru bakıyor tam ortada değiller daha büyük takarsa koltuk altıma doğru kayabilirmiş uçlar.. bu yüzden 350 cc oldu ama inşallah birleşirler..Geçmiş olsun canım güle güle kullan Memişler ini kaç cc takıldı büyük olursa daha yakınlaştırır dair birşey duydum ama bilmiyorum. Ne hangi marka ne de kaç cc sormamışim Dr a 1 saat muayene olma gerginliğini vardı sanirim
Evet yaptırabilirsiniz bu durumda protezinizde meme ucundan konur aynı anda ikiside yapılmış olurArkadaşlar bir soracağım meme büyütme ile birlikte meme ucu estetiği de yaptıran yada duyan var mı? Benim birinin ucu içerde onu da yaptırabilir miyim aynı anda acaba ?
Maalesef meme ucum silikon koymak için yeterince büyük değilEvet yaptırabilirsiniz bu durumda protezinizde meme ucundan konur aynı anda ikiside yapılmış olur
Neden beklemek gerekiyor ben yeterince araştıramadım konuyu... bazı sitelerde mümkün yazıyor ama bazen silikondan sonra meme ucu da çıkabiliyormuş umarım öyle olur. Benim ameliyata 21 gün kaldı yaklaştıkça heyecan basıyorM Memontil benmde var meme ucu sornum doktora söyledm aynı anda olablrmıym dıye. Aynı anda olmayacagını soyledi önce büyütme oprsynu yaparız 6 ay beklemen lazm ondan snra ucunu yaparz dedi. Hatta 3 ay snra olmaz mı dedm tuhaf tuhaf baktı yüzüme :)))))) smdi 6 ayın gecmesini bekliorum. Nettende biraz arastrdm aynı anda yapılmasınn uygun olmadıgını soyluyo genelde doktorlar.
çok tatlısın arzum ya haftaya ayyıldızın sporcu sütyenini alıcamAllahım sana şükürler olsun :)))))