- 2 Ekim 2015
- 228
- 259
evet protez+dikleştirme benimDikleştirme oldu mu sende canım yoksa protezle toparlandı mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet protez+dikleştirme benimDikleştirme oldu mu sende canım yoksa protezle toparlandı mı
Can'ım hiçbirimizin iki memesi eşit değil. Ameliyattan önce dokumuz olmadığı için farketmedik çoğunuz. Ameliyattan önce dr beni çizerken, "bak bir meme ucun daha yukarıda ameliyattan sonra bu daha da belirginleşecek. Niye böyle oldu deme. Ama ben eşitlemeye çalışıcam" demişti. Hakkaten aynaya bakınca ben de farkettim. Dr diyene kadar dikkatimi bile çekmemişti ilk 4,5 ay bu fark çok belliydi ama şimdi 1,5 sene oldu. Çok daha değişti.
Bir de bizler bu forum sayesinde meme konusunda acayip KESKİN gözlere sahip olduk. Her milimin farkındayız artık. Ama gerek YOK bu kadarına. Henüz 4 aylıksın daha da değişecekler merak etme.
benim de sol göğsümün bir kısmı ağaşıya doğru.benim ameliyatım daha 1 aylık ama nasıl düzelir düzelir mi bilmiyorum
ne kadar oldu sen ameliyat olalı canım dikleştirme izleri ne zaman belirsizleşiyor acaba? Benim de dikleştirme olabilir de izler takılıyor kafama hepevet protez+dikleştirme benim
4 ay olacak bikaç gün sonra.izler sol tarafta çok silikleşti sağ da biraz daha belirgin.kantoron yağı kullanıyorum ben bayağı faydasını gördümne kadar oldu sen ameliyat olalı canım dikleştirme izleri ne zaman belirsizleşiyor acaba? Benim de dikleştirme olabilir de izler takılıyor kafama hep
Bu 6 ay bekleme işi izler için de geçerli demekki 6 ay sonra hem protezler doğallaşıyor hem izler silikleşiyor4 ay olacak bikaç gün sonra.izler sol tarafta çok silikleşti sağ da biraz daha belirgin.kantoron yağı kullanıyorum ben bayağı faydasını gördüm
çokmu iz var cnmAz evel ilk defa baktım , veya resmini çektim diyeyim . Durum hiçte iç açıcı değil şu anda . Ama benim dikişlerim zamanla kendisi düşecekmiş , eriyecekmiş. Şimdiden evham yapmak boşa diye düşünüyorum . Zamanla çok daha iyi olacaktır. Bugün contractubex kremine başlıyorum .
evet cnm doktor fazla iz olmayacak dedi. 1 haftlık ya benim daha ne durumda bilmiyorum.77CEYLAN canım senin izler ters t şeklinde mi oldu?
Başkalarınn izlerini görmedim , kıyaslama yapamıyorum. Ama baya var diye düşünüyorum. Dediğim gibi evhamda yapmıyorum , henüz çok yeni. Bakalım dikişler eridikten sonra nasıl olacak . Resim eklerim yapabilirsem canım.çokmu iz var cnm
ok acele etme iz konusunda kendinden eriyen ip galiba seninkide.Başkalarınn izlerini görmedim , kıyaslama yapamıyorum. Ama baya var diye düşünüyorum. Dediğim gibi evhamda yapmıyorum , henüz çok yeni. Bakalım dikişler eridikten sonra nasıl olacak . Resim eklerim yapabilirsem canım.
Ama yeni seninkiler de limette bi kaç ay lazım diye düşünüyorum kendi sezeryan dikişlerimden yola çıkarak canım bantlar kremlerle iyice silikleşirler inş :)Başkalarınn izlerini görmedim , kıyaslama yapamıyorum. Ama baya var diye düşünüyorum. Dediğim gibi evhamda yapmıyorum , henüz çok yeni. Bakalım dikişler eridikten sonra nasıl olacak . Resim eklerim yapabilirsem canım.
Netice estetik operasyon.. Mutlaka erir ve kaybolur izler.. Iyice iyilesince dikisler, sarı kantaron yağı da sürersin hiç bişey kalmazBaşkalarınn izlerini görmedim , kıyaslama yapamıyorum. Ama baya var diye düşünüyorum. Dediğim gibi evhamda yapmıyorum , henüz çok yeni. Bakalım dikişler eridikten sonra nasıl olacak . Resim eklerim yapabilirsem canım.
İyi ki varsınız tecrübe kazanıyoruz resmen sayenizde ben burda sizleri görmeseydim aman doğal olsunlar diyecektim doktora mesela ama doğalın bi tık üstünü istiyorum dolgun olsun dedim inşallah ben de sizin gibi mutlu çıkarım o ameliyattanResim ekleme operasyonum başarı ile tamamlanmıştır.
Burdan duyurulur kızlar büyük memelerden sakın ha korkmayın.
İnşallah canım , doğaldan bir tık hadda iki tık bile olabilir. Tabiki doktorun olur abes olmaz derse .İyi ki varsınız tecrübe kazanıyoruz resmen sayenizde ben burda sizleri görmeseydim aman doğal olsunlar diyecektim doktora mesela ama doğalın bi tık üstünü istiyorum dolgun olsun dedim inşallah ben de sizin gibi mutlu çıkarım o ameliyattan
sen baya bilgilisin bu konuda canım içimi rahatlattın teşekkür ederim :)Can'ım hiçbirimizin iki memesi eşit değil. Ameliyattan önce dokumuz olmadığı için farketmedik çoğunuz. Ameliyattan önce dr beni çizerken, "bak bir meme ucun daha yukarıda ameliyattan sonra bu daha da belirginleşecek. Niye böyle oldu deme. Ama ben eşitlemeye çalışıcam" demişti. Hakkaten aynaya bakınca ben de farkettim. Dr diyene kadar dikkatimi bile çekmemişti ilk 4,5 ay bu fark çok belliydi ama şimdi 1,5 sene oldu. Çok daha değişti.
Bir de bizler bu forum sayesinde meme konusunda acayip KESKİN gözlere sahip olduk. Her milimin farkındayız artık. Ama gerek YOK bu kadarına. Henüz 4 aylıksın daha da değişecekler merak etme.
aynı sorun bendede var sırtım tamamen mos mor ne oldu bende anlamadımKızlar bişi sorucam, ameliyattan sonra vücudunun alakasız bölgesinde morluk oluşan var mı? Kalçamda dün farketmiştim baya bi morluk ağır bi yere çarpmış olmam lazım öyle bişi için ama hiç hatırlamıyorum, bugün de vajinamın üst kısmında sararma ve morluk, dün de var mıydı bilmiyorum ama orayı da bi yere çarpmış olamam. Ameliyatla da çok alakasız bölgeler ama sorsam mı doktora bilemedim.
Aynı şeyi bnde yaşıyorum sol elimde morluk oluşmaya başladı hiçbir yerde çarpmadm. Nedenini öğrenirsen bana da yazar mısın?Kızlar bişi sorucam, ameliyattan sonra vücudunun alakasız bölgesinde morluk oluşan var mı? Kalçamda dün farketmiştim baya bi morluk ağır bi yere çarpmış olmam lazım öyle bişi için ama hiç hatırlamıyorum, bugün de vajinamın üst kısmında sararma ve morluk, dün de var mıydı bilmiyorum ama orayı da bi yere çarpmış olamam. Ameliyatla da çok alakasız bölgeler ama sorsam mı doktora bilemedim.