- 26 Ekim 2009
- 790
- 453
ok şeker bu gün bir hafta sen nasıl oldun düzeldinmiTatlım beni de izlermisin :) bende mwrak ettim fotoğraflarını.. ne kadar oldu ameliyat olalı? Benim 12. Günüm bugün
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ok şeker bu gün bir hafta sen nasıl oldun düzeldinmiTatlım beni de izlermisin :) bende mwrak ettim fotoğraflarını.. ne kadar oldu ameliyat olalı? Benim 12. Günüm bugün
sen foto ekledinmiTatlım beni de izlermisin :) bende mwrak ettim fotoğraflarını.. ne kadar oldu ameliyat olalı? Benim 12. Günüm bugün
Evet canım iyiyim çok şükür :) herşey yolunda şimdilikok şeker bu gün bir hafta sen nasıl oldun düzeldinmi
Evet tatlım bende de foto var alıyom şuam seni izlemeye görebilirsinsen foto ekledinmi
Fatos beni de izler misinçok tatlısın arzum ya haftaya ayyıldızın sporcu sütyenini alıcam
Ben kullandım gece uykumdan uyanıodum kaşıntısından , kaşımaktan parçalayasım geliodu yine de sabredip devam ettim 3 gün sonra felan geçti şükür ki kaşıntısı.. ama düzenli kullanmazsan 1-2 gün ara verirsen aynı kaşıntıyı yine yaşıosun canım sırf o yüzden koca kremi biyerde kalırsam diye yanımdan hiç ayırmadımarkadaşlar iz için contractubex kullanıyorum fakat öyle kaşıntı yapıyor ki ölcem yaa.var mı bu jeli kullanıp bunun çaresini bulanofff off derdimiz ne zaman bitecek.
Ben kullandım gece uykumdan uyanıodum kaşıntısından , kaşımaktan parçalayasım geliodu yine de sabredip devam ettim 3 gün sonra felan geçti şükür ki kaşıntısı.. ama düzenli kullanmazsan 1-2 gün ara verirsen aynı kaşıntıyı yine yaşıosun canım sırf o yüzden koca kremi biyerde kalırsam diye yanımdan hiç ayırmadım
yaa bende alerji oldum. bu bandaj alerji yaptı beni napıcaz. atletin üstüne takıyorum tenime değince kabartıyor. daha çok takmak lazım nasıl dayanıcaz bilmem.Ben kullandım gece uykumdan uyanıodum kaşıntısından , kaşımaktan parçalayasım geliodu yine de sabredip devam ettim 3 gün sonra felan geçti şükür ki kaşıntısı.. ama düzenli kullanmazsan 1-2 gün ara verirsen aynı kaşıntıyı yine yaşıosun canım sırf o yüzden koca kremi biyerde kalırsam diye hiç yanımdan hiç ayırmadım
Ameliyat sütyenin çok güzelmiş sen mi aldın hastane mi verdi canım sanayaa bende alerji oldum. bu bandaj alerji yaptı beni napıcaz. atletin üstüne takıyorum tenime değince kabartıyor. daha çok takmak lazım nasıl dayanıcaz bilmem.
Çok iyi duruyor.. keşşşke benimde öyle olsa :)2 ay olmasina ragmen cok guzel durmuyor mu
Gogus üstüne takılan kemer gibi bandaj mı canım?yaa bende alerji oldum. bu bandaj alerji yaptı beni napıcaz. atletin üstüne takıyorum tenime değince kabartıyor. daha çok takmak lazım nasıl dayanıcaz bilmem.
Çok güzel evet ama forumda bir hastanın fotosunu böyle açıkça paylaşmak hoş olmamış. O kişinin kendiniz olduğunu düşünün birde! Hoş olurmuydu acaba?2 ay olmasina ragmen cok guzel durmuyor mu
evet cnm yaGogus üstüne takılan kemer gibi bandaj mı canım?
Canım ben bandaj kullanmadım nasıl bi his inan bilmiyorum :) Belki tahriş etmişte olabilir bazı zorluklara katlanmadan keyfini süremiyoruz maalesef :/evet cnm ya
Sanki internette doktorların paylaştıgı bir fotograf gibiydi arzumcum, "eger öyleyse" herkesin görebilecegi bir yerde paylaşılıyorsa burda da sorun yok bence :/ özelse tabi ki üzücüÇok güzel evet ama forumda bir hastanın fotosunu böyle açıkça paylaşmak hoş olmamış. O kişinin kendiniz olduğunu düşünün birde! Hoş olurmuydu acaba?
Yasak tatlım... ınstagramda bir doktorun paylaştığı foto evet ama burada açıkça paylaşmak yasak.Sanki internette doktorların paylaştıgı bir fotograf gibiydi arzumcum, "eger öyleyse" herkesin görebilecegi bir yerde paylaşılıyorsa burda da sorun yok bence :/ özelse tabi ki üzücü
Rahatsiz olsa zaten bir siteye konulmasina izin verilmezdi kendisi. Ben yeni oldugum icin bilmiyordum afedersinizÇok güzel evet ama forumda bir hastanın fotosunu böyle açıkça paylaşmak hoş olmamış. O kişinin kendiniz olduğunu düşünün birde! Hoş olurmuydu acaba?
Bilmiyordum öğrendim kuzum internetteki görselleri (google) gibi peki? Sanki cok gördüm gibi hatırlıyorum da.. hani istedigim şekil boyut bu gibiYasak tatlım... ınstagramda bir doktorun paylaştığı foto evet ama burada açıkça paylaşmak yasak.
Yönetim fark ederse kaldırıyor yada üyeye ceza veriyor :))Bilmiyordum öğrendim kuzum internetteki görselleri (google) gibi peki? Sanki cok gördüm gibi hatırlıyorum da.. hani istedigim şekil boyut bu gibi