Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Fatoş selam ay 1 haftam doldu bile maşallah inşallah istediğin gibidir fotoğrafını bekliyorum meraklai
inşallah cnm ağrı kesiciyi bıraktım devam etmeye gerek varmı kızlar. antibiyotik de bitti. bu gün bir haftam oldu. resim eklemeye çalışıcam ama ekleyemiyorum bazı arkadaşlardan da duydum eklenmiyor.
Limette selam benim de 2 meme çok ayrık duruyor fotoğraf varsa görebilir miyim. Haftaya benim de ameliyatMemişler gayet iyi gibi ,şekil alsınlar ve doğallaşsınlar diye bekliyorum. Bugün üç hafta oldu tam . Acaba aradaki mesafe zamanla birleşecekmiki.
benimde tam bir haftam cnmMemişler gayet iyi gibi ,şekil alsınlar ve doğallaşsınlar diye bekliyorum. Bugün üç hafta oldu tam . Acaba aradaki mesafe zamanla birleşecekmiki.
büyüklük olarak güzel cnm istedipim gibi iyileşince karnımı biraz eritsem daha fit olur. ama p.tesi kontrol var inşallah sorun yoktur. çok şiş oranları aynımı bilmiyorum öncedende aynı değildi ona takıldım.Fatoş selam ay 1 haftam doldu bile maşallah inşallah istediğin gibidir fotoğrafını bekliyorum merakla
Larimar canım sana yuvarlak mı damla mı takılacak + ve eksilerini biliyor musunuz damla ve yuvarlak arasındakievet emzirmeye engel değil
Evet 77CEYLAN kı bir haftadır resim bekleye bekleye bir hal olduk . Bitir artık bu hasretiFatoş selam ay 1 haftam doldu bile maşallah inşallah istediğin gibidir fotoğrafını bekliyorum merakla
Hadi bakalım inşallah benimkiler sen8nkine çok benziyordu o nedenle x9k merak ettim senin gerçi diklestirme de oldu güzeldir güzel benim de eşit değiller canımbüyüklük olarak güzel cnm istedipim gibi iyileşince karnımı biraz eritsem daha fit olur. ama p.tesi kontrol var inşallah sorun yoktur. çok şiş oranları aynımı bilmiyorum öncedende aynı değildi ona takıldım.
canım ya inan koyamadım virüs proğramı büyük ihtimal engelliyor. ondansa silicem proğramı gerekiyorsaEvet 77CEYLAN kı bir haftadır resim bekleye bekleye bir hal olduk . Bitir artık bu hasreti
Şu anki halinden resmin varsa olur canımLimette selam benim de 2 meme çok ayrık duruyor fotoğraf varsa görebilir miyim. Haftaya benim de ameliyat
Hadi bakalım bekliyoruzcanım ya inan koyamadım virüs proğramı büyük ihtimal engelliyor. ondansa silicem proğramı gerekiyorsa
Evet var canım izledim seniŞu anki halinden resmin varsa olur canım
Cnm bana yuvarlak takılacak ben dekolte seviyorum hemde zaten şuan ki görüntüsü damlaya yakın üstten çok basık duruyor damla takılırsa daha basık bir görüntü olacak üstten o yüzden dr bana yuvarlak önerdi ki benimde istediğim oydu.. kişinin vücut yapısına ve meme şekline bağlı olarak karar veriyor drlar ama senin fikrinide alıyor..Larimar canım sana yuvarlak mı damla mı takılacak + ve eksilerini biliyor musunuz damla ve yuvarlak arasındaki
Evet 77CEYLAN kı bir haftadır resim bekleye bekleye bir hal olduk . Bitir artık bu hasreti
o resim buraya gelecekcanım ya inan koyamadım virüs proğramı büyük ihtimal engelliyor. ondansa silicem proğramı gerekiyorsa
Fotoğraflara erişim kapalıdır belki,foto ayarlarını kontrol et birde.samsung A8 belki virüs proğramı izin vermiyor anlamadım.
benimki de şu an damla şeklinde üstte hiç yok gibi ama yıvarlakta top gibi duruyor :)Cnm bana yuvarlak takılacak ben dekolte seviyorum hemde zaten şuan ki görüntüsü damlaya yakın üstten çok basık duruyor damla takılırsa daha basık bir görüntü olacak üstten o yüzden dr bana yuvarlak önerdi ki benimde istediğim oydu.. kişinin vücut yapısına ve meme şekline bağlı olarak karar veriyor drlar ama senin fikrinide alıyor..