HANGİ MARKA ACABA BANA MENTOR MRKASINA ZAM GELDİ DENDİ ÖZELDE DE DEVLETTE DE.4000 ÖDEDİM YAAA DEVLETTE.Aydın atatürk devlet hastanesi Şevket doğana oldum. Protez ücreti 2600, hastaneyede 1800 tl ödedm cnm. Sen hangi şehirdesn?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
HANGİ MARKA ACABA BANA MENTOR MRKASINA ZAM GELDİ DENDİ ÖZELDE DE DEVLETTE DE.4000 ÖDEDİM YAAA DEVLETTE.Aydın atatürk devlet hastanesi Şevket doğana oldum. Protez ücreti 2600, hastaneyede 1800 tl ödedm cnm. Sen hangi şehirdesn?
EVET SADECE PROTEZE 4000 VERDİM.ONU DA FİRMAYA ÖDEDİM.ZAM GELMİŞ EYLÜLDE.VALLA TUTTURAN TUTTURANA.MENTOR MARKA PÜRTÜKLÜ YÜZEY YUVARLAK MI DENDİ SANA DA.BENİM Kİ ÖYLEYMİŞ.Benmkide mentor marka en iyisi denildi 2600 tlye aldm. Siz sdce proteze mi 4000 verdnz
Selam benim 3. Haftan drum bugün verdi dematix ti sanırım sadece dikiş yerine sabah akşam senin kremde içerik açısından aynıMrb bişey sormak istıorm deneymlı bilgili arkadaslrdan yardm istıorm.
Bugun 6.günüm doktor kontrolune gittim bana contractubex diye bir krem verdi acaba bunu masaj yaparak mı kullanıcam yoksa dikiş yerine mi sürcem acaba anlamadm? Siz ne zmndn snra dikiş yerinize krem kullandınız?
Aynen fatoşum ben çok ağrı çektim malesef maşallah arkadaşım çok iyi kızlar 77CEYLAN ❤aynen cnm ben iki sezeryan yaptım iisindede kolay toparlandım. M miskpap ın daha ağırdı. kızlar beni gördü öğlen hayret ettiler kendime maşallah deyim. @bitsedegitsekya haksızmıyım tatlım
Anladım geçmiş olsun canımSağol cnm doktora sordm bana masaj için vermş
Detayları yazsana biraz. Neler yapıldı şimdi tam olarak?canım çokkkk iyiyim allaha şükür füze gibi duruyor arzumcum 300 takacaktım sen büyük istiyorsun diye 350 yaptım dedi doktorum
evett cnm geldiler saolsunlar. esteworld altunizade :))77CEYLAN aaa kızlar seni görmeye mi geldi:))) ne güzel:) hangi hastanedeydin?
dual plan protez +dikleştirme 350 cc mentor cnmDetayları yazsana biraz. Neler yapıldı şimdi tam olarak?
Bugün doktorumuzun yanındaydım,kontroldeBen de Hasan Fındık'la anlaştım. Bakalım nolacak hayırlısıyla atlatalım bitsin ha
Hadi bakalım,sonucu çok merak ediyorumdual plan protez +dikleştirme 350 cc mentor cnm
saol cnm kas allı yap desem yapacaktı. işine karışmak istemedim arzum bana bırak güzel meme yapacağm demişti :))Hadi bakalım,sonucu çok merak ediyorum
Bende meraktan öldüm bittim burda canım. Çok güzel olduklarından eminim ama . Mutluluğun yansıyor bize . Senin için çok ama çok sevindimHadi bakalım,sonucu çok merak ediyorum
İyi yapmışsın,doktorun işine çok karışılmaz zatensaol cnm kas allı yap desem yapacaktı. işine karışmak istemedim arzum bana bırak güzel meme yapacağm demişti :))
saol cnm inan çok mutluyum. seni düşündüm kimse yoktu yanında sırtına destek olacak kimsen. senin için zor olmuştur cnm. inan aklımdan sen geçtin. allah yardımcı oluyor tabi bak geçti gitti dor günler.Bende meraktan öldüm bittim burda canım. Çok güzel olduklarından eminim ama . Mutluluğun yansıyor bize . Senin için çok ama çok sevindim
Daha iyiyim yarin dikisler alinacak onun korkusu var insallah acisiz gecersaol tatlım teşekkür ederim. sen nasılsın