canlandım kızlar füze gibi duruyorlar biraz sırtım ağrıdı. direnler sabah çıkacak[/QUOT
Canım geçmiş olsun ,
Füzelerinle çok mutlu olacaksın inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canlandım kızlar füze gibi duruyorlar biraz sırtım ağrıdı. direnler sabah çıkacak[/QUOT
Canım geçmiş olsun ,
Füzelerinle çok mutlu olacaksın inşallah
Çok geçmiş olsun canım hayırlı uğurlu olsuncanlandım kızlar füze gibi duruyorlar biraz sırtım ağrıdı. direnler sabah çıkacak
çokk teşekkür ederim cnmCanım cok gecmiş olsun saglıklı güzel gunlerde kullan
hepinizden Allah Razı olsun beni yalnız bırakmadınız. çokk saoll canım .
çokk saol cnm sırada Larimar ve sen varsın. allahım sizinde gönlünüze göre versin. hayırlısıyla kavuşun memişlerinize.Çok geçmiş olsun canım hayırlı uğurlu olsun
gelir cnm gelir hayırlısıyla. 2. gün fotosu eklerim.77CEYLAN fotoları dört gözle bekliyoruz süper olmuşlardır eminim :) benim de gelseydi şu ameliyat günüm sabırsızlanıyorum artık :))
Yihhhuuuuu supeeeeeeer :)canım çokkkk iyiyim allaha şükür füze gibi duruyor arzumcum 300 takacaktım sen büyük istiyorsun diye 350 yaptım dedi doktorum
Yeni yılda yeni cicişler :) çarçabuk da toparlanacaksın insallah.. Çok geçmiş olsuncanlandım kızlar füze gibi duruyorlar biraz sırtım ağrıdı. direnler sabah çıkacak
inşallah cnm doktorumda aynısını dedirtti bana.Yeni yılda yeni cicişler :) çarçabuk da toparlanacaksın insallah.. Çok geçmiş olsun
Yazık olmuş kuzum parana üstüne biraz daha ekleyip ameliyat olsaydın kalıcı çözüm olurdu.. yinede sağlık olsun diyelim.. formda saolsun tüm arkadaşlar yardımcı oluyor bende uzun yıllar ertelemiştim buradan tüm detayları öğrendim 6 ocakta ameliyat olacağım nasipse.. kafana takılanlar nedir yazarsan yardımcı oluruz hep birlikte..merhaba cicişler yaklaşık 5 yıldır bu amliyatı olmayı düşündüm ama bi türlü cesaret edemedim. herkeste olduğu gibi bende de bir sürü soru işareti var. en son baktım olmadı 4500 tl verip dolgu işlemi yaptırdım ama o da bi işe yaramadı zaten çok küçüktü dolgu işlemini unutun derim kimse benim gibi aldanıp yaptırmasın. ameliyat için biriktirdiğim para da boşuna gitti. Şu an ameliyat olmak istiyorum yaptıran arkadaşlar bana yardımcı olabilirseniz büyük sevaba girersiniz:)
Yazık olmuş kuzum parana üstüne biraz daha ekleyip ameliyat olsaydın kalıcı çözüm olurdu.. yinede sağlık olsun diyelim.. formda saolsun tüm arkadaşlar yardımcı oluyor bende uzun yıllar ertelemiştim buradan tüm detayları öğrendim 6 ocakta ameliyat olacağım nasipse.. kafana takılanlar nedir yazarsan yardımcı oluruz hep birlikte..
Maşallah maşallahcanım çokkkk iyiyim allaha şükür füze gibi duruyor arzumcum 300 takacaktım sen büyük istiyorsun diye 350 yaptım dedi doktorum