Aynen ya çok korkuyodum bitti geçtiBende kullanırım diye düşünüyordum o bandajı hep merak ediyordum ama benim 7.günde oradaki şişlikler geçmeye başladı ödemi çabuk atıyorum sanırım. Çok iyi duruyolar ayy kızlar iyi ki yaptırmışız yaaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen ya çok korkuyodum bitti geçtiBende kullanırım diye düşünüyordum o bandajı hep merak ediyordum ama benim 7.günde oradaki şişlikler geçmeye başladı ödemi çabuk atıyorum sanırım. Çok iyi duruyolar ayy kızlar iyi ki yaptırmışız yaaa
İnşallah canım benim ❤Çünkü sargıların senin erken alınmıştı neden bandaja ihtiyaç duydu merak ettim anladım şimdi canım. Attım ben foto kızlar bakabilirsiniz. Çıplak çekemedim henüz ama. Çok hareketsiz kalma çok aşırıda yapma o zaman şiddetleniyo. Bence bi kaç günün var ondan sonra rahatlıcaksın bak gör :)
Sağol canım darısı sana olsunHa ri ka tek kelime ile
teşekkürler cnmHayirli olsun yeni doktorun cnm:)
aynen cnmHayırlı olsun canım içine sinen doktor olması çok iyi olmuş tabi. Biran önce geçsin günler artık dimi :))
geçmiş olsun. geçecek inşallah cnmBen biraz üstte mi duruyolar dedim o da inecek onlar daha çabuk olsun istiyosan bandaj takıyım istersen dedi bende oki dedim evet ağrılar dediğin gibi sadece ben uyuyup uyanınca çok eziyet çekiyorum çok ağrım oluyo canım
Hakkında Hayırlısı olsun tatlım ..kızlar size bir süprizim var. hastaneyi aradım. Gülden Hn.la konuştum. Doktor konusunda kararsızım diye. Saolsun beni kırmadı. Hocaların hocası Prof. Dr. Murat Topalan da yapalım ozaman senin içine sinmediyse dedi. Ameliyat günüm bir gün kaydı. 27.12.2016 inşallah bende size katılıyorum kızlar.
arzum77
kattina
-violet
Aleph87
bitsedegitsekya
cancanan2738
CharmAddict
limette
miskpap
Senacicekk
Sağol arkadaşım ❤geçmiş olsun. geçecek inşallah cnm
BurdayimmmmS Senacicekk nerelrdesin
NaberrBurdayimmmm
Goguslerdeki gerginlik disinda baya iyiyim :)S Senacicekk nerelrdesin
Beni de izler misin canım :)Canıımm iyiyim gayet bugün yolculuk bile yaptım sargılar herşey dün açıldı mis gibi duşumuda aldım :) sen nasılsın ben buraya yetişemiyorum ya diğer arkadaşlara falan :) yükleyeceğim birazdan canım ilk 2.günden ve bugünden :)
Kaç gün önce oldun canım sen. Ben 10.günümdeyim gerginlik baya azaldı ilk zamanlarda baskı oluyordu o yok artık sertlik ise biraz var tabi daha meme kıvamına gelmediği içinHerkese soruyorum ne zaman bu sertlik gerginlik biticek , bitmesede azalicak biri yazsin ayol kizlarr
İzliyorum ama göremiyorum canım fotoğraflarınıBeni de izler misin canım :)
saol cnm bu sefer içim çok rahat arzum. kafama hiç bir şey takılmıyor. gerçekten rahatladım. hayırlısıyla bende size katılayım artık.Hakkında Hayırlısı olsun tatlım ..