- 11 Kasım 2016
- 62
- 47
Bugün tam 10.günümdeyim canım teşekkür ederim gayet iyiyimKarpuzcekirdegi25 geçmiş olsun cnm. nasıl oldun kaçıncı günün
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugün tam 10.günümdeyim canım teşekkür ederim gayet iyiyimKarpuzcekirdegi25 geçmiş olsun cnm. nasıl oldun kaçıncı günün
Ayyyy canım maşallah çok güzel olmuş.Cnm beni izler misin
Hadi bakalım hayırlısı olsun canım. Herşey gönlünce olsun ️kızlar size bir süprizim var. hastaneyi aradım. Gülden Hn.la konuştum. Doktor konusunda kararsızım diye. Saolsun beni kırmadı. Hocaların hocası Prof. Dr. Murat Topalan da yapalım ozaman senin içine sinmediyse dedi. Ameliyat günüm bir gün kaydı. 27.12.2016 inşallah bende size katılıyorum kızlar.
saol tatlım.Hadi bakalım hayırlısı olsun canım. Herşey gönlünce olsun ️
ohhh çok güzel. inşallah bende senin gibi derim artık. :)))Bugün tam 10.günümdeyim canım teşekkür ederim gayet iyiyim
Hayırlı olsun canım hangisi içine sindiyse o olsun bişii sorucam sadece murat beyin muayneleri ücretli mi birde ameliyatta fiyat farkı oldu mu ?kızlar size bir süprizim var. hastaneyi aradım. Gülden Hn.la konuştum. Doktor konusunda kararsızım diye. Saolsun beni kırmadı. Hocaların hocası Prof. Dr. Murat Topalan da yapalım ozaman senin içine sinmediyse dedi. Ameliyat günüm bir gün kaydı. 27.12.2016 inşallah bende size katılıyorum kızlar.
arzum77
kattina
-violet
Aleph87
bitsedegitsekya
cancanan2738
CharmAddict
limette
miskpap
Senacicekk
Selam K Karpuzcekirdegi25 nasılsın nasıl gidiyo ? Ağrılarda ne gibi değişiklikler oluyo 10. Günde bi de bandaj kullanıyomusun canım birde foto yükleyecek misinBugün tam 10.günümdeyim canım teşekkür ederim gayet iyiyim
oldu cnm fark var ama olsunHayırlı olsun canım hangisi içine sindiyse o olsun bişii sorucam sadece murat beyin muayneleri ücretli mi birde ameliyatta fiyat farkı oldu mu ?
Canim cok begendim harika olmus.. umarim biz henuz olmayanlarin da seninki gibi guzel olur.. nasilsin? Cok zorlandin mi yalniz?Kızlar ikinci günümden bir tane resim ekledim . Biginize @Aleph87 @miraculous @Missezgi 77CEYLAN bitsedegitsekya
Merak ettim sadece canım hayırlı olsun istediğin gibi olsun hatta hemen olsun ❤oldu cnm fark var ama olsun
inşallah canım. buluşuruz inşallah bitsin bizimkilerde oturup çay kahve içeriz bizim grupMerak ettim sadece canım hayırlı olsun istediğin gibi olsun hatta hemen olsun ❤
En son ben olucam, beni de bekleyin:))inşallah canım. buluşuruz inşallah bitsin bizimkilerde oturup çay kahve içeriz bizim grup
Canıımm iyiyim gayet bugün yolculuk bile yaptım sargılar herşey dün açıldı mis gibi duşumuda aldım :) sen nasılsın ben buraya yetişemiyorum ya diğer arkadaşlara falan :) yükleyeceğim birazdan canım ilk 2.günden ve bugünden :)Selam K Karpuzcekirdegi25 nasılsın nasıl gidiyo ? Ağrılarda ne gibi değişiklikler oluyo 10. Günde bi de bandaj kullanıyomusun canım birde foto yükleyecek misin
Aaayyy süper olur ❤❤❤inşallah canım. buluşuruz inşallah bitsin bizimkilerde oturup çay kahve içeriz bizim grup
Çok merak ediyorum fotoları 2 gündür çok iyiyim bugün kontrolüm vardı bandajda taktılar 2 hafta daha sütyen ve bandaj kalıcak ve masaj yap dedi drum :)Canıımm iyiyim gayet bugün yolculuk bile yaptım sargılar herşey dün açıldı mis gibi duşumuda aldım :) sen nasılsın ben buraya yetişemiyorum ya diğer arkadaşlara falan :) yükleyeceğim birazdan canım ilk 2.günden ve bugünden :)
Bu arada sende beni izle fotolarını görebiliyim ❤Canıımm iyiyim gayet bugün yolculuk bile yaptım sargılar herşey dün açıldı mis gibi duşumuda aldım :) sen nasılsın ben buraya yetişemiyorum ya diğer arkadaşlara falan :) yükleyeceğim birazdan canım ilk 2.günden ve bugünden :)