- 23 Aralık 2014
- 493
- 363
- 40
Yeni foto koysanaÇok merak ediyorum fotoları 2 gündür çok iyiyim bugün kontrolüm vardı bandajda taktılar 2 hafta daha sütyen ve bandaj kalıcak ve masaj yap dedi drum :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yeni foto koysanaÇok merak ediyorum fotoları 2 gündür çok iyiyim bugün kontrolüm vardı bandajda taktılar 2 hafta daha sütyen ve bandaj kalıcak ve masaj yap dedi drum :)
bekleriz cnmEn son ben olucam, beni de bekleyin:))
maşallahÇok merak ediyorum fotoları 2 gündür çok iyiyim bugün kontrolüm vardı bandajda taktılar 2 hafta daha sütyen ve bandaj kalıcak ve masaj yap dedi drum :)
Bandajı neden takmış canım. Ağrılar dediğim gibi oldu dimi sende de :)Çok merak ediyorum fotoları 2 gündür çok iyiyim bugün kontrolüm vardı bandajda taktılar 2 hafta daha sütyen ve bandaj kalıcak ve masaj yap dedi drum :)
Yeni foto çekmedim bugün hiç vakit yoktu yarın canım :)Yeni foto koysana
Ilk gunden beri birlikteyiz.. simdi soyle bakalim, her seye deger miYeni foto çekmedim bugün hiç vakit yoktu yarın canım :)
Ben biraz üstte mi duruyolar dedim o da inecek onlar daha çabuk olsun istiyosan bandaj takıyım istersen dedi bende oki dedim evet ağrılar dediğin gibi sadece ben uyuyup uyanınca çok eziyet çekiyorum çok ağrım oluyo canımBandajı neden takmış canım. Ağrılar dediğim gibi oldu dimi sende de :)
Kesinlikle değer şekerimIlk gunden beri birlikteyiz.. simdi soyle bakalim, her seye deger mi
Teşekkür ederim canımmaşallah
Çünkü sargıların senin erken alınmıştı neden bandaja ihtiyaç duydu merak ettim anladım şimdi canım. Attım ben foto kızlar bakabilirsiniz. Çıplak çekemedim henüz ama. Çok hareketsiz kalma çok aşırıda yapma o zaman şiddetleniyo. Bence bi kaç günün var ondan sonra rahatlıcaksın bak gör :)Ben biraz üstte mi duruyolar dedim o da inecek onlar daha çabuk olsun istiyosan bandaj takıyım istersen dedi bende oki dedim evet ağrılar dediğin gibi sadece ben uyuyup uyanınca çok eziyet çekiyorum çok ağrım oluyo canım
Ama hic goremiyoruz tatlimmmmÇünkü sargıların senin erken alınmıştı neden bandaja ihtiyaç duydu merak ettim anladım şimdi canım. Attım ben foto kızlar bakabilirsiniz. Çıplak çekemedim henüz ama. Çok hareketsiz kalma çok aşırıda yapma o zaman şiddetleniyo. Bence bi kaç günün var ondan sonra rahatlıcaksın bak gör :)
Hayırlı olsun canım içine sinen doktor olması çok iyi olmuş tabi. Biran önce geçsin günler artık dimi :))kızlar size bir süprizim var. hastaneyi aradım. Gülden Hn.la konuştum. Doktor konusunda kararsızım diye. Saolsun beni kırmadı. Hocaların hocası Prof. Dr. Murat Topalan da yapalım ozaman senin içine sinmediyse dedi. Ameliyat günüm bir gün kaydı. 27.12.2016 inşallah bende size katılıyorum kızlar.
arzum77
kattina
-violet
Aleph87
bitsedegitsekya
cancanan2738
CharmAddict
limette
miskpap
Senacicekk
Ha ri ka tek kelime ileKızlarrr 20. Gün fotoğrafı ekledim
Ben o bandajı hala takıyorum canım..çok faydasını gördüm üstlerin şişinin inmesinde, 2 gün daha takıcam sonra çıkarıcamBen biraz üstte mi duruyolar dedim o da inecek onlar daha çabuk olsun istiyosan bandaj takıyım istersen dedi bende oki dedim evet ağrılar dediğin gibi sadece ben uyuyup uyanınca çok eziyet çekiyorum çok ağrım oluyo canım
Hayirli olsun yeni doktorun cnm:)bekleriz cnm
Aaa bakıyorum hemen ❤Kızlarrr 20. Gün fotoğrafı ekledim
Evet baya şiş üstleri 2 hafta takıcam bende sıkıyo ama yapcak bişii yok canımBen o bandajı hala takıyorum canım..çok faydasını gördüm üstlerin şişinin inmesinde, 2 gün daha takıcam sonra çıkarıcam
Bende kullanırım diye düşünüyordum o bandajı hep merak ediyordum ama benim 7.günde oradaki şişlikler geçmeye başladı ödemi çabuk atıyorum sanırım. Çok iyi duruyolar ayy kızlar iyi ki yaptırmışız yaaaBen o bandajı hala takıyorum canım..çok faydasını gördüm üstlerin şişinin inmesinde, 2 gün daha takıcam sonra çıkarıcam
Canim cok begendim harika olmus.. umarim biz henuz olmayanlarin da seninki gibi guzel olur.. nasilsin? Cok zorlandin mi yalniz?[/
Otelde yan gelip yatıyorum . Arada odanın içersinde dolaşıyorum . Yatıp kalkarsan zorluyor ama onun dışında dayanabiliyorum . Birde kalktığımda düşecekler diye tutuyorum memişleri ilk başta. Aşağıya doğru çektiğini his ediyorum . Hemen köşede pizzacı varmış , oraya kadar yürüdüm pizzamı yedim geldim . Ama ne olursa olsun yalnız zormuş . kolları çok oynatamayınca ceketimi gitmek için personelden yardım aldım .