Korseli foto yükledim :)[/QUOT@miskpap ben seni izliyorum ama resimlerini göremiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Korseli foto yükledim :)[/QUOT@miskpap ben seni izliyorum ama resimlerini göremiyorum
Dualarımız seninleDua edin bana :))))
dayan cnm@Karpuzcekirdegi25 selam canım bugün daha iyiyim kollarım açısından ama şu korse çok sıkıyo deli etti beni sen nasılsın ?
3 hafta bugün 5. Gün malesef canımdayan cnm
ne kadar süre takacaksın korseyi
kaldı 2 hafta dayannnnnn3 hafta bugün 5. Gün malesef canım
Evet neyseki canım ya ben yapı olarak sıkıntıya hiç gelemem o bakımdan sanırım stres yarattıkaldı 2 hafta dayannnnnn
Evet neyseki canım ya ben yapı olarak sıkıntıya hiç gelemem o bakımdan sanırım stres yarattı
İnşallah canım bian önce gir çıkta stres yapma bi sürü dua ettim girmeden önce :))))) hayırlısıyla sende gir çık sonra fotolarına bakalım hihihhhya ben napayım 2 3 gündür tam uyuyamıyorum. 2 hafta var nasıl dayanıcam uykusuzluğa. şimdiden göz altlarım şişmiş morarmış Stesten. Bir an önce atlatayımda bende derim artık korse sıkıyor ne yapayım diye :)
26 sınsa cicim ❤bitsedegitsekya ben kaçırdım galiba ameliyata mı giriyorsun cnm.
Yok , 2 ay sonrasi icin dua istiyorum hahahbitsedegitsekya ben kaçırdım galiba ameliyata mı giriyorsun cnm.
Sen ne ameliyati oldun canim, meme ameliyatini cok eskiden olmusdun hatirladigim kadariyla. Eskiden meme ameliyati olmus yani en az aradan 6 ay gecmis olanlar beni izleyebilirmi diye bir rica da bulunacagim. Cunku o zmn artik oturmus oluyor. Ben de resim koydum, izleyebilir misin beni de))İyi haftalar canım Çok daha iyiyim çok şükür. Beklediğimden kolay geçti bu operasyon. Kas altının kolay geçeceğinide anladım bu sayede
Senin gorunmuyo fotonSen ne ameliyati oldun canim, meme ameliyatini cok eskiden olmusdun hatirladigim kadariyla. Eskiden meme ameliyati olmus yani en az aradan 6 ay gecmis olanlar beni izleyebilirmi diye bir rica da bulunacagim. Cunku o zmn artik oturmus oluyor. Ben de resim koydum, izleyebilir misin beni de))
26 benim zaten miskpap26 sınsa cicim ❤
tamam canım biliyom zaten 2 ay sonrasın sen. bebiş var demi cnm.Yok , 2 ay sonrasi icin dua istiyorum hahah
İnşallah canım bian önce gir çıkta stres yapma bi sürü dua ettim girmeden önce :))))) hayırlısıyla sende gir çık sonra fotolarına bakalım hihihhh
Evet sut cekilmesini bekliyorum. dualarim seninletamam canım biliyom zaten 2 ay sonrasın sen. bebiş var demi cnm.
sende bana dua et 26 aralık benim.
saol canım allah razı olsunEvet sut cekilmesini bekliyorum. dualarim seninle