- 26 Ekim 2009
- 790
- 453
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah ...aynen cnm bakalım sadece protez yeterli mi ?
Seni merak ediyodum çok geçmiş olsun ❤Dün sabah ameliyat oldum. Çooook ağrım oldu. Tek başıma yatıp kalkamadım sağlam refakatçi lazım. Ataşehir estethica nın personeli çok güleryüzlü yardımcı oluyorlar. Bu sabah direnler çıkınca biraz rahatladım ama oturup kalkmak işkence gibi
Heh seni merak ettimm.sen tek mi girmistinn?? eve ciktin mi? cok mu kotu yaaaaDün sabah ameliyat oldum. Çooook ağrım oldu. Tek başıma yatıp kalkamadım sağlam refakatçi lazım. Ataşehir estethica nın personeli çok güleryüzlü yardımcı oluyorlar. Bu sabah direnler çıkınca biraz rahatladım ama oturup kalkmak işkence gibi
Sağol sen nasılsın rahat oturup kalkabiliyormusunSeni merak ediyodum çok geçmiş olsun ❤
Tek değildim zaten tek gitmeyin. Saçlarımı bile toplayamadan. 2 diren elimde gezdimHeh seni merak ettimm.sen tek mi girmistinn?? eve ciktin mi? cok mu kotu yaaaa
Doktorun Tecrübesi ve el becerisi de etkiliyor Eminim. Kendimde gördümTecrübeli arkadaşlar protez takıldıktan sonra göğüslerin ayrık durup durmaması tamamen vücut yapısıyla mı ilgili yoksa doktorun mahareti etkiler mi?
Doktorun Tecrübesi ve el becerisi de etkiliyor Eminim. Kendimde gördümTecrübeli arkadaşlar protez takıldıktan sonra göğüslerin ayrık durup durmaması tamamen vücut yapısıyla mı ilgili yoksa doktorun mahareti etkiler mi?
Benim yatarken sorun yok kalkarken işkence bide gece uyuyup sabah kalkamıyorum sanırım kaslar tutuluyoSağol sen nasılsın rahat oturup kalkabiliyormusun
Senin ne kadar oldu ameliyat olalı ? Benim çok şiş olduğu için anlayamıyorum henüz :)Doktorun Tecrübesi ve el becerisi de etkiliyor Eminim. Kendimde gördüm
Boyle durdugun yerde de agriyo mu delice ya? hic hareket etmesek olmaz mi:))))Tek değildim zaten tek gitmeyin. Saçlarımı bile toplayamadan. 2 diren elimde gezdim
Bazen ağrıyo durduğun yerde ben mümkün olduğunca dik oturmaya çalışıyorum o zmn daha iyi bide mutlaka hareket et etmezsen daha çok ağrır ... evde yürü sürekli ben öyle yapıyorum ... sana ne verdi ağrı kesici fln ?Boyle durdugun yerde de agriyo mu delice ya? hic hareket etmesek olmaz mi:))))
Dolaşmak için kaldırıyorlar WC ye gidiyorsun ve sırt üstü yatmaktan sırtım ağrıyor yastık falan koyuyoruzBoyle durdugun yerde de agriyo mu delice ya? hic hareket etmesek olmaz mi:))))
Boyle durdugun yerde de agriyo mu delice ya? hic hareket etmesek olmaz mi:))))
Miskap 3-4gun sonra ağrıların geçiyor sislerin iniyor ve oh iyilestim sanıyorsun ama sakın sakin zorlayim deme. ben ne cekiyorum. dün kontrole gittim. sol memede hâlâ sıvı var. saliya kadar vücut atmazsa yine sıvıyı bosaltacagini söyledi doktor.okadar korkuyorum ki.3gundur sadece wcye ve yemek yemeye kalkiyorum.aman diyim 10gun yat dinlen kalkma.Manuel dr. Araç 3 hafta kullanma dedi evde takılcaz artık :)
Haber etAleph87 miraculous İstanbul'a geldim ve şu anda doktora muayene olmaya gidiyorum . Bakalım neye karar vereceğiz. Heyecanlıyım
Aaaaa ne diyosun ((b
Miskap 3-4gun sonra ağrıların geçiyor sislerin iniyor ve oh iyilestim sanıyorsun ama sakın sakin zorlayim deme. ben ne cekiyorum. dün kontrole gittim. sol memede hâlâ sıvı var. saliya kadar vücut atmazsa yine sıvıyı bosaltacagini söyledi doktor.okadar korkuyorum ki.3gundur sadece wcye ve yemek yemeye kalkiyorum.aman diyim 10gun yat dinlen kalkma.
Bi de oyle oturarak uyunuyo dimi amanınDolaşmak için kaldırıyorlar WC ye gidiyorsun ve sırt üstü yatmaktan sırtım ağrıyor yastık falan koyuyoruz