- 7 Aralık 2016
- 254
- 263
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlısı :) ben çalışıyorum ve 3 hafta tatilim var onu değerlendirmem lazım inş. 3 hafta sonra kollarımı rahatça kullanabilirim. Kişiden kişiye çok değişiyor bu ağrılar okuduğum kadarıyla :)
Ameliyat olanlar yara izleri icin ne kullaniyorsunuz ayrica benim o odem gerginligini atinca catlama oldu hafif hafif gogusum de
Contractubex iyi gelir dediler
Evet yarın duş alıcam yeni hali çok şiş şuan ama yüklerimBaktim cnm, cok iyi olmus yaptirman, super karar:))) bu yaz muhtesem olacak
Sen kac kg idin? boyun uzundu?Evet yarın duş alıcam yeni hali çok şiş şuan ama yüklerim
Evt kullanan bi ark var bu kremi iz fln yok denilecek kadar az :)Ameliyat olanlar yara izleri icin ne kullaniyorsunuz ayrica benim o odem gerginligini atinca catlama oldu hafif hafif gogusum de
Contractubex iyi gelir dediler
Boy 173 55 kiloyum ama karnım inanılmaz şişti korse baskı yapıyo sanırım ondan 3 aylık hamiş gibiyim :)))Sen kac kg idin? boyun uzundu?
Hayır Ocak'ta olacağım inş canım:)sen oldun mu canım.
Hayır Ocak'ta olacağım inş canım:)
Göğüs yapısıyla ilgiliTecrübeli arkadaşlar protez takıldıktan sonra göğüslerin ayrık durup durmaması tamamen vücut yapısıyla mı ilgili yoksa doktorun mahareti etkiler mi?
Sağol:) kısmet yani ama sönük, olmayan göğüslerdense ayrık diri göğüsler çok daha iyidir tabiGöğüs yapısıyla ilgili
Ya ayniyiz, senin sonucunu gormem lazim:))Boy 173 55 kiloyum ama karnım inanılmaz şişti korse baskı yapıyo sanırım ondan 3 aylık hamiş gibiyim :)))
Seninle gogus yapimiz benziyo, buyukluk sekil.. diklestirme olmayabilir ama sanaSağol:) kısmet yani ama sönük, olmayan göğüslerdense ayrık diri göğüsler çok daha iyidir tabi
Yarın yüklerim zaten yükledikten 3 saat sonra silicem hepsini :))) stres yapıyorum :)))Ya ayniyiz, senin sonucunu gormem lazim:))
Ayy yapma ne diyecek mrk ediyorum çok ❤heyecan yaptım kızlar :)
Aynen ta kaplı sütyenlerden kurtulucam ya hiç bişey umrumda değil :)))Sağol:) kısmet yani ama sönük, olmayan göğüslerdense ayrık diri göğüsler çok daha iyidir tabi