- 29 Nisan 2016
- 487
- 471
- 37
İnşallah canım :) her bünye farklı tabiAğrı umarım olmaz eve dönüncede
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canım :) her bünye farklı tabiAğrı umarım olmaz eve dönüncede
Gece fena geçti şimdi daha iyiyim şükür :)İnşallah canım :) her bünye farklı tabi
Allah allah normal miymiş cnm? Çok geçmiş olsun.Ayy ne bileyim canım. bilsem yaparmiydim çok pişmanım.ama bugün doktora gelirken aynaya baktim okadar sismisi ki.yillarca ugrasip didinip verdigim kilolari almak da istemiyorum. zaten minyonum bi de takintiliyim kilo konusunda.5yil öncesine kadar çok kiloluydum.verdim cok sukur ama bacaklar va basen bi türlü gitmiyor.tabiki
Çok teşekkür ederim guzel dua ve dileklerini yazan arkadaslar.evet 28aralikta oldum ama ters bir hareket mi yaptım noldu bilmiyorum su toplanmis.ultrason cekildi sol tarafta protezin etrafinda sivi toplanmasi olmus.yaklasik 2.5 cm.korkulacak birsey degilmis.doktor soldaki sıvıyı boşalttı aklım çıktı tabiki. sag tarafımda çok önemli bir şey yok.kendini iyi hissetmedigin an hemen geliyorsun hiç beklemeden, eğer iyi hissedersen de cuma mutlaka gorcem seni dedi doktorum.nazar ettim kendi kendime.
Gece fena geçti şimdi daha iyiyim şükür :)
Bu arada kimse şu konuya deginmemis . Ben de bu cumartesi ameliyat oluyorum. Silikonlarin ömrü ne kadar yani doktor bana 15 -20 dedi . Ben 21 yasindayim 40 yasinda cikarmak zorunda mi olucam mesela[/QUO
Yarın ayrıntılı yazıcam ama şunu söyleyeyim çok ağrım olsada çok mutluyum yine olsa yine yaptırırım çok teşekkür ederim ilgin için ❤
Çok geçmiş olsun canım.Gece fena geçti şimdi daha iyiyim şükür :)
Bende söylerim teşekkürlerBen ameliyathanedeyken rica etmiştim lütfen boğazımdan hortumu yavaş çıkarır mısınız tahriş olmasın diye:) peki merak etmeyin demişlerdi' etkisi var mı bilemiyorum ama hiç boğaz agrısı zorluk cekmedim ben sonrasında..
sadece silikon ameliyatı 7000 tl defne hnm da size verdiği fiyat 10.000 tl ama dikleştirme de var dediniz bence normal vermiş fiyatıDefne Erkara bir memeye dikleştirme ve silikon diğerine sadece silikon 2750€ fiyat vermişti bir kaç hafta önce . Yurt dışı numarası gördüklerinde fiyatı bir çok doktor yüksek veriyor sanki .
Valla fena ağrım vardı bugün daha iyiyim şükür ama biri mutlaka yanında gelsin tek başına yapılacak bişii değil ...Ay gercekten miii (
Gece ara ara uyudum ama çok ağrım oldu bugün daha iyiyim çok teşekkür ederim mutlaka biri olsun yanında sakın tek gitme şimdiden geçmiş olsun ❤Çok geçmiş olsun canım.
Benim operasyon yarın korku ve heyecan yapmaya başladım.
Gece uyuyabildinmi? Şimdi nasılsın?
g.olsun cnm.. bunları duymak güzelYarın ayrıntılı yazıcam ama şunu söyleyeyim çok ağrım olsada çok mutluyum yine olsa yine yaptırırım çok teşekkür ederim ilgin için ❤
Çok teşekkür ederim ❤ iyiki varsınız kızlar bu arada günlerce formu takip ettim sormak istediğiniz bişey olursa seve seve yanıtlarım ❤g.olsun cnm.. bunları duymak güzel
kesinlikle burdaki herkes iyi ki var.. süreci beraber atlatmak hepimize tecrübe oluyor.. sende en kısa zamanda iyi ol inş cnm.. resim yüklediğinde yaz da bakalım nasıl oldu yeni cicişlerÇok teşekkür ederim ❤ iyiki varsınız kızlar bu arada günlerce formu takip ettim sormak istediğiniz bişey olursa seve seve yanıtlarım ❤
Tamam yükleyeceğin bi düzeleyim inşallah çok çok teşekkürlerkesinlikle burdaki herkes iyi ki var.. süreci beraber atlatmak hepimize tecrübe oluyor.. sende en kısa zamanda iyi ol inş cnm.. resim yüklediğinde yaz da bakalım nasıl oldu yeni cicişler
Canımmm saat 17.00 da aldılar 19.30 da odadaydım ama henüz ayılmamıştım şuan baya ağrım var yürüdüm iyiyim şükür...
İyiym allaha şükür çok teşekkür ederim :)geçmiş olsun miskpap nasıl oldun canım.
İyiym allaha şükür çok teşekkür ederim :)