- 2 Aralık 2013
- 2.460
- 2.493
Böyle demiyeydin iyiydi sil sen o 350yi 325de el sıkışalım 2.ameliyatla ugrastirma beni cicim
albümünü görmem mümkün müüüüüüüüü? o kadar yorumdan sonra cok mrk ettım yaaa.bende 400 lik dusunuyorum...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Böyle demiyeydin iyiydi sil sen o 350yi 325de el sıkışalım 2.ameliyatla ugrastirma beni cicim
Keske dusundugumuz gibi cc ler olsa :)) tabiiii mumkunnnn amaaa albümün yok o yüzden sorry:))albümünü görmem mümkün müüüüüüüüü? o kadar yorumdan sonra cok mrk ettım yaaa.bende 400 lik dusunuyorum...
Keske dusundugumuz gibi cc ler olsa :)) tabiiii mumkunnnn amaaa albümün yok o yüzden sorry:))
Can'ım geçen sene Şubat'ta görüşmüştüm ben ferruh bey ile, o zaman 7500 demişti. Şimdi ne kadar bilmiyorum.kızlar dr ferruh birgülün muayenehanesini aradım.görüşme ücretsz ama yakın tarihte gidip fiyat alan oldu mu ?lütfen görüşen olduysa yazabilir mi?
Bana 350 diyende olmustu ama olsun hicde pisman degilim boyle de iyiym benValla benim düşünceme göre de bana en az 400 olurdu kız Betüş seninkiler zAten dolgun daha büyüğünü ne yapıcan canım?? Seninki de benimki de aynı cc ama görünüşler bambaşka
Ayyy kasım ayı ne cabuk geldi sen benim doktoruma olucaktın canım guzel haberlerle gel insallahhhhBen senin yerinde olsam görüşürüm bi kaç doktorla. Bende tübüler meme var
Eğer ilk gittiğim doktorlardan birine yaptırsaydım ters T şeklinde Kocaman izlerim olacaktı, şimdi cuma günü profesör bi doktora ameliyat olacağım inşallah ve o sadece meme başından düzeltecek.
Her doktorun tavsiyesi farklı olacaktır ams yaptığı işlere, sahip olduğu deneyime de bakmak gerekir diye düşünüyorum.
Sütyeni taktıktan 5 dk sonra çıkardım kaşıntıdan çıldırcaktım, alerji mi yaptı anlamadım. Baktım kızarmış memişlerim, e ben hiç takamıcakmıyım sütyen. Bi heves gittim dantelli dantelli aldım çeşit çeşit şimdiye kadar hiç böyle bişi yaşamadım, sütyen alerjisi yaniKızlar iyi akşamlar, bugun 28.günüm. 2 gün sonra 1 ayım doluyo hayırlısıyla. Bugün ilk kez dantelli sütyen aldım kendime. Şu ana kadar gece gündüz hep sporcu sütyeni kullandım. Artık normal desteksiz dantelli sütyen kullanabilirmiyim sizce ? Meme ucu kesisi olduğu için bende sütyeni telli aldım, bi sorun olmaz dimi? Birde benim göğüslerim arada bazen tatlı tatlı kaşınıyo sizede öle oluyomu? Hele sütyeni takınca danteldenmidir nedir nasıl kaşındı anlatamam
Bendede kaşıntı oluyo.alerji değildir sanmıyorumKızlar iyi akşamlar, bugun 28.günüm. 2 gün sonra 1 ayım doluyo hayırlısıyla. Bugün ilk kez dantelli sütyen aldım kendime. Şu ana kadar gece gündüz hep sporcu sütyeni kullandım. Artık normal desteksiz dantelli sütyen kullanabilirmiyim sizce ? Meme ucu kesisi olduğu için bende sütyeni telli aldım, bi sorun olmaz dimi? Birde benim göğüslerim arada bazen tatlı tatlı kaşınıyo sizede öle oluyomu? Hele sütyeni takınca danteldenmidir nedir nasıl kaşındı anlatamam
Bana 350 diyende olmustu ama olsun hicde pisman degilim boyle de iyiym ben
Bosver cc leri kuzum ya gozumuze guzel gozuksunler yeter
350 takariz diyen doktor oldu. Mesela bu doktorumda 350 denemis ama buyuk durdugu icin uygun gormemis. Gogus altim 67 yada 68 di. Gogus cevrem 83cm canim .. Yasasin 325 cc kardesligi350 diyen doktor mu yoksa görünüşünden yola çıkarak 350 olduğunu düşünenler mi oldu onu anlamadım :)) tabii iyisin canım dokusu olmayıp 325 takılanlardan en büyük duran sensin :)
Ben görünüş derken 325 bende daha spor duruyor ama seninki daha sexy duruyor o anlamda söyledim belki belin filan çok ince ondan da öyle görünüyor olabilir ) bu arada merak ettim göğüs çevren kaç cm ? Göğüs altın kaç cm?
350 takariz diyen doktor oldu. Mesela bu doktorumda 350 denemis ama buyuk durdugu icin uygun gormemis. Gogus altim 67 yada 68 di. Gogus cevrem 83cm canim .. Yasasin 325 cc kardesligi
İnşallah canım inşallahAyyy kasım ayı ne cabuk geldi sen benim doktoruma olucaktın canım guzel haberlerle gel insallahhhh
Çok garip ya, umarım geçerSütyeni taktıktan 5 dk sonra çıkardım kaşıntıdan çıldırcaktım, alerji mi yaptı anlamadım. Baktım kızarmış memişlerim, e ben hiç takamıcakmıyım sütyen. Bi heves gittim dantelli dantelli aldım çeşit çeşit şimdiye kadar hiç böyle bişi yaşamadım, sütyen alerjisi yani
Göğüslerinizde ödem var şu an. Normal sütyen,heleki dantelli sütyenler çok rahatsızlık verir normal. Bende aynı durumu yaşamıştım,bir keresinde dantelli sütyen takmıştım bende. Dışarıdaydım,tuvalete gidip çıkartıp çantama attım valla,göğsümü biri görse dantelin örnegini çıkartırdı o dereceSütyeni taktıktan 5 dk sonra çıkardım kaşıntıdan çıldırcaktım, alerji mi yaptı anlamadım. Baktım kızarmış memişlerim, e ben hiç takamıcakmıyım sütyen. Bi heves gittim dantelli dantelli aldım çeşit çeşit şimdiye kadar hiç böyle bişi yaşamadım, sütyen alerjisi yani
Aynen bende de oldu ilk zamanlarda simdilik ince sungerli yumusak takiyorum.yeni ameliyatli hassas oldugu icin batiyo kasindiriyor diye dusunuyorum.biraz daha sabretcez eloocumKızlar iyi akşamlar, bugun 28.günüm. 2 gün sonra 1 ayım doluyo hayırlısıyla. Bugün ilk kez dantelli sütyen aldım kendime. Şu ana kadar gece gündüz hep sporcu sütyeni kullandım. Artık normal desteksiz dantelli sütyen kullanabilirmiyim sizce ? Meme ucu kesisi olduğu için bende sütyeni telli aldım, bi sorun olmaz dimi? Birde benim göğüslerim arada bazen tatlı tatlı kaşınıyo sizede öle oluyomu? Hele sütyeni takınca danteldenmidir nedir nasıl kaşındı anlatamam