günaydın kızlaaaaaaar.dün sonunda muayeneye gittim.ilk olarak aylardır beklediğim arkadaşımın arkadaşı olan doktor geldi.ismini söylemicem ama şoka soktu beni.tavrı tarzı konuşmasıyla beni dumura uğrattı.girer girmez söylediği şey 8 bin lira paramı alırım hastaneye karışmam burda da yapmıyorum zaten dedi.
ne doğru düzgün muayene etti ne ölçüm yaptı ne de beni dinledi.odasına giren çıkan belirsiz.sürekli de açık olan yan kapıdan görevli bir adam istediği gibi girip çıkıyor ve laubali tavırlarla.zaten kapı kilitleme falan da yok.üstünü çıkar dedi ben de burda mı bu şartlarda mı,bu adam kim ben onun burda olmasını istemem dedim ne var o burda çalışan dedi istemiyorum diyince de az biraz bekle dedi o a adama ve suratı düştü.karşımda otururken göğüslerine dikleştirme yaparım 250 -270 damla
protez takarım dedi.ben bi daha şok
hocam diyip konuşmaya başlayacakken ;yuvarlak, toplanır belki kem küm şey şüy adam dinlemedi bile yuvarlak falan takmam toparlama kesinlikle yaparım şu kadar da iz olur dedi ve ben teşekkür edip çıktım.hayatım da böyle saçma sapan bi doktor görmedim.bu adam bedava yapsa ona ameliyat olmam. ordan çıktıktan sonra yazın belirlediğim iki doktordan biri olan dr.kubilay özdile gittim.kaç saat konuştuk bilmiyorum.her şeyi en ince ayrıntısına kadar sakin bir şekilde anlattı.beni de sonuna kadar dinledi.toprlanma yapılabilir ama yuvarlak silikonla istediğimiz gibi olabileceğini mentor marka yüzeyi pürtüklü en az350 cc silikon takılabileceğini söyledi.bütün silikonlara dokundum.hepsi hakkında bili verdi.aynalı bir yerde gidip silikonu takıp nasıl durduğuna bakmamı istedi.istediğim kadar. :) santim santim ölçuler aldı.yaptığı ameliyatlardan gösterdi bir de 2 haftalık göğüs altı kesi zini.iz o kadar başarılıydı ki.yaa inanılmaz beğendim.hem doktor bey hem söyledikleri kafama çok yattı.fiyat beni sadece düşündürdü.ayarlamaya çalışacağım.aralık ayında olacağım inşallah. diğer gitmek istediğim doktor Oğuz Kılıç.bu arada başka bir arkadaşım da ankara tıp da muayene ayarlayacak. KIZLAR ŞİMDİ SİZLERE SORUYORUM NAPMALIYIM.ANKARA TIP VE OĞUZ KILIÇLA GÖRÜŞÜP KARARIMI ONA GÖRE Mİ VERMELİYİM.DEVLETTE OLAYIM İSTİYORDUM PARASAL AÇIDAN.ŞİMDİ DEVLETTEKİ O DOKTORU GÖRÜNCE DİĞER DOKTORLAR DA BENİM İSTEDİĞİM GİBİ YAPMAZLARSA DİYE KORKUYORUM.AMA ÇOK UZUN OLDU AMA ANLATMALIYDIM SİZLERİ SEVİYORUM.
[/QUOTEbence özelde içine sinen bi doktorda yaptır arkasdaşım çünkü malum devlet hastanelerinin insana verdiği önem ki bu bide
estetik bi olay grip gibi git ilaç yazsın eve gel değil.Allah kısmet ederse bi ömür kullanılacağız bunları.zaten devlette en az 5000-5500 tl fiyatlar.bunu verebiliyosan imkanlarını az daha zorla 7000-7500 tl gibi fiyata özelde yaptır derim.paşalar gibi ilgi görüyosun hemde dr iyiyse zaten verdiğin paraya acımıyosun memişlerine baktıkça