Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Aklım sende canım nasıl geçti iyimisin acaba -masal- -masal-
Haber bekliyoruz canım senden:dua:

12de girdim 1.30du çıktım kızlar kas zarı altı tekniği ile 375cc mentor yuvarlak high profil koydu.. 400 koymak icin resmen yalvardi ama kabul edemedim. Dokum var cunku 400de taksaydi cok cok buyuk olacaktı ondan korktum. Esimde gderken tembihledi sakin buyuk yapma diye.. neyse 375 takildi cok iyiyim agrim sizim vs hicbiseyim yok. Cok memnun kaldim resim yuklerim

12de girdim 1.30du çıktım kızlar kas zarı altı tekniği ile 375cc mentor yuvarlak high profil koydu.. 400 koymak icin resmen yalvardi ama kabul edemedim. Dokum var cunku 400de taksaydi cok cok buyuk olacaktı ondan korktum. Esimde gderken tembihledi sakin buyuk yapma diye.. neyse 375 takildi cok iyiyim agrim sizim vs hicbiseyim yok. Cok memnun kaldim resim yuklerim

Hadi hayırlısı olsun canım,
Dediğim gibi dimi aynen ağrı sızı yok :)
Sevindim senin içinde.375 cc peki nasıl duruyor hoşuna gittimi?

Hayırlı olsun 375 cc dolu dolu yaa neguzel, bende ona yalvarmistim 400 tak diye tezatliga bak ağlıcam :KK57:

Hayırlı olsun 375 cc dolu dolu yaa neguzel, bende ona yalvarmistim 400 tak diye tezatliga bak ağlıcam :KK57:

Vucut orantima bakti basen kalca var omuzlarda geniş. Dediki sen protez icin ozel yapilmis kaftan gibisin. 400 sıgar bunun icine, hatta dokun var ve ici bos diye bu benim isimi kolaylaştırıyor benim icinde avantaj senin icinde firsat beni dinlersen 400 koyalim sonra kuculmeler oluyo pisman olmazsin. Kabul etmedim anestezi yaparken dedi, peki ozaman 375 yapayim cok mutlu olacaksin. Hakikaten öyle oldu cok gusel görünüyor ödem var suan heralde, agri sizi vs hicbisey yok. Bende senin gibi kahvemi aldim bahceye ciktim oturdum :) aklima geldin

Hadi hayırlısı olsun canım,
Dediğim gibi dimi aynen ağrı sızı yok :)
Sevindim senin içinde.375 cc peki nasıl duruyor hoşuna gittimi?

Evet agri sizi hic yok. Sol gogus cok rahat, arada sağ goguste nasil desem gerginlik oluyo kisa sureligine. 375likler ödemli halide var tabi bombastik durumdalar dolgun ve dik ben cok sevdim bu halini, esim buyuk dedi umarim az da olsa kuculmeler olur zamanlada dogallik kazanir

Vucut orantima bakti basen kalca var omuzlarda geniş. Dediki sen protez icin ozel yapilmis kaftan gibisin. 400 sıgar bunun icine, hatta dokun var ve ici bos diye bu benim isimi kolaylaştırıyor benim icinde avantaj senin icinde firsat beni dinlersen 400 koyalim sonra kuculmeler oluyo pisman olmazsin. Kabul etmedim anestezi yaparken dedi, peki ozaman 375 yapayim cok mutlu olacaksin. Hakikaten öyle oldu cok gusel görünüyor ödem var suan heralde, agri sizi vs hicbisey yok. Bende senin gibi kahvemi aldim bahceye ciktim oturdum :) aklima geldin
Ohh afiyetler olsun tatlım bende yapiyim bari bitlisin buz havasında müthiş gidiyo:)
Aynen hic agri olmuyor ve oylede devam ediyor 3.-4. Gün normal hayatina kaldığı yerden devam. Demekki keramet ayseguldeymis havam indi şuan :KK70:
Ya bi temizlik gorevlisi var adı pınar eger teksen çağır okadar gırgır şamata sağolsun hep dibimdeydi...
Bu gidişle kiskancliktan seneye tekrar olcam 800cc takip forumun silikon anası olmak istiyorum :)

-masal- -masal- Ha birde sen zayıfsın gı vücut orantisiyla ilgisi olsa bana 500 takardi 173boy 60 kilo kalca basen bacak omuz o biçim:KK70:
Ama derim cok gerginmiş işte

-masal- -masal- Ha birde sen zayıfsın gı vücut orantisiyla ilgisi olsa bana 500 takardi 173boy 60 kilo kalca basen bacak omuz o biçim:KK70:
Ama derim cok gerginmiş işte

Kızz seni soyledim doktora girmeden once. Dedim bi arkadasa yaptiniz, ciplakken iyi hosda giyinikken kucuk olduğunu destekli sutyene ihtiyacin olduğunu soyledim. Hatirladi heralde, dedi onun vucudu kaldıramadi cok protezi elimden gelenin en iyisini yapmaya calistim dedi. Vucudun yapisiyla deriyle alakali dedi. Senin derin ona gore cok genis buda benim isimi kolaylastirir kac dersen o kadar takarim dedi.. hatta benden once birini almis ameliyata dediki, gelen hastada emzirmis zayıf dokusu sıfır yaptim 300 cc takabildim zorladim buyuk yapmaya bu sefer yapay durdu.

Ohh afiyetler olsun tatlım bende yapiyim bari bitlisin buz havasında müthiş gidiyo:)
Aynen hic agri olmuyor ve oylede devam ediyor 3.-4. Gün normal hayatina kaldığı yerden devam. Demekki keramet ayseguldeymis havam indi şuan :KK70:
Ya bi temizlik gorevlisi var adı pınar eger teksen çağır okadar gırgır şamata sağolsun hep dibimdeydi...
Bu gidişle kiskancliktan seneye tekrar olcam 800cc takip forumun silikon anası olmak istiyorum :)

Hahahaa ay evet tekim cagirayim bari gelsin sıkıldım cok. Tek çorba ile hoşaf verdiler yemek yasak :KK43: kacamak yapip asagdan 2 kıymalı börek yedim. Cunku tansiyonum 9 lara düşmüştu ve titriyodum. Onu yiyince kendime geldim dirildim :) 800cc mi :KK70: allah guldursun senide

Maşallah... Geçmiş olsun.. Sağlıkla mutlulukla kullan Memiş'leri :KK66:

X