Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Ayy canım hiç sorma aç durdum,birde eşime geldimi refakatçi yemeyi söylemesi ayıp mantı var, börek var çorbası baklavası var :KK70: adam diyor ben yiyemem sen açsın midem sırtıma yapıştı artık ameliyat heyrcanindan geçtim ben,ameliyattan sonra adanami soylesem iskendermi diye düşünüyorum :KK70:
Belki de iyi oldu bir nevi sıfır heyecanla girdim midemi düşünürken :)

Ben o kadar süre aç kalacağımı hiç düşünemiyorum :bicak: benim de ameliyatım 27sşnde ama sabahtan mı olur ne Zaman olur birşey demediler 26sında arayıp söyleyeceklermiş illa sabahtan hastaneye gitmek mi lazım acaba düşünemiyorum kendimi heyecandan Zaman da geçmez şimdi :KK17:
Peki ameliyattan sonra birşeyler yiyebildin mi? İnsanın narkozdan sonra birşey yiyesi de gelmez yaa, Bi kere ameliyat olmuştum ufak Bi operasyondu ama zar zor uyandım öyle tatlı uyku geliyor ki insana :-)

Merhaba hanimlar bugun 16 gun oldu ameliyat olali gogusler yumsamaya basladi yavas yavas agrilarim sızım kalmadı yan yatabiliyorum bi sag bi sol yapsamda surekli dikis kabuklarini atti odemler gitti hemen hemen henuz sudyeni kullaniyorum ay sonuna kadarda kullancam sonra gelsin yeni ciciler :halay::KK49:

Ben o kadar süre aç kalacağımı hiç düşünemiyorum :bicak: benim de ameliyatım 27sşnde ama sabahtan mı olur ne Zaman olur birşey demediler 26sında arayıp söyleyeceklermiş illa sabahtan hastaneye gitmek mi lazım acaba düşünemiyorum kendimi heyecandan Zaman da geçmez şimdi :KK17:
Peki ameliyattan sonra birşeyler yiyebildin mi? İnsanın narkozdan sonra birşey yiyesi de gelmez yaa, Bi kere ameliyat olmuştum ufak Bi operasyondu ama zar zor uyandım öyle tatlı uyku geliyor ki insana :-)

İlla sabahtan çağrıyorlar canım tahliller için. Banada 1 gün önce söylediler. Valla ben çıktım ameliyattan agliyordum :KK70: sonra kendime geldim odama getirdiler 4 saat yemek yok dediler,benim gözler açıldı eşime dedim git yaptır tost filan ölücem açlıktan 1 ekmek tost yedim :KK70:
Sonra işte tatlı tatlı uyudum :) 4 saat dolmuş hoşaf getirdiler :KK70:

İlla sabahtan çağrıyorlar canım tahliller için. Banada 1 gün önce söylediler. Valla ben çıktım ameliyattan agliyordum :KK70: sonra kendime geldim odama getirdiler 4 saat yemek yok dediler,benim gözler açıldı eşime dedim git yaptır tost filan ölücem açlıktan 1 ekmek tost yedim :KK70:

Ben tahlil yaptırmıştım acaba bir daha gerekir mi? Narkozun etkisiyle mi ağladın :)) bazılarında ters etki yapabiliyor oğlum da ameliyat olmuştu sürekli tekme attı durdu bize :KK43: Bi de Adamın boyu da uzun kucağımıza da alamıyoruz gelmemek için türlü tekvando hareketleri yaptı durdu uyanasıya. Gerçekten çok aç bırakmışlar ya durulacak gibi değil . Ayşegül hanımı instagramdan görmüştüm enerjisi Yüksek biri :))

Kızlar kontrolden çıktım kızlarim çok iyi :)
Ağrı varmı diye sordu sıfır ağrı dedim poponu kaşı dedi kendi kasidi :KK70:
Çok tatlı Ayşegül hanım yaa.
-Sonra uçları pek hissetmiyorum dedim %99 geri gelecek dedi.
-Yan yatabilirmiyim dedim
Yavaş yavaş yatabilirsin dedi
-araba kullanmayı sordum
15 gün sonra dedi
-cinsel ilişkiyi sordum
1 ay sonra dedi :KK70:
-memelerimizdeki kızarıklığı sordum
-yumasamayi sordum
2 ayda yumuşar karnın gibi yumuşak olur dedi
Hassas beyaz tenli oldugun için dedi
Benden bu kadar :)
Oww cinsel iliski mi yasak onu hic bilmiodum

Ya yillardir adami zor ikna ettim hatta hala tereddutlu nerlerden nerelere imkansiz olmazlarsan hetirdim buraya simdi bi de cinsel iliski yasagi mi var 1 yil bunu duyunca surec basa sarcak simdi inanilmaz uzuldum

açıkcası uzun zamandır güzel bir iç çamaşırı alışverişi yapmıyorum çünkü pek içimden gelmiyor. Düşündükçe çok heves ediyorum güzel güzel takımlar alıcam kendime bir de artık istediğim gibi Bi bikinim olacak diye :21: hep üstü uydurmak zorunda olduğum için büyük gösteren yada komik durmayan ne varsa alıyordum . Şimdi işler değişecek eşimin haberi yok tabii deli gibi alışveriş yapacağımdan :KK22:

Okullar açılsın yaa gerçi sizler de göreve başlayacaksınız biraz daha tatil yapmayı ister miydin bilemiyorum ama bir öğrenci annesi olarak dört gözle bekliyorum açılmasını. Hem Zaman çabuk geçer hem oğlum sıkılmaz sürekli pc başında şu an ne kadar ders de çalışsa kitap da okusa dönüp dolaşıp bilgisayarı açıyor çocuk da haklı ne yapsın evde başka ? Gerçi bizim ev kreş gibi ama :-)

Aslında sonbaharda ameliyat olmak daha mantıklı oldu çünkü belli olmayacak . Her ne kadar belli olmuyor deseler de benim dokum yok tshirtlerden kolayca belli olabilir bir de ben fazla ara vermeden çalışmaya başlamam lazım .. Hatta ameliyat olduğum Zaman da eşim hemen yanımda olamayacak inşallah çok ihtiyacım olmaz akşam iş çıkışı gelecek eşim.

Duygularımız karşılıklı :KK68: :KK19:
Yok tatil yetti bana da okul açılsın ki zaman ilerlesin :) aynen çocuklar okulla meşgul oluyorlar zaten ..
Bakma bende alamıyorum çok hevesleniyorum dediğin gibi hele bikinilerde.. Saçlarımı öne öne koymicam seneyeee :KK76: hatta hep bağlıcam hatta hatta gaza gelip kestiriyormuşum :KK48:
Benim de ameliyatımdan sonra eşim olamayacak akşamdan akşama sadece. O yüzden büyük ihtimalle kayınvelideden isteyeceğim. Okul zamanı herkes çalışıyor olacak çünkü. İnş çok ihtiyacımız oşmaz tabi..

Ya yillardir adami zor ikna ettim hatta hala tereddutlu nerlerden nerelere imkansiz olmazlarsan hetirdim buraya simdi bi de cinsel iliski yasagi mi var 1 yil bunu duyunca surec basa sarcak simdi inanilmaz uzuldum

Canım bir yıl değil
1 ay ayol o kadar da sabretsin yani :KK70:
Aç ,kapa,göster, kaç yapicaz adamlara :KK70:

X